Da li se itko sjetio izvijestiti poslovodstvo HT-a da smo postigli konsenzus i prodali Optimu ?
Vi znate što se dešava kada se svi nagnu na istu stranu, a ?
Jedino me tješi da ne vadite pare. Inače bih brinula
Da li se itko sjetio izvijestiti poslovodstvo HT-a da smo postigli konsenzus i prodali Optimu ?
Nismo. Običaj je da muž sazna posljednji.
evo... stigao Telemach kako kažu
https://www.facebook.com/10733193931557…32699136778823/
evo i nmvog weba.... hoće li objava skoro
evo i nmvog weba.... hoće li objava skoro
Objava o cemu? Da su podigli cijene na bonove?
Ovako na prvu, cini mi se da su ful povoljni paketi..radujem se božiću
A1 "siluje" korisnike sa svojim nepovoljnim tarifama i paketima, nude čak ako dovedem novog korisnika poklon bon od 500 kn za muller
Poskupio i A1 odavno bonove samo su paketima promijenili ime. Uglavnom ćorak. Za veliku tarifu najpovoljniji Tele 2 pretplata i imam jednu srednju od A1 ali još od vremena "starog imena".
bilo bi zanimljivo kada bismo svi mi ovdje zasuli na drustveni mrežama kao i poslovnoj mreći Linkedin profil TELEMACHa sa pitanjem: "kada je ispalta dioničara ioptima telekoma? " jedino je problem što bi na taj način bio otkriven identitet forumaša ovdje da to netko od nas pita iako se ne bi znalo tko je..... čitsto da se vidi i reakcija ostlaih neupućenih hehe.
Samo ove godine Telemach planira pustiti u rad oko 4000 kilometara optičke mreže i tako povezati sve regije i veće gradove u Hrvatskoj. Navedena optička infrastruktura predstavlja okosnicu razvoja fiksne i mobilne mreže nove generacije i osigurava najbolju kvalitetu usluge za korisnike“, zaključio je Nenad Šlibar, glavni direktor za tehniku u Telemachu Hrvatska.
Opasni su, rekao bi agresivni..
A dojadili smo i Bogu i vragu..
Ono što je meni uvijek nejasno u trgovanju, i još uvijek mi je nejasno, je psihologija burze. Što god pomislim, nisam u pravu
Posve mi je nejasno zašto se dionica pred kojom je preuzimanje, za kojega je razvidna minimalna cijena od 6,70 + minimalno 5% trguje po 6,34 kn.. i to stidljivo, jedva
A ?
Ozbiljna sam, ne žafrkavam se
Nismo overbought, gledala sam Knjigu dioničara
Display MoreA dojadili smo i Bogu i vragu..
Ono što je meni uvijek nejasno u trgovanju, i još uvijek mi je nejasno, je psihologija burze. Što god pomislim, nisam u pravu
Posve mi je nejasno zašto se dionica pred kojom je preuzimanje, za kojega je razvidna minimalna cijena od 6,70 + minimalno 5% trguje po 6,34 kn.. i to stidljivo, jedva
A ?
Ozbiljna sam, ne žafrkavam se
Nismo overbought, gledala sam Knjigu dioničara
Kako nejasno?
Ako je 6,70 target, trenutno se trži 5% ispod. Premija na vremenski horizont i postotna šansa da tender ode kvragu.
Da je sutra objava 6,70 +5%, opet nece preko ide obvezna ponuda za preuzimanje kojoj opet trebaju mjeseci da se realizira (mislim da obveznu moraju dati u nekom roku koji nije super brz, zaboravio).
Mene više zanima ako je 'stvarni' target 12, zašto je jos uvijek tu gdje je.
tu gdje je je jer smo ju sami doveli tu gdje je. pa sjetite se reakcije na vijesti sa poslovnog. sjetite se dana kada je izašo natješaj u Ftu... cijena na 9 kn...
i onda nakon mjesec i pol članak na polosnom HR i korona i cijena na 3.8 kn.
sjetite se i izlaska infa da UG kupio Tele2 - cijena odjednom sa 3 na 4 kn u jednom danu. tako je to. da se sada krene kupovat sa aksa eto nas za cas na 10 kn.
Isto pitanje može biti i ako je target 6,70 kn, šta je dionica radila na 1,60?
još uvijek je nejasno dali su stvarno dionice prodane po 6,7 ili su samo preknjižene (što mislim da je vjerojatnije).. ako su stvarno prodane za tu cijenu onda teško da će cijena biti jako visoka..
Ranije se pričalo i potencijalnoj akviziciji Optima telekoma, a Viktor Pavlinić, predsjednik Uprave Telemach Hrvatska, na upit novinara o ovoj spekulaciji rekao je kako je United Grupa otvorena za razne opcije, no bio je bez dodatnih komentara na akviziciju.
još uvijek je nejasno dali su stvarno dionice prodane po 6,7 ili su samo preknjižene (što mislim da je vjerojatnije).. ako su stvarno prodane za tu cijenu onda teško da će cijena biti jako visoka..
ma kome bi bilo prodano bez ikakve objave. čak je i na pripajanju H1 kniženo preko 7kn ako me sjećanje ne vara.
Uistinu nemam pojma kakva će biti cijena u preuzimanju
Ali ako pretpostavimo da je gdja H. prodala, a mogla je samo i prebaciti na skrbnički, založiti ili što god......... netko je procijenio papir na više od 6,70 kn.. jer je i on uračunao diskont na vrijeme čekanja na isplatu........
Koliki je taj diskont, ni to ne znamo
No, netko je smatrao da papir vrijedi toliko da se izbroji 15 milijuna kn........ pa sumnjam da je transakciju odradio samo u dobroj vjeri i nadajući se.
Meni je to nice vijest, na koju je market loše reagirao, kao i nebrojeno puta do sada. I to je ono što me uvijek začudi ?
Ja sam nikakvo mešetar.
A drvo kupovalo po skoro 7... Sumnjam ja da će biti 7 kn.. može samo više..
Ja očekujem min. 10kn, ispod toga čisto sumnjam...Ima više razloga, svi ih znamo...Imam osjećaj da netko veći pomalo skuplja, koji vec ima info. kad će se objaviti preuzimanje.
Ovaj tjedan će se lagano skupljat, uz stabilan rast...