Ova vam je prigodna za sve prilike
Psihijatri su najmoćnija struka na svijetu. Njihovi pacijenti vladaju svijetom.
Izlazimo dakle .
Mislim da sam vidjela micu macu, i da vidim kako će ovo svak svome svoj završiti
i kako će završiti?
Izlazimo dakle .
Mislim da sam vidjela micu macu, i da vidim kako će ovo svak svome svoj završiti
i kako će završiti?
Izlazimo dakle .
i kako će završiti?
Kolega dioničar, vi baš trebate dnevnu šaputanja na uho lijepih epiloga prodaje Optime.. Evo ja ću zapoćeti..
Završit će sa jako dobronn cijenom i mali dionićari će u razumnom roku dobiti isplatu u obliku solidnog dvoznamenkastog iznos po dionici... U međuvremenu će se oblaćiti najbolja odijela i piti najbolji šampanjci malvazije
Auc.. mislim da Optima ide po najboljoj mogućoj cijeni.. ilo jao si ga njima.
najbolja moguca cijena moze biti i 7,6kn po komadu OPTE
Auc.. mislim da Optima ide po najboljoj mogućoj cijeni.. ilo jao si ga njima.
"Credit Suisse posted a 757m Swiss franc ($827m; £594m) loss for the first three months of the year, having previously warned that losses could reach SFr900m.
It would have been the bank's best trading quarter for a decade, but Credit Suisse was forced to write off SFr4.4bn related to the Archegos collapse."
Ti ozbiljno misliš da ih prodaja Optime može spasit? Pa Optima im nije niti crno pod noktom!
Zbilja nam samo još fali da CS kihne, a veselili smo se kako su odabrali zvučno ime za prodaju Optime.
S ovom Optimom zbilja nikad sreće, sve što može ići naopako ode naopako.
Display MoreAuc.. mislim da Optima ide po najboljoj mogućoj cijeni.. ilo jao si ga njima.
"Credit Suisse posted a 757m Swiss franc ($827m; £594m) loss for the first three months of the year, having previously warned that losses could reach SFr900m.
It would have been the bank's best trading quarter for a decade, but Credit Suisse was forced to write off SFr4.4bn related to the Archegos collapse."
Ti ozbiljno misliš da ih prodaja Optime može spasit? Pa Optima im nije niti crno pod noktom!
Zbilja nam samo još fali da CS kihne, a veselili smo se kako su odabrali zvučno ime za prodaju Optime.
S ovom Optimom zbilja nikad sreće, sve što može ići naopako ide naopako.
pa ako su otpisali 4.4 bn onda su još ostvarili odličan rezultat od "samo" 757m swiss franca gubitka
Au... Samo loše vezano za našu banku...
Au... Samo loše vezano za našu banku...
ma ne brini.
provizija od prodaje Optime će pokriti svu ostalu "pušionu"
..Ajme kako ste nestrpljivi
Ajde mir.
Al' da je dojadilo, je.
Addiko je ponovno kupio 10 tisuća komada, i zašto imam osjećaj da ne kupuju, nego brane cijenu
Drže je već tjednima na 6,50
Pa vi izvol'te van, nije problem.
Ući ispod 6,50 bi mogao biti.
ima li kakvih naznaka promjene zakona ... slucajna...cirkus drzava
Osobno ne znam sto bi bio jaci signal za izglasavanje promijenjenog ZEMa od cinjenice da je UG nudio samo sestomjesecni ugovor za N1 i ostale IPvizije.
No mozda bi ipak trebao procitati cijelu ovu temu da budes siguran.
Aaaaaaajmeeeeeeeeeeeeeee kako bi se iskrcoooooooooooo.
Samo se ti nama iskrcaj. Sve odjednom. zlocesti i ja nemamo nista protiv jos malo optickih incuna po 5 kuna.
Onda ti je bolje da počneš pecat oko četvorke.
Gospon Laudator, što Vi konkretno imate protiv Optime ?
A da se pođete negdje drugje zabavljati
JA PROTIV OPTIME!!!!!!!!!!!! Pa ja sam joj se obećao dok nas smrt ne razdvoji.
probavni problemi nakon vikenda?
ovaj mjesec tri dana zasjedanja taman da se približe načoj točci i onda idući mj. 5,6 i 7. su mi sumnjivi.
uskrs , 1 maj , majmunovo ovi samo traze razlog da ne rade i da nesto spoje... uf a sad izbori..... nece nasa tocka prije lipnja...
izbori nemaju veze sa dnevnim redom sabora.
Na temelju članka 216. i 224. Poslovnika Hrvatskoga sabora, predsjednik Hrvatskoga sabora sazvao je 7. sjednicu Hrvatskoga sabora u dane: 7., 8., 9., 14., 15., 16., 21., 22., 23.,28., 29. i 30. travnja; 5., 6., 7., 19., 20., 21., 26., 27., 28. svibnja; 1., 2., 9., 10., 11., 16., 17., 18., 23., 24., 25., 30. lipnja te 1., 2., 7., 8., 9., 14. i 15. srpnja 2021.