Kopsejak ko i mi lovi u mutnom
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Ide li danas ZEM na čitanje ?
Ajme čime se mi zamaramo. U doba kada je svijet globalno selo, caruje streaming, a privatne kompanije kane ljude voziti u svemir.
nije vezano za temu, ali mi smo još na nivou radara, koji ne mogu dobaciti ni do Siska, Petrinje i Gline, a gdje onda do krajnjih točaka Hrvatske, šerifi su okupirali gradove, općine, a "indijanci" neka se smrzavaju u šatorima, nama je u dnevniku glavna vijest tko se cijepio od saborskih zastupnika u kakvoj potkošulji, majici i da li je tetovaža u Beljaka ipak prevelika, meni je čudno da se taj uopće dočepao Sabora a posljedično i televizije, kako je uopće postao predsjednik HSS kada nije krao kazetofone iz traktora, tu nešto debelo ne štima
-
Taj s povelikom tetovažom krao je kazetofone. Da je u ono vrijeme bilo cd ili usb playera krao bi njih. Imao je dobru poziciju i predznanje da postane poduzetnik.Ali svatko ima pravo na iskupljenje. Medjutim danas su veći problem ovi šta nisu krali kazetofone nego što danas prisvajaju kuće, tvornice i ostale sitnice.
-
Kakav je to sportski paket za 20kn mjesečno,? Hvala!
-
valjda za lakši bijeg iz dionica ako zagusti
-
Ne šalim se. Istekao mi evo tv pa tražim novo nešto.
-
Pa si tu došao pitati?
-
Kopsejak ko i mi lovi u mutnom
sumnjam.. on je malo veći igrač...
-
Pa u pitanju je Optima paket, pa sam mislio da netko zna.😂
-
Treba kolegu @Flight-a pitat možda ga poznaje
-
-
Šta je ovo? Koje baljezgarije, sa dužnim poštovanjem?
Zadnje dvije stranice hrpa gluposti kojih bi se i kladionica i birtija posramili... Imam osjećaj kao da su neki aAdminu platili gablec, litru i vodu da mogu pisati gluposti...
Koji kriteriji Admine? Ja ako skrenem 2 stupnja sa kursa, iako i dalje pričam o tvrtki koje se zove Optima telekom odmah micanje postova??
-
UG se bas raspistoljio...u Bugarskoj mislim, ali nije ni Hrvatska tako daleko od Bugarske, ne znam sto se ceka
-
Taj s povelikom tetovažom krao je kazetofone. Da je u ono vrijeme bilo cd ili usb playera krao bi njih. Imao je dobru poziciju i predznanje da postane poduzetnik.Ali svatko ima pravo na iskupljenje. Medjutim danas su veći problem ovi šta nisu krali kazetofone nego što danas prisvajaju kuće, tvornice i ostale sitnice.
Krao on kuću, firmu ili kazetofon, on je lopov i takvima je mjesto u zatvoru... Ali možda živimo u društvu gdje takve treba nagraditi jer što više oni ukradu, manje će biti za nas i nećemo moći doći u napast .
Optimu nam neće ukrasti... Eto da bude u temi 🤟
Ja ga imam... To vam je sportski paket bez sporta
-
Pa vidite kako je dosadno trgovanje. Zašto se ne malo šaliti a i razmijeniti korisne informacije.
-
Šta je ovo? Koje baljezgarije, sa dužnim poštovanjem?
Zadnje dvije stranice hrpa gluposti kojih bi se i kladionica i birtija posramili... Imam osjećaj kao da su neki aAdminu platili gablec, litru i vodu da mogu pisati gluposti...
Koji kriteriji Admine? Ja ako skrenem 2 stupnja sa kursa, iako i dalje pričam o tvrtki koje se zove Optima telekom odmah micanje postova??
pa kad si škrt, kao i ovi što bi kupili Opte, imali bi a ne bi platili
a što bi na ovom prometu (900€) trebali pisati, a da nije napisano
-
https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…slenih-15043664
Već rečeno, ali da lakše vrijeme prođe na poslu pročitajte 😁
Ti radis u nekoj drzavnoj firmi kad vrijeme nikako da prođe 😂
-
u petak Krešo OPET dokupio OPTE. taj se ne šali osim ako kupuje za nekoga...
-
Izgleda da su svi prometi ovih dana na OPTE njegovi
Još jedno 200.000 kuna da uloži i eto ga na 8. mjestu.
-
pa ne baš svi ali ono... imam feeling kada toliko kupuje...ili je igrač od nekoga - ili stvarno ima INFO. ili ima toliko novaca da se kocka sa tih 3 miliona kn... ali mislim da je ipak ono drugo - ima info mislim.. pitam se.. tko bi tolike novce ulupavao a da ne zna nešto... pa ja bi trebao imati da se idem igrati ko on sa 3 - 4 miliona kn valjda riješen stan od min 100m2 na odličoj lokaciji u ZG, kucu na moru, da si svakih 5 god mogu kupiti auto za 50k eur i stanje na računu 20+ miliona kn da se idem igrati sa ovom sa kojom se on igra ako se igra...
sorry admin nije cijeli post vezan za OPTE ali diskutiram sa kolegama.
ne bi me čudilo da do prodaje dođe na 8. mjesto...
PT DRVO je definitivno u minusu sada.... ti ljudi moraju imati ONFO.. ja ne mogu naći da je vlasnik PT Drvo neki poznati poduzetnik.... osim ako sve to nisu igrači od UGa i ne kupuju za UG...
Izgleda da su svi prometi ovih dana na OPTE njegovi
Još jedno 200.000 kuna da uloži i eto ga na 8. mjestu.
-
Ja osobno vjerujem da ima jako dobar info jer nitko lud ne bi kupovao (do zadnjih napora kako mi se čini) tolike dionice da ne očekuje pozitivan rasplet u cijeloj to priči.
-
-