Nemojte biti takvi ljudi. Čovjek je puko na živce i sada njegovu nevolju koristite za svoj profit. Nije kršćanski i nije ljudski. Ne slušajze Zloćku. Ajmo svi na bid, ajmoooo, ajmoooo bez guranja.
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Da gurneš slona u staklarnu napravio bi manje štete nego ova pobjegulja. Koji je psiho profil onog koji ovako izlazi - totalni nervni slom, dijagnoza još 7 dana života, razlupaj plašljivce wtf?
Evo ti profil onog koji prodaje ovako jeftino:
1. Kraj je mjeseca i stiže mu rata kredita na naplatu
2. U minusu je na tekućem računu
3. Slabi živci jer ga ovo čekanje već dotuklo
4. Nije jučer izglasan zakon pa je dodatno potonuo
I onda ovakvih par ‘igrača’ naprave pomutnju u roku par sati.
A ništa se nije dogodilo; niti loše niti dobro. Čekamo dalje.
-
Nemojte biti takvi ljudi. Čovjek je puko na živce i sada njegovu nevolju koristite za svoj profit. Nije kršćanski i nije ljudski. Ne slušajze Zloćku. Ajmo svi na bid, ajmoooo, ajmoooo bez guranja.
da smo mi normalna burza i svi mi bi bili normalni
-
buying the dip or keep on deeping.. znači za sad nema vijesti nikakve..
-
Ovo je netko nesiromašan , za početak
Nitko siromašan nema 80 tisuća komada.
Tako da nemam grižnju savjesti
Mogao je lijepo malo pomalo, i on sit i mo n abroju. Al' dobro, makar smo se okupili opet i zabavili
Gdje nam je jubito ?
Šali se zloća, neka svatko napravi po svom najboljem nahođenju
-
Mogao je lijepo malo pomalo, i on sit i mo n abroju. Al' dobro, makar smo se okupili opet i zabavili
Gdje nam je jubito ?
Ako je kolega Jubito u pitanju, sto ipak ne vjerujem, ima onda jos puno da se bid strese!
-
Ekipa na bidu mi lici kao kad mis misolovki prilazi, vidi sir al ne zna kad ce ga feder po glavi klepnuti!
-
Gdje nam je jubito ?
Ako je kolega Jubito u pitanju, sto ipak ne vjerujem, ima onda jos puno da se bid strese!
To je prodao od punice dio
Svoje će na finjaka
-
Bio sam u pržunu, sad sam uvređen i u samoizolaciji.
I neću s vama da se družim jer ste me prijavili pa su me zatvorili u pržun.
I nisam još ništa prodao jer ovo nije vlakić prema gore nego tobogan.
Kasno Marko na Kosovo stiže.
Ionako nema ništa do kraja godine.
-
jbt, opt ko btc. dovoljan je tvit, dva, neki blog ili glupi link na index i odma...ojna ojna🤑
-
-
Ovo liči na stečaj mi se vidi! Ako nema kupaca a netko na vrijeme saznao lijepo čisti!
-
Ovo liči na stečaj mi se vidi! Ako nema kupaca a netko na vrijeme saznao lijepo čisti!
HT-u bi ovo najviše i odgovaralo, ali ZABA-i ne bi. HT-u je lakše ostati bez love od prodaje nego da netko drugi uleti na tržište.
-
I neke jajare bi izlazile tek tako Kopsejku i pt drvu ispred nosa...
-
I neke jajare bi izlazile tek tako Kopsejku i pt drvu ispred nosa...
Za Krešimira ne znam, ali to DRVO je skup samnom negdje zaglavilo samo sad ne znam na kojoj dionici!
-
Kakav mrtvi stečaj?
Dajte nemojte pisati gluposti. Neizvjesnost je sve veća jer nam se svašta događa na trzistu. Tipa DLKV i slično.... a i ljudi vide neke druge prilike i idu dalje. Optima će se vjerojatno prodati, no nitko očito ne zna kada niti po kojoj cijeni.
-
Pa kakav stečaj majko mila, kolega Zglob ima tip da ovo ide u pozitivnom smjeru ali nam ne smije reći. A možda on ovo i prodaje
-
Daaaa stečaj, čim se riješe HTove naknade za upravljanje ima da propadnu načisto.
-
joooj ekipa, kako meni ovo liči na onaj AMC, evo sam baš izašo, sa jako lijepim profitom, još OPTE nek završim u istom tonu, pa ovo bi bila jedna od naj godina ikad.
-
Sad sam više u fazi da me manje boli novac kojeg bi spušila, a više gubitak reputacije
Ono, baš bih ispala sucker
Mada nije sve u parama, nešto je i u novcu
Na Opte pominju 14. 06, sjednica Vlade, došlo je i to na red.... kao u fotofinishu
Flight je prvi put upotrijebio riječ Vjerojatno, i njega brine reputacija, sve skupa ko' u Vikinzima.
A tako se i provodimo. Bloodshed.
-
Koliko sam ja shvatio, dionica je danas na skoro - 10% ali je optimizam puno veći nego npr jućer u ovo vrijeme
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun