Ima.
Nisam.
Nikada.
Al ' dali ste mi ideju 🤫
bolje vi napravite pravu akciju, sutra je petak, pa da se mi još malo nasitimo
Ima.
Nisam.
Nikada.
Al ' dali ste mi ideju 🤫
bolje vi napravite pravu akciju, sutra je petak, pa da se mi još malo nasitimo
Kao da je taj petak već danas.
Fjaka.
Rekao je jednom naš najveći živući tehničar-- Lako je nacrtati, teže je postupiti po tome 🤫
Sve bolje razumijem što je pritom mislio.
That' s All Falks. 🙃
Kao da je taj petak već danas.
Fjaka.
Rekao je jednom naš najveći živući tehničar-- Lako je nacrtati, teže je postupiti po tome 🤫
Sve bolje razumijem što je pritom mislio.
That' s All Falks. 🙃
pa četvrtak vam je mali petak, vidite da sada kao što su se jučer namicali danas izmiču, svima je taj petak postao orijentir za van, a vi ćete tako dočekati i veliki petak, ali dobro, valjda će biti i velika cijena
Komentari kao da živimo u Švedskoj...tko još nije neka se spusti sa neba ne na zemlju, nego u ovaj glib i močvaru od države. Imamo dvije mogućnosti: plutati u govnima ili zaroniti dublje.
" ...i onda je pretposlijednji hrvat ubio poslijednjeg hrvata, i napokon je zavladao mir, blagostanje i prosperitet u RH..."
Očekivana korekcija , pred uzlet .
Kada ovo sve završi, ovo ćete mi kupiti .
Zaslužila sam !!!!!!!!!!
Meni - Dom Perignon .
I to sanduk !
Očekivana korekcija , pred uzlet .
kada tri puta udariš glavom u isti strop, teško je očekivati da netko još uvijek ima volju razbijati glavu
Zaslužila sam !!!!!!!!!!
Ja ću poslati košaricu xrp-a kao znak pažnje😉
sad ce se jedno vrime skupljat oko 5.90..i ta razina ce se mislim brzo potrosit i onda nova ljestvica..po mome 6.30 do 6.50
Zaslužila sam !!!!!!!!!!
A poradi čega??
Zaslužila sam !!!!!!!!!!
A poradi čega??
A poradi truda i predanosti, nacrtala je tih grafova puno. Bila potpora nama početnicima...
A poradi čega??
A poradi truda i predanosti, nacrtala je tih grafova puno. Bila potpora nama početnicima...
aaaaa to...a dobro
ne znam da li ste primjetili.. ali g. Kreso je malo bio pojačao kupovinu neposredno ovoga skoka sa tamo 5.3 - 5. do preko 6 kn....
Zaba i HT su u odličnim odnosima.
U konačnici, vrijednost dionica Optime kojima raspolažu (knjigovodstvena vrijednost) nije tako velika da bi se oko toga klali.
Ne znam jeste li vidjeli, ali ovaj joint venture između HT i ZABE je završio... nema više Telekom Bankarstva.....
Zaba i HT su u odličnim odnosima.
U konačnici, vrijednost dionica Optime kojima raspolažu (knjigovodstvena vrijednost) nije tako velika da bi se oko toga klali.
Ne znam jeste li vidjeli, ali ovaj joint venture između HT i ZABE je završio... nema više Telekom Bankarstva.....
čekajte stvarno više ne postoji ta usluga ona kao Telekom bankasrtvo sto su imali HT i Zaba ili se šalite? više nema te usluge ?
ne znam da li ste primjetili.. ali g. Kreso je malo bio pojačao kupovinu neposredno ovoga skoka sa tamo 5.3 - 5. do preko 6 kn....
A ti brate mili svaki dan g. Krešo simo, g. Krešo tamo.
Totalno nebitan lik koji možda zna nešto više od nas, a možda i ne zna.
Pitaj malo obožavatelje lika i djela g. Nenada Bakića koji su ga pratili na PTKM, VPIK i DDJH kako su prošli, ili ove što su pratili g. Bilbiju na ATPL.
Takvi me likovi više straše nego što mi daju sigurnost.
Neusporedivo interesantnija i znakovitija je iznenadna pojava Allianz Hrvatska d.d. na desetom mjestu u TOP10.
Obratiti pažnju na popis poslovno povezanih pravnih osoba:
Dali postoji ikakva šansa da se npr pri kraju procesa,u dobrom tajmingu pojavi nekakav šaranović i krene čistiti sve s reda i onda na kraju dogovarati s trećom stranom?
Da ima takav interesent mogao se pojaviti i jučer i danas i sutra. U nekom super optimističnom scenariju princ na bijelom konju kupuju na burzi do 25% i kreće javna ponuda. No rekao bih da je ovo slučaj iscrpljivanja i krajnji ishod za manjinske dioničare vrlo neizvjestan.
O kolega kako reagiramo na optimu dok ddjh kujemo u zvijezde. A gle, tko puši na ZSE ima pravo da se ljuti. I obrnuto. Go! Zloća go! ✌
Display Morene znam da li ste primjetili.. ali g. Kreso je malo bio pojačao kupovinu neposredno ovoga skoka sa tamo 5.3 - 5. do preko 6 kn....
A ti brate mili svaki dan g. Krešo simo, g. Krešo tamo.
Totalno nebitan lik koji možda zna nešto više od nas, a možda i ne zna.
Pitaj malo obožavatelje lika i djela g. Nenada Bakića koji su ga pratili na PTKM, VPIK i DDJH kako su prošli, ili ove što su pratili g. Bilbiju na ATPL.
Takvi me likovi više straše nego što mi daju sigurnost.
Neusporedivo interesantnija i znakovitija je iznenadna pojava Allianz Hrvatska d.d. na desetom mjestu u TOP10.
Obratiti pažnju na poslovno povezane pravne osobe:
Allianz je uvijek bio tu i to sa istom količinom, samo što je sad ponovno ušao u top 10, jer su ovi prije njega prodali.
prvo ga je prestigao Krešo, a onda HPBS-6/SZAIF koji je trenutno nestao
Allianz je uvijek bio tu i to sa istom količinom, samo što je sad ponovno ušao u top 10, jer su ovi prije njega prodali.
prvo ga je prestigao Krešo, a onda HPBS-6/SZAIF koji je trenutno nestao
Nisam to znao, ili nisam išao za tim. Ako je tome tako, onda sam promašio ceo fudbal i izveo potpuno pogrešan zaključak, štupido.
Ali taj Kopsejak je meni totalno nebitan.
Čovjek riskira kao što sam riskirao i ja i ti i zloćka i Ledica i optimistcro i deseci drugih, računajući da će se tu dogoditi prodaja po uobičajenim vrijednostima za telekom industriju, što ne znači da će se stvar zaista tako i odigrati, s tim da Kopsejak očigledno ima neusporedivo više novca od nas, a možda je i među nama.