Baš si mislim, da ne bi trebala niže, i da se postavim na 4.50 sa većim nalogom...mada već imam dovoljno. Siguran sam da najdalje do kraja godine će sve bit riješeno, ako bude prije, tim bolje...😀
Opaaaa, ima se može se.😏
Baš si mislim, da ne bi trebala niže, i da se postavim na 4.50 sa većim nalogom...mada već imam dovoljno. Siguran sam da najdalje do kraja godine će sve bit riješeno, ako bude prije, tim bolje...😀
Opaaaa, ima se može se.😏
Mislim da ću i ja sljedeći tjedan po nekih 10 tisućinki još.
Ja imam dovoljno za "nesreću i previše" netko već reče! Ali prodali mi i srijedu i danas! A koliko je to dovoljno?
Ovdje nas očito puno ima, nekima dovoljno 1000 kom. nekima 5000 kom kao meni!
Ajde otvoreni poker... koliko imate junaci!!!
Ja imam dovoljno za "nesreću i previše" netko već reče! Ali prodali mi i srijedu i danas! A koliko je to dovoljno?
Ti imaš samo 5000 komada?
cca 155.000 nesretnica
Ti imaš samo 5000 komada?
Veli "zloćka" za nesreću i previše!
Mislim da su ovi do 5000 komada market makeri, njih je puno i očito jako volatilni ovisno kada je sunce izašlo i dali je izašlo, a svjedoci ste da je više puta ostalo skriveno u zadnja mjesec - dva
cca 155.000 nesretnica
Eto vidite, znači moj je ulog 10% vašeg? I pomalo se karte otkivaju-to je otvoreni poker!
cca 155.000 nesretnica
Pušem vam za vrat
kolege ne znam.visw je li bilo ili ne ali što radi konkurencija..
https://www.ictbusiness.info/telekomunikaci…anju-dolaska-5g
https://www.google.com/amp/s/www.inde…va/2253765.aspx
Još malo heh..
Ooooooooooo crni Krešo, zavio nas u crno.
Ajde mičite se Kreši ispod 3 kn. Ima još za iskrcat 350.000 kom pa ako već izlazi ko slon neka i sebi polupa sav kristal.
To su sad igre i igrice. Tko će koga... formiranje prosjeka na djelu. Začinjeno s bespotrebnom panikom.
Ooooooooooo crni Krešo, zavio nas u crno.
sačekajmo na 4,44 možda je tu ključ igre
p.s. nije, eno ga preskočilo bez naloga na tom broju
onda je slijedeća 3,33 idemo d(a)olje
Ključ se izgubio....
Netko je napisao da je taj Krešo neki meštar ulagač. Pa taj nema pojma o ulaganju, ali stvarno nema.
Bolje da si tu lovu usmjeri u nešto drugo.
Netko je napisao da je taj Krešo neki meštar ulagač. Pa taj nema pojma o ulaganju, ali stvarno nema.
kako nema, izlazi prije svih i ostavlja ostale sa sve bezvrijednijim papirićima, ali da ga je AH nadmašila to mora priznati
To su sad igre i igrice. Tko će koga... formiranje prosjeka na djelu. Začinjeno s bespotrebnom panikom.
Prosijek? Znaci netko nam naštimava manji prosijek na OPTE, i to namjerno, ili nisam ovo dobro skužio?
kako nema, izlazi prije svih i ostavlja ostale sa sve bezvrijednijim papirićima, ali da ga je AH nadmašila to mora priznati
kljuc je u tome gdje je zavrsila kolicina od AH, tko je to njoj dao po 6.70... i zasto
Tko su igrači u ovim igrama?
Prosjek........ zbog čega prosjek ili čiji prosjek?
Ja mislim da je taj lukavi Krešo dio prodao da izazove paniku, dio sakrio pod skrbnički račun, a sad pokušava jeftino kupovati od paničara .Naravno, opet na drugi skrbnički jer on u stvari samo, kao, prodaje.
Mene u stvari uopće ne zanima što radi taj gospon Krešo jer sam uvjerena da on kao ni ostali nema nikakve druge informacije osim javno objavljenih, tako da ću ja danas još malo dokupiti. Na akcijskim cijenama.