Kada se podvuče crta nakon ovih 550 stranica napisanog i očekivanog.Znači od 0 kn do 20 prosjek je 10 kn.Znači na sadašnju cijenu od pišljivih 6 kn to je zarada skoro 67% u 40 ak dana koliko je još preostalo.Nije loše.To je blizu tih 10,87 kn i svi zadovoljni jer iznad toga nitko nije ulazio zadnjih godina.
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Kada se podvuče crta nakon ovih 550 stranica napisanog i očekivanog.Znači od 0 kn do 20 prosjek je 10 kn.Znači na sadašnju cijenu od pišljivih 6 kn to je zarada skoro 67% u 40 ak dana koliko je još preostalo.Nije loše.To je blizu tih 10,87 kn i svi zadovoljni jer iznad toga nitko nije ulazio zadnjih godina.
Slažem se da je to dobra zarada. Moje mišljenje je da se ovdje nemože izgubiti ako se kupi za ovu cijenu. Samo teško da će sav novac upucati u Optimu...
Zato mi nekako nije realno tih 10 kn...
-
Teoretski se može izgubiti i da se kladi da će poslije noći doći dan a s druge strane može se ovo prodati i za više od 20.Na Vama je da na temelju informacija , instinkta ili nečeg trećeg donesete odluku.Ipak je to Vaš novac.To šta je netko napisao da će uložit toliko i toliko je nebitno.Na kraju ne moraju uložit niti lipe a mogu i 10 puta više od napisanog.
-
ja se nadam izračunu sa Simply Wall aplikacije. XD
-
Mislim da će prodavatelj i kupac najviše pregovarati oko vraćanja postojećih dugova, a da će manji dio ići u kešu.
ja se nadam izračunu sa Simply Wall aplikacije. XD
Čisto mi je neugodno biti s tobom u istoj dionici.
-
"onu da se nakon 10.07. neće ništa dogoditi, nego da će ZABA nastaviti prodaju i upravljati Optimom umjesto HT-a." - ovako je i meni doslo u misli. ovdje na balkaniji je svasta moguće.
U balkanskoj krčmi treba očekivati neočekivano. Nadajmo se da barem jednom neće sve biti odigrano na balkanski način ispod stola. Srećom nisam pretjerano izložen ovdje, još uvijek očekujem dvoznamenkastu cijenu, ali opet kažem, ništa me ne bi iznenadilo.
-
Koliko dugo čekamo, i slonica bi već bebu dobila
Aj... dojadilo........... . Dobro, meni je ovo drugi ulaz, prvi put je bilo dobro.
Nemam vam ništa za reći, osim da sam se išla zabavljati drugdje, a ovo će se samo
U ruke Boga od burze.
Graf vam neću postati radi sukoba interesa
-
misliš da ONI tako računaju ili će presuditi tržište nakon nekakve, možebitne, bilo kakve granične cijene? pitam za frenda.
Naravno da ne znam kako oni računaju, jer tu ipak može biti i nekakve premije ako je više kupaca u igri, ali ovaj izračun definitivno drži vodu.
Ne znam što misliš pod tržište? Tu tržište ništa ne odlučuje, odlučuju samo kupac i prodavatelji.
Pitam se da li imaju nekakvu caku da npr. kupac dogovori prodaju uz povrat svih dugova sa kamatama HT-u i ZABA-i, a da dionice plate po prosječnoj cijeni na ZSE, pa da namire većinske, a zahebu sve nas ostale i prođu jeftinije.
Svakojake crne kombinacije mi se motaju po glavi, uključujući i onu da se nakon 10.07. neće ništa dogoditi, nego da će ZABA nastaviti prodaju i upravljati Optimom umjesto HT-a.
Na žalost, na samom kraju balade je tu puno "ako", "možda će", "trebalo bi" i "kad bi" !
Tabi se motaju sve crnje kombinacije nakon sto so očito prodao dionice i sad povremeno gnojis da se možda opet prikljucis krdu na nekoj nizoj cijeni. To je sve legitimno. Nisi jedini. I svakako imaš pravo na misljenje i procjenu. Kao i svaki drugi komentator odnosno ulagač. Moguće je i da cijena neće biti sukladna necijim ocekivanjima, al to je sve dio osobnih procjena. Treba imati na umu da potencijalni kupci ne sjede skrštenih ruku nego se cini se igraju kojekakve igrice na zaslonu ekrana. Ne igraju direktno oni, nego njihovi “frendovi”, pa sto je tu na stvari, treba pažljivo osmotriti.
Sve je ovdje moguće, al mislim da je prodaja sigurna.... u nekom trenutku. Po kojoj cijeni i kojim uvjetima te u kojem roku, e to ćemo tek čuti ili saznati po objavi.
-
10,7 kn po dionici za korisnike +
10 kn za optiku +
20-40% premije
=25-29 kn
-9 kn duga
16-20 kn po dionici.
-
10,7 kn po dionici za korisnike +
10 kn za optiku +
20-40% premije
=25-29 kn
-9 kn duga
16-20 kn po dionici.
ali daleko od mojih 150 kn :(((
-
-
Zašto je došlo do ovolike brige u zadnjih dva tjedna ja ne mogu dokučiti. Čitajući komentare i dosta pesimizma već sam se zapitao jel ovi ljudi drže papire a i opcija "stečaj" im se vrti po glavi... eto toliko ste zatukli vjeru u dobar ishod, a koji se naravno bude dogodio!
-
Zašto je došlo do ovolike brige u zadnjih dva tjedna ja ne mogu dokučiti. Čitajući komentare i dosta pesimizma već sam se zapitao jel ovi ljudi drže papire a i opcija "stečaj" im se vrti po glavi... eto toliko ste zatukli vjeru u dobar ishod, a koji se naravno bude dogodio!
Rekao bih da je ta "vjera" nusprodukt raznih svinjarija koje su dioničari doživjeli na drugim ZSE izdanjima. Što se sve događalo ne čudi me nisko povjerenje. A i ovdje je proces odavno mogao biti završen, HT je dobio drugi produžetak na 3 godine kojeg iskorištava do zadnjeg zakonski mogućeg datuma.
-
Rekao bih da je ta "vjera" nusprodukt raznih svinjarija koje su dioničari doživjeli na drugim ZSE izdanjima. Što se sve događalo ne čudi me nisko povjerenje. A i ovdje je proces odavno mogao biti završen, HT je dobio drugi produžetak na 3 godine kojeg iskorištava do zadnjeg zakonski mogućeg datuma.
A što ak se i njima naša OPTE sviđa!
-
Ajme malodušnih.
A tamo nam se na grafu leptirići smiješe
Sve će svima biti dobro. A ako i ne bude, sam pao, sam se ubio. Poliži šapicu i vozi dalje
Svi smo oduvijek znali sve rizike i potencijal nagrade, i što smo sada malodušni
-
Ajme malodušnih.
Sve će svima biti dobro. A ako i ne bude, sam pao, sam se ubio. Poliži šapicu i vozi dalje
Svi smo oduvijek znali sve rizike i potencijal nagrade, i što smo sada malodušni
Potpuno ste u pravu! Ne smije se biti malodušan, jer ovdje ima hrpa opcija i svaka za nas male dioničare je dobra! Nakon preuzimanja o "boksanju" na telekom tržištu neka se netko drugi brine!
-
Ajme malodušnih.
Tješi nas i lekcije nam dijeli kolegica koja se pohvalila da je "Opte prepustila u ruke Boga od Burze i da je u redu na Mediki".
Propovjed bez rizika i sa distance, malo licemjerno.
A o grafovima bolje da ne pričamo.
-
Samo opušteno...Sve će se znati do jednog od narednih petaka u 2021.
-
U
Ajme malodušnih.
Tješi nas i lekcije nam dijeli kolegica koja se pohvalila da je "Opte prepustila u ruke Boga od Burze i da je u redu na Mediki".
Propovjed bez rizika i sa distance, malo licemjerno.
A o grafovima bolje da ne pričamo.
-
obojica ste apsolutno u pravu! samo bih nadodao još rasprodaju radi prelaska u neke brzorastuće dionice i dobivamo ono kaj se desilo!
-
Ah........ jubito, jubito
Nisam rekla da sam bez rizika, samo sam postigla emocionalnu distancu.
Kad nešto prepustiš u ruke bolje od svojih prestao si se nervirati na dnevnoj i tjednoj bazi.
Mjesečna je posve dovoljna
A sada proglašavam izbornu šutnju. Nema više žafrkancije.
Do kraja, 10.07. I da se mali zeleni pojave iz šume.
Poslije il' pukovnik, il' pokojnik . Svi znamo u što smo se upustili. Al' da se oteglo, oteglo se.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SNBA (Slatinska Banka d.d.) 267
- calypso