1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Arhiva

OPTE prodaja - kladionica

• airfire
  • April 15, 2020 at 2:35 PM
  • Zatvoreno
  • MickeyM
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,076
    • September 17, 2021 at 11:03 AM
    • #4,901
    Quote from renchi

a pazi onih lažova iz Telemacha " 10 G mreza." .a ljudi im postaju na stranicama FB pod punim imenom i prezimenom sa neskrivenih profila 1,44 mbps mbps download, a 1,78 mbps upload..5 x dnevno im.pada internet itd..tidal je za 0 kuna, ali niti ne radi 😂😆😂

dakle, ne samo da su nas zavaljali nego i korisnike..nadam se da ste svi vi i vasi koje je telemach zahebao necete pistati njihovi korosnici

Postali ili ne postali korisnici Telemacha ne budu oni plakali za nama!

• renchi
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,231
    • September 17, 2021 at 11:08 AM
    • #4,902

hoce im biti kost u grlu kada im se linkamo na forume i na fb profile i ispricamo svima sto su i kako vec imaju povijest prevara i groblje prevarenih iza sebe...sve nkvce koje su nama zamracili sada ce izgubiti u marketinskoj kampanji koja ce im biti bremenita :)

BTW iskreno to mialim, A1 je daleko najbolji

• dionicar
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    1,186
    • September 17, 2021 at 11:11 AM
    • #4,903
    Quote from renchi

a pazi onih lažova iz Telemacha " 10 G mreza." .a ljudi im postaju na stranicama FB pod punim imenom i prezimenom sa neskrivenih profila 1,44 mbps mbps download, a 1,78 mbps upload..5 x dnevno im.pada internet itd..tidal je za 0 kuna, ali niti ne radi 😂😆😂

dakle, ne samo da su nas zavaljali nego i korisnike..nadam se da ste svi vi i vasi koje je telemach zahebao necete pistati njihovi korosnici

ja sam već vipe od 10 godina korisnik Tele2...

do sada nije bil oproblema..

ali sada kao nadograđuju sustav pa su mi malo skradnuli nobus GB koje su beslatne.. pa sam se žalio.. vidjeti ćemo sto će izaći iz toga...

do sada su svaki put kad sam ulozio zalbu rijesili u moju korist i jos sam dobio nesto gratis.

evo npr sad sam zbog tehnickih problema dobio 35 kn na racun (iako ja nisam imao tehnickih problema sto se komuni9kacijske usluge tice - telefon i internet ) nego samo s ove "administrativne" strane oko tih bonus GB što će se nadam se riješiti također u moju korist.

Nije da branim Telemach ali do sada su bili skroz korektni.

a ovih 10 GBit/s mreža.. kolega nije li to za fixnu uslugu ?

Telemach Hrvatska

Nova Telemach 10 GIGA optička mreža

Quote from renchi

hoce im biti kost u grlu kada im se linkamo na forume i na fb profile i ispricamo svima sto su i kako vec imaju povijest prevara i groblje prevarenih iza sebe...sve nkvce koje su nama zamracili sada ce izgubiti u marketinskoj kampanji koja ce im biti bremenita :)

renchi

opet nijje da branim Telekach.. ali zadnji padovi mreće bili ud od A1 i HTa... a telemach? ko urica

Edited once, last by dionicar: Merged a post created by dionicar into this post. (September 17, 2021 at 11:12 AM).

• JoSko111
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    259
    • September 17, 2021 at 11:12 AM
    • #4,904
    Quote from renchi

Dobit ćeš koliko dobiješ. Nisi zaradio koliko si mislio i život ide dalje...

Ne mora sve biti teorija zavjere.

• renchi
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,231
    • September 17, 2021 at 11:14 AM
    • #4,905

odite na stranice facebook i krepati cete od smijeha...navodno korisnici kazu da kradu i na racunima ... to im je, izgleda, modus operandi 😂

Ne treba sve biti fer ili istinito. Npr okosnica marketinga na TV je Tidal, a korisniku Tidal ne radi :))

• dionicar
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    1,186
    • September 17, 2021 at 11:18 AM
    • #4,906
    Quote from renchi

odite na stranice facebook i krepati cete od smijeha...navodno kradu i na racunima ..

čitao sam ja već o tome... velim.. ja sam na bonovine.. 10 godina nikakvih problema...

jednom se desilo da nisam odamh dobio poruku o placenom parkingu 2 kn 3. zona ZG dok je bilo..

platio ja opet.. i provjeravam saldo.. skuzim da sam 2 puta.. zovem sluzbu.. lik mi vraca 2 kn na račun.

naravno, pričam o svome iskustvu.

a ovo št o Vi kažete kradu na računima, ko zna isto pročitaju li ti ljudi uvjete korištenja?!

mislim ista je stvar sa flat internetom na mobu..

primjer uvjeta koristenja - *Neograničeno korištenje po maksimalno dostupnoj brzini nakon potrošenih 5 GB u danu omogućeno je slanjem SMS poruke NASTAVI neograničeni broj puta.

Quote from renchi

odite na stranice facebook i krepati cete od smijeha...navodno korisnici kazu da kradu i na racunima ... to im je, izgleda, modus operandi 😂

Ne treba sve biti fer ili istinito. Npr okosnica marketinga na TV je Tidal, a korisniku Tidal ne radi :))

u pravu ste sada baš čitam najnovije komentare.. ali činjenica je da sada nadograđuju mreži ili što već rade... ne znam. ja opet ponavljam pričam o svome iskustvu.

evo čovijek se žali da uopće nema mrežu.. zaista ne znam što da komentiram sad..

ja srecinom prosinca idem u DE i nadam se da će do tada to riješiti.

Edited once, last by dionicar: Merged a post created by dionicar into this post. (September 17, 2021 at 11:22 AM).

• renchi
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,231
    • September 17, 2021 at 11:22 AM
    • #4,907

telemach po starom..kako prema nama tako prema svima...zabava s njihovima lazima

A okosnica kampanje je genijalana..usluga koju ne isporucuju..to me podsjeca na skrivenu kameru kada je drago bahun prodavao nevidljive ribice..ali ono je bila skrivena kamera, a ovo je istina

Dodje mi zabavu kupiti jedan telemach pa svekoliko pučanstvo zabavljati

• dionicar
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    1,186
    • September 17, 2021 at 11:31 AM
    • #4,908
    Quote from renchi

telemach po starom..kako prema nama tako prema svima...zabava s njihovima lazima

A okosnica kampanje je genijalana..usluga koju ne isporucuju..to me podsjeca na skrivenu kameru kada je drago bahun prodavao nevidljive ribice..ali ono je bila skrivena kamera, a ovo je istina

Dodje mi zabavu kupiti jedan telemach pa svekoliko pučanstvo zabavljati

ne znam.. osim toga tih komentara ima ajmo rec oko 200 .. neki se i ponavljau... kaj sada ako na 1 miliju korisnika ima 100 nezadovolljnih... pa koliko je to % ? mislim da toliko ne valja propala bi mreža....

• renchi
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,231
    • September 17, 2021 at 11:38 AM
    • #4,909
    Quote from JoSko111
    Quote from renchi

Dobit ćeš koliko dobiješ. Nisi zaradio koliko si mislio i život ide dalje...

Ne mora sve biti teorija zavjere.

Gledajte, ja necu " dobiti koliko dobijem " jer moj novac nije " dobijen ". Dakle za mene moja imovina nije slučajna ili dobijena.

Oni koji tudju imovinu smtrajau slučajem cesto, gotovo uvijek, postaju i sami slučajni dogadjaj.

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • September 17, 2021 at 11:41 AM
    • #4,910

par dana nisam mogao na pripejdu kune pretvoriti u gige. sedmi dan svratim u njihovu poslovnicu jer sam posumnjao u vlastite sposobnosti da bi mi službenica rekla da je to do njih.

• PortugalAT
    Početnik
    Reakcija primljeno
    60
    • September 17, 2021 at 12:00 PM
    • #4,911

Ajde da Vam bude lakse.....A1 sigurno će imati uvid u sve planove od Telemacha.....to baš nije ugodno....a da se vole to baš nije istina.Telemach mora obavezno kupiti dionice od A1 I pajdaša.....ovi će im na skupštinama živce pokidati......to je direktna konkurencija.

Razmislite malo

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • September 17, 2021 at 12:19 PM
    • #4,912

sa njihovim udjelo mogu eventualno saznati kakvo će vrijeme sutra biti u austriji. poslovne planove UG nikako.

• PortugalAT
    Početnik
    Reakcija primljeno
    60
    • September 17, 2021 at 12:24 PM
    • #4,913

Budes vidiio kako ce biti vrijeme uskoro....da ne zamarimo da pojedini forumaši su sigurno povezani sa tim telecomp

• renchi
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,231
    • September 17, 2021 at 12:33 PM
    • #4,914
    Quote from PortugalAT

Budes vidiio kako ce biti vrijeme uskoro....da ne zamarimo da pojedini forumaši su sigurno povezani sa tim telecomp

Oni uopce nisu bili povezani s forumasem koji je manipulirao cijenom. U njihovu korist. A kada sam ga pitala nakon jednog posta hoce li malima dozvoliti dokap ( jer ovo sto su oni napravili je dokap s dugovima uz iskljucenje ostalih dionicara ) i kada je odgovorio decidirano da takvo sto necemo gledati tada sam shvatila za koga je on radio.

A i unatoc tome, firma im ne valja. Ne rade niti ono sto trebaju dobro.

A1 je od njih puno bolji.

• rambo_5
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,138
    • September 17, 2021 at 12:35 PM
    • #4,915

Mene su prije 10 godina indirektno oštetili za 7000 Kn. Bio sam mladi podstanar i koristio sam mobilni internet Tele2. Internet sam otkazao kad sam kupio stan i prešao u novu adresu, međutim nisam tražio pismenu potvrdu o otkazu ugovora, bio sam mlad i neiskusan. Naravno, netko je tamo "zaboravio" to provesti kroz sustav i nastavili su mi slati račune 2 mjeseca na staru adresu koje mi bivša gazdarica nije proslijedila nego valjda bacila u smeće.

Nakon godinu dana mi se javljaju iz faktoring firme da im dugujem 400 Kn koje im je prodao Tele2. Ja ih tražim dokaz o dugu, nemaju. Zovem Tele2, oni ne žele ništa dati, nije njihov problem, prodali su faktoring kući. Divota. Dogovorim se sa faktoring firmom da im platim 200kn i to je to, računam gotova priča.

Nakon 5 godina me zovu sa suda da imam presudu kojom sam dužan platiti 7000 Kn na ime duga koji je faktoring kuća prodala javnom bilježniku na što je ovaj nakalemio svoje "troškove". Presuda je provedena ovrhom na plaću, nisam se ni stigao žaliti jer sam dobio rješenje doma na dan presude.

Malo nakon toga u Areni gledam neke mobitele u Tele 2 dućanu i pitam da mi naprave ponudu, ženska mi kaže da sam im na crnoj listi zbog starog duga...

Nisam sirotinja, mogu sebi priuštiti svašta hvala Bogu, ali NIKAD više u Tele 2 i pobrinuo sam se da ovo ispričam svima koje znam i napravim priličan pritisak na prijatelje, roditelje i rodbinu da ih odj... za sve usluge. Isto ću nastaviti i dalje, što se mene tiče, oni su mi ovim ponašanjem postali neprijatelji iako toga možda nisu svjesni. Ovako se sigurno prema klijentima ne bi ponašali u Švedskoj, ali u koloniji je sve dopušteno...

• PortugalAT
    Početnik
    Reakcija primljeno
    60
    • September 17, 2021 at 12:52 PM
    • #4,916

Renchi svaka pohvala.Ima tu manipulatora...Tko je ta osoba'?

Toliko su nas prevarili i pokrali .....

• renchi
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,231
    • September 17, 2021 at 1:05 PM
    • #4,917
    Quote from PortugalAT

Renchi svaka pohvala.Ima tu manipulatora...Tko je ta osoba'?

Toliko su nas prevarili i pokrali .....

Pa ona koja radi za njih. Vjerujem da to svi znaju. A vratite se unazad od 3. do 6. mjeseca procitajte moje postove i vidjeti cete moje pitanje o dokapitalizaciji i odgovor te osobe. Instantly je odgovorila. Bez zadrske. Ako ne radi direktno za njih, nesto je odradjivala. Jer tu su i nase " agencijice " podlozne.

A glede foruma i ZSE, kao i drzave koja nosi pridjev dodijeljen od predsjednika, a koji je pojam iz vjerojarnosti i statistike, vjerujte da nije mjesto za investicije. Ima manipulatora i zaposlenika tih agencija sto drzavnih, a sto paradrzavnih koji vas šišaju.

Netko je ovdje spomenuo da nisu sve teorije zavjere. Pa i ja kazem da nisu, kao sto nije teorija zavjere da je fond koji je osnivac telemacha osnovao general Petraeus. Tko je bio Petraeus surfajte za zabavu... Sjetite se i Agrokora.

A1 je puno bolji od ove firme.

• PortugalAT
    Početnik
    Reakcija primljeno
    60
    • September 17, 2021 at 1:09 PM
    • #4,918

Jel se zna datum kad ce se ovo potvrditi u Saboru

• Kadisibil91
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    429
    • September 17, 2021 at 1:16 PM
    • #4,919
    Quote from PortugalAT

Jel se zna datum kad ce se ovo potvrditi u Saboru

Nezna.

Možete pratiti tu :

Dnevni red | Hrvatski sabor
    www.sabor.hr

ili direktno na yt uživo iz sabora od pon do petka od 9:30 do 15:00 mislim. Ako Vam ne dosadi što Dalija O. ima za reći svakih pola sata. ^^

• MickeyM
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,076
    • September 17, 2021 at 1:55 PM
    • #4,920

renchi

Za razliku od mene vi ste puni informacija, i "ispod i iznad stola".

Pa kakva je uloga bila npr. AH ili KK?

Kakva uloga je od "rajfice" bila? Ima li tu jos koga, sigurno ste vidim dobro educirani!

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • May 24, 2025 at 1:59 PM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      906k
      2k
    3. All

May 24, 2025 at 1:59 PM
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 2.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 11:04 PM
    2. Odgovora
      2.9k
      Pregleda
      1.2M
      2.9k
    3. umalo

May 23, 2025 at 11:04 PM
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 8:32 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      914k
      2.1k
    3. xdado

May 23, 2025 at 8:32 PM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 23, 2025 at 6:35 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. my moon

May 23, 2025 at 6:35 PM
    1. Što smo danas tržili 6k

• harpun
      • February 15, 2020 at 11:11 AM
      • Dionice
      • harpun
      • May 23, 2025 at 4:07 PM
    2. Odgovora
      6k
      Pregleda
      2.3M
      6k
    3. Hafid

May 23, 2025 at 4:07 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• VLEN (Viktor Lenac d.d.)

All May 24, 2025 at 1:59 PM
  • DLKV (Dalekovod d.d.)

umalo May 23, 2025 at 11:04 PM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

xdado May 23, 2025 at 8:32 PM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

my moon May 23, 2025 at 6:35 PM
  • Što smo danas tržili

Hafid May 23, 2025 at 4:07 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

All May 23, 2025 at 3:39 PM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

umalo May 23, 2025 at 2:35 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

All May 23, 2025 at 1:57 PM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All May 23, 2025 at 1:36 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

jkova25 May 22, 2025 at 1:20 PM

Popularne Teme

• OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)

10,031 Replies, 5 years ago
  • OPTE prodaja - kladionica

4,941 Replies, 5 years ago
  • Novi moderator - st-brajo

8 Replies, 5 years ago

Tags

• OPTE

Online korisnici na ovoj temi

• 3 gostiju