Kolega osjecaj vas vara... nema tu kruva... pisi propalo.. stecaj kuc kuc....
nemojte se šaliti.. previše sam ulupao novaca unutra....
Aj pusti ga, vidiš da mu nick sve govori
Kolega osjecaj vas vara... nema tu kruva... pisi propalo.. stecaj kuc kuc....
nemojte se šaliti.. previše sam ulupao novaca unutra....
Aj pusti ga, vidiš da mu nick sve govori
Ht nije uspio prodat optimu.... a koliko vidimo ni svicarci... sve ostalo su teorije zavjere... na osnovu toga se ne ulazu novci....
Jel nisu uspjeli ili nisu htjeli prodati?
I drugo i da nisu prodali zašto bi firma išla u stečaj?
Jel nisu uspjeli ili nisu htjeli prodati?
I drugo i da nisu prodali zašto bi firma išla u stečaj?
Opet te igre igrice ricima ... optima nije prodana ... tocka
Ja baš mislim da je, dvostuka točka bez igri riječi.
Mozete vi misliti sta god ocete... znate sta kazu za misljenje... prapir... crno na bilo...
Mozete vi misliti sta god ocete... znate sta kazu za misljenje... prapir... crno na bilo..
Znam, upravo to i mislim o tvojem mišljenju.
Pa valjda misli da će
Mozete vi misliti sta god ocete... znate sta kazu za misljenje... prapir... crno na bilo...
Čuj daj prestani pisati gluposti. Ako nemaš sto pametnije pisi liriku…. Ili barem prozu.
je kolega tribate samo vi pisat... pa na temelju vasih hvalospjeva i teorija zavjere...dionicar ulozi svu svoju ustedevinu po 6.50kn... bravo... i sta je najgore koliko je covik u zabludi.... ceka priko 15 kn
Nisam sve po 6.5.. Al tu negdje mi je najveći ulaz sa najmanjom količinom..
Nista strasno ... sad ce vama ekipa objasnit kako je to dobar ulaz i kako ste vi zapravo u plusu... hvala... dovidenja....
Max dušebrižnika na m2 a sve isto kao prije. Što više zlogukih proroka po forumima to je volim jače.
ajde polako...niti je sve crno niti bijelo...da se oduzilo se, je
znamo da su tu igre i igrice u pitanju...ali ima puno vise elemenata da se to zavrsi ok nego da sve ode u k...
ovo je ipak topic kladionica, svatko neka ulozi obzirom na koeficijent koji si sam izracuna i koji je njemu prihvatljiv
Nista strasno ... sad ce vama ekipa objasnit kako je to dobar ulaz i kako ste vi zapravo u plusu... hvala... dovidenja....
a ajde Vi meeni onda objasnite.. kako je pred nekoliko godina revozirska kuca procjenila optimu na 7 kn / dionici? i to prije pripajanja H1 telekoma sa manje korisnika, i sa jos vecim dugom?
konkretne brojke mi dajte molim lijepo!
a ovih 7 kn mozete pronaci link na forumu da ne ispadne da ja izmisljam sada.....
Na BID-u stoji 17.400 komada iznad 4,50 kn i baš mi drago da nema prosipavača dionica po toj cijeni.
Ili su fond menađeri na godišnjem ili su svi trenutni vlasnici dionica shvatili da dionica vrijedi više; pa tako i fond menađeri.
Nadam se da neću sada zacoprati trgovinu pa da neki menađerčić jeftino prospe dionice do kraja dana...
možda niste primijetili, danas je Dan otvorenih vrata na Opte
I menađerčiću?
Nisi jučer prosuo jefitno nego si to odradio danas!?
Svaka čast!
Ajde sad prospi sve što imaš do 3,50 kn.
I tvoja mirovina će biti umanjena zbog propuštene dobiti, ne samo moja.
Lako je raditi s tuđim parama.
Tebe treba odmah unaprijediti u člana uprave.
Živio!
kako ovo još nitko nije postao a već je skoro sat vremena online ?
Doći će do kompromisa između obje strane te će HT i dalje emitirati programe od UG a zauzvrat će UG kupiti OPTE po 10kn.To je na kraju balade postignut poslovni dogovor na zadovoljstvo obje strane a i politika će odigrati ključnu ulogu u promjeni zakona. Ipak smo mi EU država.
Gdje se nebi dvoje prekrcanih džepova $¥€£ dogovorilo. Ili troje. Ali ako je jedan praznih džepova onda stat i mislit se.
Doći će do kompromisa između obje strane te će HT i dalje emitirati programe od UG a zauzvrat će UG kupiti OPTE po 10kn.To je na kraju balade postignut poslovni dogovor na zadovoljstvo obje strane a i politika će odigrati ključnu ulogu u promjeni zakona. Ipak smo mi EU država.
Prvo pokazivanje zubi da zauzmu pozicije za pregovore, a onda sjednu za stol i dogovore se
"prodaja" AH je meni bila signal da nekaj ne valja!!! podao sve sa nulom, i sada čekam! usprkos svim pozitivnim i negativnim vjetrovima, nisam poduzimao NIŠTA!