Poštovani kolege,
Na LinkedIn mreži je Tele2 Hrvatska promijenjeno u Telemach Hrvatska.
Čisto jedna info.
Poštovani kolege,
Na LinkedIn mreži je Tele2 Hrvatska promijenjeno u Telemach Hrvatska.
Čisto jedna info.
One o poštenju, vojnici o skraćenju......., a mi o Optimi
Sve će biti dobro, jednom.
Jednom je naime slučajnost, drugi put je koincidencija, treći put je nakana, tako je pisao Le Carre. Previše je ovdje slučajnosti u nizu.
UG se širi prilično agresivno i sustavno u regiji, i nije za misliti da je ovdje došao samo po Tele2. Bliži se vrijeme dokidanja duoplola, jer će UG biti prisutan širokom ponudom, sa ili bez Optime.
Po mogućnosti sa
Al' danas Božić. Sretan vam Božić Opteljupci
Hvala Adminu na pahuljama.
Sve najbolje svima,
I bar 11 kuna,
U ponudi da ima!
Psotovani kolegice i kolege, skeptičan sam oko 11 kn ako se računa inflacija, i ponoviti ću po koliko je ZABA dobila koja je većinski vlasnik. To mislim ako je samo jedan ponuđač. A ako ih je i više očekujem nadmetanje. Dakle ja u najpesimisticnijem scenariju očekujem 12kn / dionici.
zlocesti kolegice a zakaj su moji postoji Vama uvijek smiješni ?
Smijeh i podsmjeh nisu isto.
Smijeh je veledar, kada nas netko nasmije uljepšao nam je dan
Pa eto Vama Smješka
Zašto kad ja stavim cijenu moje željke za dionicu koju nesmijem spominjati, dobijem lokot, jer nisam dao konkretan doprinos temi a moju želju(ne tvrdnju) od 11,55kn ne mogu elaborirati? A gore ekipa želje, poruke i pozdravi od 11-12 i više po dionici, pa se lajka,smješka i titra sa blagoglagoljivim humorom i roza mašnicama. Why me? Why they? Dvostruka mjerila ili je na Blagdan sve dopušteno?😒
Zašto kad ja stavim cijenu moje željke za dionicu koju nesmijem spominjati, dobijem lokot, jer nisam dao konkretan doprinos temi a moju želju(ne tvrdnju) od 11,55kn ne mogu elaborirati? A gore ekipa želje, poruke i pozdravi od 11-12 i više po dionici, pa se lajka,smješka i titra sa blagoglagoljivim humorom i roza mašnicama. Why me? Why they? Dvostruka mjerila ili je na Blagdan sve dopušteno?😒
pa evo vidiš da možeš na opte-kladionici...bajdvej ja sam skroman, bit ču zadovoljan sa minimalno 13 kn maksimalno nema granice. Zašto? Eto da elaboriram...jer sam pohlepan i ne volim prodat dionice ako nemam 300-400% dobiti (oporezovano)
Nemo, jedino u kladionici i krave lete, i nema lokota.
Gdje su roza mašnice, to ne vidjeh ?
Odokativno 10 nečega, valjda godišnjih prihoda, je milijarda i tri stotine
Dugovi 600
Ostaje 700. Papirića je cca 70 mlijuna, 10 kn papir.
Diskont na koronu,
8 kn.
Heaven !!!!!!!!!!!
fenomenalno zloćka!
najbrža i najkraća valuacija jednog papira! vrlo moguće i najbliža istini!
bravo šampione!
Opteljupcima za pod bor.
Cijena je očekivano trebala do 4,90, al' je kupnja nestrpljiva
Ovo je sve žafrkancija naravno, nema grafa sa par tisuća kn prometa. al' da smo prava burza, sa pravim prometima, reklo bi se da će to gore
Po nekom mom gledanju do max 4.75 a onda spektakl, makar ne treba ni da se spusti vise to je sve do burze. Hoce se spustiti ili ne nije bitno vec da poslije ide na 8-8,20kn. pa neka bude zapisano
Kolegice i kolege, ja i dalje mislim kako je već netko napisao da je prodaja mnogo dalje nego mi mislimo hehe. K tome, ako pogledate na prijašnjom forumu na poslovnom, ima jedna stranica gdje su kolege komentirale g. Krešo koji još kupuje i PT DRVO s kime je povezano hehe.. a naše drvo je ulazilo blizu 7 kn i mislim da je sada u debelom minusu.. hehe. Pogledajte tko je vlasnik našeg drveta..
Sumnjam da bi netko ukupno toliko love , za kaj ?
Pogledajte tko je vlasnik našeg drveta..
Sumnjam da bi netko ukupno toliko love , za kaj ?
kako za kaj, pa valjda za piljenje i blanjanje drveta - Djelatnost:1610
Vlasnici: Tihomir Puklavec, jedini osnivač d.o.o.
Tijekom ovih blagdana posvetio sam se malo dubinskom analiziranju Optime. Pročitao sva izvješća o uspoređivao slićne slučajeve i preuzimanja po Europi i mogu Vam reći da sam došao do zaključka i konačne procjene vrijednosti Optime o kojoj malo tko govori na taj naćin.
Ukratko Optima vrijedi onoliko koliko je netko, spreman platiti i onoliko koliko je nekom potrebna... Sve multiple i dugovi padaju u vodu
Ukratko Optima vrijedi onoliko koliko je netko, spreman platiti i onoliko koliko je nekom potrebna... Sve multiple i dugovi padaju u vodu
ova konstatacija je izvor mudrosti u investiranju!
ova konstatacija je izvor mudrosti u investiranju!
U hladnim danima topla voda godi😆
Svi skupa bil neozbiljni ako me shvaćate doslovno.
Međutim moja poanta je da previše vremena trošimo za gotovo iracionalne usporedbe i analize nečega čija vrijednost preko noći može otići s jednog na drugi kraj ljestivce ovisno o volji i želji nekog trećeg na što mi apsolutno ne utjećemo ja nijedan naćin
Usporedite događaje sa Plivom
vladimir tada nisam bio na burzi te molim kolege da.napisu ukratko o tome..
Hvala
E da mi se ostvari ali x10 😁😄😘