Isprike adminu...ali moram...pozdrav majstoru koji je prodao po 5.98
To bili sve neki mali nalozi oko 6,00... Čudno sve skupa
To bili sve neki mali nalozi oko 6,00... Čudno sve skupa
Pitanje je koliko je papira stvarno promijenilo vlasnika
Obzirom da sam sinoć gledala u novu knjigu dioničara, i da nije bilo Nikakvih promjena, ovdje se tradicionalno igramo Lovice i Skrivača
Sve skupa, bavimo se.
Ajde drukam da dodje na 4,50 ili niže za jači dokup, i do đađa više...ajmoooo
zasto vi zahvaljujete tom sta je prodao na 5,98 ako sam ja kupio. Ili vi mislite da ste vi kupili?
5,98 je bila fibo razina 38,2
iduća dva tjedna su ključna za industriju bureka i pita.
zasto vi zahvaljujete tom sta je prodao na 5,98 ako sam ja kupio. Ili vi mislite da ste vi kupili?
Tko kaže da ja mislim da sam kupio? Samo sam ga pozdravio...
A Vi mu se zahvalite...
Tko kaže da ja mislim da sam kupio? Samo sam ga pozdravio...
A Vi mu se zahvalite...
aha ok, sorry to sam malo krivo zaključio. ali šta ću mu se zahvaljivati, igra još nije gotova.
gospodin je otpustio 1000 dionica, kakva prodaja, ove dionice nitko ne prodaje, samo se pravi graja bez veze, a znamo da su svi ušli na 1,7-2 pa im je svejedno jel 6 ili 6,7 , jedino što je ipak vidljiv prosjek 6,11 a to je ipak 10ak % manje od jučerašnjih, bolje rečeno sinoćnjih teorija da je 6,70 minimum i da može samo gore, čak se i ja slažem da može gore, ali nije to najgore, samo treba vremena, danas bi se mogla pokrenuti teorija da Ana kupuje nazad, kada je na forumu vidjela da se za.ebala
iduća dva tjedna su ključna za industriju bureka i pita.
baš to.
tu ćemo se sada klackati.
ništa posebno.
tek ako probijemo 7 kn, e tada već postaje zanimljivo.
isto tako, ne vjerujem da ćemo ići ispod 5,60, osim ako bude nekih nemilih događaja (možda i globalnih, koji nemaju veze sa samom firmom ili sektorom).
kupi od drhtavaca i čekaj preuzimanje
80% ovog šta je danas kupljeno ide na ask od 6,3 do 6,5 u idućih 2 tjedna. Bit će gadna gužva a vrata uska.
80% ovog šta je danas kupljeno ide na ask od 6,3 do 6,5 u idućih 2 tjedna. Bit će gadna gužva a vrata uska.
nema se potrebe nigdje gurati.
vidiš da ljudi "likvidiraju" HT-ove privatizacijske pakete.
ako sezona bude loša, doći će i ostale firme, pa i Optima na red.
bitno je da se zna po kojoj cijeni je neka veća "riba" spremna zgrabiti dionice, a na burzi uvijek nečija nesreća, tuđa sreća.
tko je kupio s dobrim prosjekom, a lova mu ne treba, najbolje da se ode baviti nečim drugim i zaboravi na sve ovo.
jedino da naruči budilicu da ga probudi ako bude neki propad za dokup i kad stignu papiri od krajnjeg kupca
4 kupca od 13000 - 14000.komada , ne žale novčiće !
Evo još dva nova za kupnju po 10.000 kom OPTE , iz ruke .
Nekoliko puta viđen obrazac se opet ponovio, drhtave ručice u panici prodale, a cijena se opet vratila na staro. Imamo mi dosta čvrstu potporu ovdje i očekujem Optimu uskoro iznad 7 kn.
Povuci, potegni, iščupati ne mogu
Ovo ko' dječja igra
Sada na bidu dovoljno komada da se svi spase bijede, i ne ide
Možda ode do kraja dana ?
Ovdje smo svi zaboravili na gospodina koji je imao ogromno dionica stečenih pripajanjem H1, a ovako ih je prosipao i na 3 kn, na moje lijepe okice
Ovo mi nekako liči na njegov rukopis. Kako sam na njega zaboravila ??
Ako je prodao koliko je naumio, za neke svoje druge potrebe, papala maca, nema više
Sada se više ne kupuje burek , već Princes krafne .
Evo još dva nova za kupnju po 10.000 kom OPTE , iz ruke .
a niste možda razmislili da je upuštatelj Aninih dionica ipak ostavio nešto love po strani za zlu ne trebalo, pa to je 0,5mil. na bidu a on potrošio za upuštanje 15mil.
Znaju šta rade...ja još nadokupio...nisam moga odolit😀
Dosta je ovdje bilo bonace neka se valja more sinje. Oćemo i danas neku objavu.
Kolege, znate kaj mi palo napamet.. da nije Ana napravila taj manevar samo da cjena klizne dole da drhtave ručice ispuste da njezini prijatelji kupe .. ?