Nisu mi jasna ova liparenja.
Svi znaju otprilike po koliko ovo ide, i sad tu jel 4,94 ili 4,99 kupovna..
Nisu mi jasna ova liparenja.
Svi znaju otprilike po koliko ovo ide, i sad tu jel 4,94 ili 4,99 kupovna..
Izgleda da krecemo...
Op Op Opa ide nam Opte na 5icu.
Tu sam taman sa prosjekom i jedva cekam da je gledam zeleno na ekranu.
idemo na novi level..
Nekoga svrbi prst.
Jedna je od dvije stvari u pitanju. Ili pump and dump, ili je netko nekome zdrpio papire na brzaka.
Štogod.
Ne dam svoje papire 🙃😛
možda mu je uletio bug u program
Ili je G. Kresimir zavrsio sa ruckom pa se dao u novogodisnji soping.
Ne znam što misliti.
Ako je za kupiti, na 5 kn je lijepa količina od 10 tisuća komada
Ako je za prodati, na 4,94 je na bidu isto 10 tisuća komada.
Nikada te marifetluke neću shvatiti. 🙃
Da ne znamo bolje reklo bi se da OPTE ima finog MM.
Da ne znamo bolje reklo bi se da OPTE ima finog MM.
i meni se čini da ETF opet nešto "usklađuje"
ovaj mm toliko davi da mu je i umjetna inteligencija na tren otkazala poslušnost ali je kućni programer brzo stavio stvar pod kontrolu.
Whoops, netko je bio brži.
Ljutio me onaj na asku, sa deset tisuća komada, no...dok sam se okrenula, popapan. U šusu.
Tako mu i treba. Egzibicionist 🤫
Ovo je zabavnije gledati i od sportskog programa
mikromakrto slažem se sa vama. Što manja cijena sada može se sada više dokupiti.
prije 2 dana san napisa da idemo na novi level..admin me izbrisa..
prije 2 dana san napisa da idemo na novi level..admin me izbrisa..
a predlagali su da zločesti(a) bude moderator, kao da ovaj nije dovoljno zločest
upss
moller:kriva procjena..u trendu smo rasta..triba si jos pricekat
baš pogledao transakcije, sve nešto po sitno, do 20etak k kn, najveća je bila u 14.25 od 12k do 5,30...moguće da nešto pozadinski šumi ali meni ovaj rast djeluje nekako neozbiljno, pogotovo kad vidim te podmetaće od 30etak k kom na podršci...
Neznam, možda, ali kad bude izgledao ozbiljno onda obično baba s kolačima več ode daleko.......evo jedan na 5,5 za potvrdu ozbiljnosti ako ostane tamo kad dođe do njega......
Sad kad krene kuknjava, evo, već su neki i počeli, zapeli tamo u ovim stečajušama, čekaju poslove iz dojčland na nekakvim semaforima, kablovima, dalekovodima.
Isuse ljudi kaj se ne možete malo veseliti da je papir na ovom trulom tržištu u jednom danu napravio 6,40% plusa na dobrom promet? Pa i razlog je nebitan.
Ali ne, već se netko iskrcava, već je pump i dump.
Napisao sam Vam kako će to izgledati, no to još nije to.
Češkanje po glavi počinje tamo oko 6,50.
Sad kad krene kuknjava, evo, već su neki i počeli, zapeli tamo u ovim stečajušama, čekaju poslove iz dojčland na nekakvim semaforima, kablovima, dalekovodima.
Isuse ljudi kaj se ne možete malo veseliti da je papir na ovom trulom tržištu u jednom danu napravio 6,40% plusa na dobrom promet? Pa i razlog je nebitan.
Napisao sam Vam kako će to izgledati, nije to još to.
ne znam kakve veze imaju kablovi, dalekovodi i moja pozicijica u aludiranoj dionici sa tehničkim stavkama današnjeg trgovanja na opte ali dobro...+ je + a stečajuša stečajuša, bilo da razvlači aluminijske ili polimerske kablove...kladionice su i tako zatvorene pa ne škodi malo dinamike a i sv. nikola kuca na vrata, treba kupiti djeci bonbone
Display MoreSad kad krene kuknjava, evo, već su neki i počeli, zapeli tamo u ovim stečajušama, čekaju poslove iz dojčland na nekakvim semaforima, kablovima, dalekovodima.
Napisao sam Vam kako će to izgledati, nije to još to.
ne znam kakve veze imaju kablovi, dalekovodi i moja pozicijica u aludiranoj dionici sa tehničkim stavkama današnjeg trgovanja na opte ali dobro...+ je + a stečajuša stečajuša, bilo da razvlači aluminijske ili polimerske kablove...kladionice su i tako zatvorene pa ne škodi malo dinamike a i sv. nikola kuca na vrata, treba kupiti djeci bonbone
Uopće ne znam zašto ste se Vi kolega osjetili prozvanim?