pridruzujem se Vama g. Moller. meni treba i vise od 9kn za takvu zaradu
vama je i 15 malo, obzirom na broj postova i informacije koje ste sve prenijeli, rekli bi zlobnici, ispod 15 džabe si krečio, što se meni često dogodi
pridruzujem se Vama g. Moller. meni treba i vise od 9kn za takvu zaradu
vama je i 15 malo, obzirom na broj postova i informacije koje ste sve prenijeli, rekli bi zlobnici, ispod 15 džabe si krečio, što se meni često dogodi
kreso, crni kreso i TA si sjebao 😁
Lagao bih kad bih rekao da sam očekivao da će cijena dionice pasti ispod 4,5 kn.
Unbelievable.
dioničarev idol krešo je ispao najveći paničar 2021. godine na ZSE.
oho.. pa još ćemo mi danas u zelenom završiti?
Piše Kostolany - Pad cijene na velikom volumenu , rasprodaja
Svaka rasprodaja i završi, osim ako nijje iz suštinskih razloga. Za koje eto neki znaju prije od drugih.
Obzirom da su se pojavili profesionalni sakupljači očekujem rast cijene po završetku rasprodaje.
Pa će još jednom svi imati priliku odlučiti - Should I stay or should I go ?
Kad ne znam što je ispravno ja uvijek 50% / 50%
Pa sam uvijek barem pola ispravno.
Al' da je ružno za gledati, ružno je.
hm.. ujuto su se vidjeli nalozi i ispod 2 kn.. a zanimljiivo je da smo sada preko 4 kn hm hm..
Potencijalni udvarač dobro napreduje..
Evo ga! Fiktivni i jalovi protunapad bida!
Velim ja sam sebi...VDKT poucak!
ovdje postoji jedan zanimljivi detalj
https://www.optima.hr/system/documen…_pripajanju.pdf
a to je da je između ostalih u NO i gospođa AH, koja je danas AHK pa vi sada razmišljajte nisu li dionice OPTE možda prebačene za miraz
Neka neka pada, što je više lome to je volim jače.
Sutra je novi dan, novi pad, samo ljubav.
To ti se veliki igraju malenih i peglaju cijenu.
Ako ovo ne "smrdi" na dogovoreni stečaj evo glave! Nek se zna tko je gazda!
Ako ovo ne "smrdi" na dogovoreni stečaj evo glave! Nek se zna tko je gazda!
Opet gazda?
Zar nismo dovoljno nastradali već s jednim Gazdom?
Jel se opet formirala nekakva grupa Borg?
Jel možete kolega Flight malo pobliže objasniti zbog čega je bitna cijena na burzi i zašto je veliki moraju peglati ?
Nije valjda da je kupac tolika škrtica pa će nas na kraju isplatiti po tromjesečnom prosjeku?
Moje dionice u tom slučaju neće vidjeti osim ako me na silu istisne, ostavljam ih unucima ako ću ih jednog dana imati.
a ZABA će pristati to dat ZA KUNU ?
OPET ste OPTE depresivni !!!
Jel možete kolega Flight malo pobliže objasniti zbog čega je bitna cijena na burzi i zašto je veliki moraju peglati ?
Nije valjda da je kupac tolika škrtica pa će nas na kraju isplatiti po tromjesečnom prosjeku?
Moje dionice u tom slučaju neće vidjeti osim ako me na silu istisne, ostavljam ih unucima ako ću ih jednog dana imati.
Ne znam zašto to rade. Da li zbog “škrtosti” ili kontrole cijene i uvjeta prodaje. Cijena vjerojatno nije jedini uvjet. Mislim da je Zaba prijedlogom imenovanja svojeg NO pokazala kupcima da se neće ciganiti cijenom i da ako oni neće platiti, platit će netko drugi.
mozda OPTE ode na 1 lipu pa ce mo imati jeftin dokup
Izmjenu zakona za tjedan dana više niko i ne spominje, a do jučer se zaklinjali kao pioniri maleni, cccc.