zlocesti na koliku količinu zaokružiti?
100 000 kom?
Ja zaokružio na taman toliko da sa 5 banki odem u mirovinu ako se proda za 13. Klasa optimist vulgaris.
zlocesti na koliku količinu zaokružiti?
100 000 kom?
Ja zaokružio na taman toliko da sa 5 banki odem u mirovinu ako se proda za 13. Klasa optimist vulgaris.
Netko nam se jako naljutio.
Na prodaji na 6.44 stoji 4444 komada.
Tko bi to mogao biti, pitanje je sad?
koliko je to bilo.. neki sitnis.. 20 000 komada?
Evo @zlocesta je zaokruzila sta je mislila.
Na prodaji na 6.44 stoji 4444 komada.
Tko bi to mogao biti?
Bilo tko...
Bilo tko...
Vidi se da su nas poceli plasiti naprednim psyops taktikama. Cita se forum..
Imace, kad vidim ovakvo prosipanje sa solidnom kolicinom, siguran sam da je odradjeno telefonski putem brokera bez uvida prodavatelja u bid/ask odnos. Nekome je trebala lova, ili ima nesto bolje za kupiti. Nista posebno.
Nije mi jasno zašto oni koji nemaju mentalne snage da do kraja stoje u ovoj dionici i čekaju konačnu prodaju uopće u nju ulaze pa prosipaju na ASK-u uz velike padove cijene.
cijena na tržištu ovdje nije relevantna već proces prodaje, o njemu sve ovisi..
O Jesus.
I ovo sam prespavala 🙃
A hvala mu, za sada .
I mrtvi i novac se na kraju broje. 🙃
Taj nas od jucer granatira.
Ajde, sklanjajte se sa bida 🙃
inzinjeri na terenu dobro utvrdili položaje.. bideri drže položaje.. pada na sve strane.. jednom askeru popustili zivci i prosuo u prazno 20k
Display MoreO Jesus.
I ovo sam prespavala 🙃
A hvala mu, za sada .
U ponedjeljak trči da ne pobjegne sad se sklanjaj i spašavaj goli život. Ko to more platit ovakav ringišpil? Najbolje .
Ma samo se kulturno pomaknite dolje na bidu.
Display MoreDisplay MoreO Jesus.
I ovo sam prespavala 🙃
A hvala mu, za sada .
U ponedjeljak trči da ne pobjegne sad se sklanjaj i spašavaj goli život. Ko to more platit ovakav ringišpil? Najbolje .
ovaj krug rekao bih plaćaju kupci od 11-16.02. sveukupna vrtanja je koštala oko 2mil.kn a to znači da je oko 200k o''šlo za "struju" za sada, nema džabe vožnje to je svakome jasno, ali po ovoj 'ladnoći se kačiti na ringišpil e to ne razumijem
Frankly, ja sam prilično nefrozna na opte.
Meni je pomak od 10 lipa nečija mjesečna plaća
Pa ipak, plemenita kakva jesam, kažem vam da se spustite niže na bidu. Ne znamo koliko još onaj kamikaza ima i kada će prosuti.
Zovite me dakle plemeniti.hr
Da mi nije svih vas najpametnije bi mi bilo ugasiti monitor do 01.07 i baviti se kulinarstvom. Ili lijepom književnošću
Jer dojadila sam već i sebi i drugima.
Display MoreFrankly, ja sam prilično nefrozna na opte.
Meni je pomak od 10 lipa nečija mjesečna plaća
Pa ipak, plemenita kakva jesam, kažem vam da se spustite niže na bidu. Ne znamo koliko još onaj kamikaza ima i kada će prosuti.
Zovite me dakle plemeniti.hr
Da mi nije svih vas najpametnije bi mi bilo ugasiti monitor do 01.07 i baviti se kulinarstvom. Ili lijepom književnošću
Jer dojadila sam već i sebi i drugima.
Znači tu smo negdje; ispod ×××,000kom. Samo cool zekica, bute videli kroz par godina staža na berzi, se necete puno pilati. Uplatiš, zamoliš gore za najbolju moguću ili ciljanu cijenu i pustiš. Ne misliš ili ne buljiš svaki dan u ekran i brojke. Obrnuto je jako loš sport za živčane zavšetke u mozgu. Npr. trenutno sam fokusiran na plastiku i rivjeru (dokup). Optimu sam pustio niz vodu i negdje ce vec isplivati. Na 10, na 13 ili xx,xx. Malo detox sirovom hranom i meditacijom pomaže. Pozz🐰
Dobro je dok nije u pitanju barem A3...😉
ajmo procijenitelji, nova procjena za OPTE nakon što ste prostudirali FI?
čekamo da nas zovu tete iz drugih telekoma, pa da podijelimo iskustva
ako bi se uvažila moja kupnja HTeja ovih dana, siguran sam da će lijepe peneze zgrnuti prodajom Opte tj. odlična, samo ja igram s jednim udarcem na dvi muve
Tehnicki Opte u no trade zoni...proboj 7kn bi oznacio kupovni signal i opet novi vrh preko 9.5kn. Pad ispod 5.6kn bi oznacio prodaju i pad prema koti 2.5kn. Strpljenje.
Ne tehnički Opte je tu di je. Rizična dionica ovisno o punu toga. Tehnički velika očekivanja. AlI ne zgodan pogodbe ni veznik.