ne znam niti ja kol. BSOD, možda zato jer sam proslijedio insajder info da dlkv intezivno radi na ulasku na njemačko tržište...ali opet, osim što su i jedna i druga "stečajuše", ako nije rekapitulacija transakcija današnjeg trgovanja koju sam naveo u postu ranije, što te je onda navelo na neuroznu reakciju
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
barbos pokusava zaustavit nezaustavljivo..rast opte koja je u samom finishu prodaje
-
ne znam niti ja kol. BSOD, možda zato jer sam proslijedio insajder info da dlkv intezivno radi na ulasku na njemačko tržište...ali opet, osim što su i jedna i druga "stečajuše", ako nije rekapitulacija transakcija današnjeg trgovanja koju sam naveo u postu ranije, što te je onda navelo na neuroznu reakciju
Uopće nije "neurozna" reakcija. Samo sam sretan što nešto ipak raste, a nema ni zadužnica iza ugla koje bi mogle pokvariti veselje.
U DLKV se priča o ulasku na tržište SR Njemačke od prosinca prošle godine, intenzivno, a do tada je to bio samo mokri san, premda je bilo pokušaja i prethodnih godina i prethodnih uprava. Sada je krenuo veći "šus" u ulaganje u obnovu željezničke infrastrukture, koliko ja imam informacije, te se u DLKV nadaju velikom, renesansnom tenderu.
Ja se iskreno nadam da će koji posao i dobiti. I ako ga dobe, biti ću sretan jednako kao što sam sretan što je OPTE ponovno u fokusu ulagača. Iz bilo kojih razloga.
p.s. Istrejdao sam taj DLKV od 3.8 do 7 jedno 10 puta. Misleći da će me renesansni tender tajmingom zahvatiti u poziciji. No, nije.
Nadam se da Vas hoće.
-
moller:kriva procjena..u trendu smo rasta..triba si jos pricekat
te su mi ostale još sa 4,50 pa da mi ne kvare prosjek, ništa ne brinite, nakupovao sam ja toga, jedan cijeli dan sam kupovao samo Opte , ali prodati neću sigurno sve u jednom danu
-
kol. BSOD, i ja bi volio da se ova trakavica sa opte privede kraju i da se oslobodi bar kakva-takva likvidnist za kojom tk doslovce vapi a o dlkv ne bi puno, a što se trejda tiće, dlkv je bio ok, atpl i više nego ok ali meni je ipak rivp kraljica
-
ako bi mene pitali ili još bolje htjeli poslušati, mislim da oni to grade za prodaju velikima, kao što se događa s distributerima plina, na kraju krajeva sva će infrastruktura jednom otići u ruke velikih igrača i fondova i sve se svodi na to da čim se probudiš, netko od njih kaže kao danas oni sakupljači na ulici; Daj koju kunu
ako i grade za prodaju velikima, gdje je tu optima, veliki se tako još više debljaju, a malo većim malima (optima) ostaje još manji dio kolača?
-
samo nastojim dobiti odgovore na svoje dileme
ako HT gradi naveliko, male firme na malo, valjda izgradnja ima nekog poslovnog smisla
daj neki podatak koliko gradi optima da možemo vidjeti neku perspektivu, najmom niti od HTa neće baš daleko dogurati
Pa dao sam vam podatke. Nismo na ti. Vi niste dali niakave podatke.
Meni se cini da je jedina vasa dilema pogled u tudji novčanik i da se kao svaki sitni burzovni paštetar pokušavate domoći koje kune za preživljavanje turobnih vremena. To je sve legitimno, imam razumijevanja za vas, no zakasnili ste s tom otrcanom pričom. Cirkus je napustio selo (grad) i otišao dalje. Čuli ste za onu, psi laju, karavane prolaze?
optimu sam kupovao po 1,7 kuna tako da...
dosta ste sigurni u nešto o čemu ne znate dovoljno, to je temelj svakog zajeba
-
ako bi mene pitali ili još bolje htjeli poslušati, mislim da oni to grade za prodaju velikima, kao što se događa s distributerima plina, na kraju krajeva sva će infrastruktura jednom otići u ruke velikih igrača i fondova i sve se svodi na to da čim se probudiš, netko od njih kaže kao danas oni sakupljači na ulici; Daj koju kunu
ako i grade za prodaju velikima, gdje je tu optima, veliki se tako još više debljaju, a malo većim malima (optima) ostaje još manji dio kolača?
ajde pročitajte svoje pitanje, jer u njemu se i nalazi odgovor, tajna je u "debljanju kolačima"
-
Pa dao sam vam podatke. Nismo na ti. Vi niste dali niakave podatke.
Meni se cini da je jedina vasa dilema pogled u tudji novčanik i da se kao svaki sitni burzovni paštetar pokušavate domoći koje kune za preživljavanje turobnih vremena. To je sve legitimno, imam razumijevanja za vas, no zakasnili ste s tom otrcanom pričom. Cirkus je napustio selo (grad) i otišao dalje. Čuli ste za onu, psi laju, karavane prolaze?
A gledajte vjerojatno je niste dovoljno kupili ili ste je prerano prodali. To je takodjer temelj za ovakvu pastetarsku aktivnost, nervozu i zajeb kakav vas je moguće snašao.
Al dajte nam još malo napisite nešto o HT, 4. Tel, al molim vas povežite to u suvislu pricu pa možda svi ovdje shvatimo sto vas točno muci. Pa vam shodno tome i svi zajedno pomognemo.
-
A gledajte vjerojatno je niste dovoljno kupili ili ste je prerano prodali. To je takodjer temelj za ovakvu pastetarsku aktivnost, nervozu i zajeb kakav vas je moguće snašao.
Al dajte nam još malo napisite nešto o HT, 4. Tel, al molim vas povežite to u suvislu pricu pa možda svi ovdje shvatimo sto vas točno muci. Pa vam shodno tome i svi zajedno pomognemo.
Pratim te već nekoliko postova... Imam pridjedlog: A da malo smanjiš dojmove, skratiš jezik i sabereš misli. Možda da shvatiš da su tu pametni ljudi, ali nitko ne voli baš pre prepametne...
-
-
Evo mi se Optima zeleni u portfelju, koliko god da bude divljala ili ne, ide se do kraja..
-
zločesti,
sve je lijepo prikazano i vidljivo, samo se graf pojedine dionice ne može promatrati bez sagledavanja stanja Crobexa i vanjskih faktora, koji nam trenutno ne idu u prilog, Crobi se zaletio prethodna dva dana i mora malo doći do daha, računam da mu kao našem starom znancu neće biti problem testirati razinu 1700, a do tada neće ni Opte drugačije reagirati, bez obzira što povjesničari o tome mislili,
i slažem se naravno s ovim vašim, čini mi se, da stvarno vam se čini,
evo i jedna prigodna za vas dok čekate činidbu i dolazak UG s kuhačom
-
Hvala !!!!!!!!
Moller je u pravu.
Eto danas bjelodano na vidjelo razlog zašto ne volim trgovati kući. Bid je tako plaha životinja, sad ga vidiš., sad ga ne vidiš
Jučer 13 milijuna kn prometa, danas 300 tisuća kuna prometa.
I istina je da uvijek frankly napišem da mi se čini. Ili se čini
Whoops, i one bez čarapica
-
preko 40k dionica ce promjeniti vlasnika dok neki ne skuze dinamiku trgovine, evo volio bi cuti logiku današnjih prodavača, pitam za frenda ofkors...
-
Još malo pa metla do 6...
Ipak je ovo kladionica.
-
Zaboravili smo da je netko iskoristio vjerojatno snagu svog utjecaja da ishodi prepravku objavljenog natječaja po kojem se mogao javiti samo kupac sa iskustvom u telekomunikacijama. natječaju je nedostajao samo logo budućeg sretnog vlasnika
Sve je ovo poprilično gadljivo. I upravo iz tih razloga, koji eto imaju i poseban topic na našem malom forumu, nisam sigurna da ću ikada više uložiti i jednu kunu na naše tržište kapitala.
Što se ovdje događalo daleko od očiju javnosti bolje je da ne znamo
I još uvijek sam optimist
Kriptovalute onda
-
Još malo pa metla do 6...
Ipak je ovo kladionica.
meni opet djeluje da je danas ipak usisavač na djelu, ovaj na 5,20 čisti vrhunski
-
Sve što ne znam o životu piše u knjigama.
Sutra 125 kn i kupujem knjigu dioničara.
Howgh !
-
Howgh !
Bolje si kupite nove deblje čarapice, jer je vani zahladilo
A i na burzi, koliko vidim
-
Howgh !
Bolje si kupite nove deblje čarapice, jer je vani zahladilo
A i na burzi, koliko vidim
kada proda Opte, onda će malo osvježiti kolekciju, knjiga je za sada ipak bolja investicija, jer se očito Kuharicom ne može pomoći u ovome trenutku
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.) 2.8k
- harpun