A šta se imaš brinut, pa ne prokojiaje se Credit Suisse !
Ako kihne, čekati ćemo još malo duže nego smo mislili.
samo nemoj da ti se ona Kabola koju čuvaš ukiseli
A sve je moguće moj brajo.
Postati ću kilavi-brajo.
A šta se imaš brinut, pa ne prokojiaje se Credit Suisse !
Ako kihne, čekati ćemo još malo duže nego smo mislili.
samo nemoj da ti se ona Kabola koju čuvaš ukiseli
A sve je moguće moj brajo.
Postati ću kilavi-brajo.
O joj, o moj....
Prvo izložiš skromnu količinu na asku, čekaš da te pokupe. Onda još skromniju, pa te frend pokupi. Onda opet
Onda malo osnažiš bid.. pa ponovno sve , ja sam čitala u literaturi da se to tako radi.
Tko je autor te literature, Šonje, Bakić ili Pašalić?
Ajde to probaj na američkoj, njemačkoj ili kineskoj burzi.
Ta OPTE ako se proda ispod 10 kn onda se tu nešto gadno odigravalo ispod žita.
Bit ću u šokiću ako ne bude tako.
Kolega, vi ste iz Zagreba? AKo se ne proda, stavit ću si jodičića ispod jezičića.
Kolega, vi ste iz Zagreba? AKo se ne proda, stavit ću si jodičića ispod jezičića.
Ćo nisan z Zagreba.
Razmišljam u ponedjeljak staviti nalog prodaja 50% OPTE 7,5 kn da vidim što ce se desiti...ostatak ionako ne mogu izgubiti i da prodaju ispod 4
Razmišljam u ponedjeljak staviti nalog prodaja 50% OPTE 7,5 kn da vidim što ce se desiti...ostatak ionako ne mogu izgubiti i da prodaju ispod 4
Stavi ali neće se dogoditi ništa.
Ja cu staviti 100% na 12 pa sta bude 😁
Trebali bi zaista svi sutra sve svoje papire izložiti na prodaji pa neka HANFA i njihov odjel za forenziku luduje.
I tako, tjedan smo završili niže nego gdje smo ga počeli.
Tresla se brda, rodilo se - niš.
Svejedno, ugodan vikend svima, veseli i zdravi bili.
Ja bi reko nekom lagano dojadilo cekanje pa polako kapitalizira, tako i cijena lagano klizi
Ocito je usao na dobroj cijeni pa mu dovoljno..za burek...a mozda i za buncek
uh, računam u hanfi printeri pod makismalnim opterećenjem, treba izbaciti hrpetinu opomena a mozda u medjuvremenu potakne nekoga da proda/kupi nesto...cccc pretuzno
uh, računam u hanfi printeri pod makismalnim opterećenjem, treba izbaciti hrpetinu opomena a mozda u medjuvremenu potakne nekoga da proda/kupi nesto...cccc pretuzno
Evo, ja stvarno želim prodati na 6,66.
Nadam se da Hanfa neće meni slati pismo.
Evo, ja stvarno želim prodati na 6,66.
Nadam se da Hanfa neće meni slati pismo.
mislim da bi Hanfa uz svaki nalog morala uvesti da je obveza potvrditi i ovaj tekst, pa bi drug Ante bio ponosan na svoje ulagače
Danas kad postajem pionir
dajem časnu pionirsku riječ
da cu marljivo učiti i raditi,
poštovati roditelje i starije
i biti vjeran i iskren drug,
koji drži danu riječ!
jesu li kolege održali obećanje i izložili svoje papiriće na 7,5 itd...itd...
da se podsjetimo.. pred malo.vise od godinu dana...
https://www.poslovni.hr/kolumne/kljuca…e-optime-362361
Dakle za najviše 3 mjeseca znamo na čemu smo i manje od 3....
Ovo nema veze s nicim. No, tko zna, mogli bi i imati. zlocesti ce povezati o cemu se tu radi.
Netherlands wholesale open fibre venture; T-Mobile signs as anchor tenant
QuoteGlobal investment firm KKR and Deutsche Telekom Capital Partners (DTCP) have announced the launch of Open Dutch Fiber, which aims to deploy a wholesale open access fibre-to-the-home (FTTH) broadband network covering at least one million households in the Netherlands by 2025, focusing on urban and higher population density areas. The venture has secured a strategic deal with T-Mobile Netherlands, which will be the anchor tenant on the new network under a 20-year agreement.
Opa...legli su u isti krevet.
Iz tog pravca vjetar puse
Ova vam je prigodna za sve prilike
Psihijatri su najmoćnija struka na svijetu. Njihovi pacijenti vladaju svijetom.
Izlazimo dakle .
Mislim da sam vidjela micu macu, i da vidim kako će ovo svak svome svoj završiti