50 miliona kuna manje duga nego na pocetku godine.
Ukupna Ebitda jednaka, EBITDA marža fino porasla.
Meni ok izvjestaj...
50 miliona kuna manje duga nego na pocetku godine.
Ukupna Ebitda jednaka, EBITDA marža fino porasla.
Meni ok izvjestaj...
I taj je lijepi izvještaj na burzi popraćen nikako
??
U odnosu na veselu situaciju vani dobro smo i popratili.
Počela je rasprodaja iako stvarno ne vidim razlog. Ali svatko zna svoje.
Korona je i jos se zahuktava, a izvjesce dobro, malo samo kao da su prihodi smanjeni sve ostalo za 5!
Nema rasprodaje, ne smije biti nikako.
50000 nije rasprodaja nego pokušaj plašenja, pa ako uspije onda će biti rasprodaja,
obzirom da mnogi uopće ne znaju što u izvješću piše, moraju sačekati da im se na forumu pojasni, a za sada svi još uvijek lijepo i optimistično zbore, sačekajmo kraj dana pa ćemo možda biti pametniji, ali su veće šanse da nećemo
hahaha na 2 kune stoje na bidu, mogu tako dozivotno cekati
hahaha na 2 kune stoje na bidu, mogu tako dozivotno cekati
to je za slučaj da roboti krenu s automatskom prodajom
Heklam vam miša, dvije vas minute pustim same i već smak svijeta
Idem vidjeti što se zbilo
Heklam vam miša, dvije vas minute pustim same i već smak svijeta
Idem vidjeti što se zbilo
ma ništa posebno, samo mirno i dostojanstveno
srećom da kolege maga i mikromakrto vide što sam i ja vidio dok sam još bio moderator, pa me se pozivalo za pristranost.
da uprava ima mandat za financijsko restrukturiranje, vjerojatno bi već neke stvari i poduzela.
mislim da je sada i više nego očito da uprava ima mandat isključivo da "drži vodu" dok se firma ne proda i da mogućnost da se Optima neće prodati kad-tad sa sigurnošću možemo otkloniti.
bitno je samo da stigne ponuda koja svih zadovoljava.
sad isključivo možemo pričati o korekcijama prosjeka ulaska/izlaska ili kao i kolega verdi jednostavno čekati.
a jeste li vi za vrijeme te odgovorne funkcije dali dionice na upravljanje odvjetničkom društvu ? niste? e pa naravno da je to sukob interesa i jako ste dobro prošli, jer vas kao vrlo tolerantni članovi foruma nismo prijavili gospođi Nataši Novaković pa se vi lijepo pred njenom komisijom znojite i opravdavajte zašto niste prodali po 7 nego ste dočekali 4,5
a jeste li vi za vrijeme te odgovorne funkcije dali dionice na upravljanje odvjetničkom društvu ? niste? e pa naravno da je to sukob interesa i jako ste dobro prošli, jer vas kao vrlo tolerantni članovi foruma nismo prijavili gospođi Nataši Novaković pa se vi lijepo pred njenom komisijom znojite i opravdavajte zašto niste prodali po 7 nego ste dočekali 4,5
moje su na skrbničkom računu, pa nitko nikad ne zna koliko imam
moje su na skrbničkom računu, pa nitko nikad ne zna koliko imam
ako nisi smanjio količinu bolje da ni sam ne znaš koliko ih imaš
ide bleki fri(pro)daj
Jel netko cuo ne sluzbenu informaciju
Nije.
Možete li istu podijeliti sa nama?
Na Opte na asku na 4,92 --------40 tisuća komada.
Jesus Christ on a Motorbike !
Obzirom da se tako ne prodaje, valjda se tako kupuje
Moram reći istinu, svugdje sam skoro pa pametna, osim na Opte
Airfireeeeee.....ajde...... bolje dobar trač nego loša vijest
Samo da nije loš trač i još pritom loša vijest.
Obzirom da se tako ne prodaje, valjda se tako kupuje
U ovoj situaciji najlakse se kupuje samo prosipanjem nekoliko tisuca komada u par navrata po bidu. Sve ostale makinacije su nepotebno gubljenje vremena.
Naravno da se signalizacija maknula sa aska u medjuvremenu. Nekima je zbilja dosadno u ovim koronaskim vremenima.
pokazivanje mišića: " vidi koliko ja imam OPTE"
pokazivanje mišića: " vidi koliko ja imam OPTE"
čovjek vam nudi lijepu količinu po prihvatljivoj cijeni i vi opet nezadovoljni, možda nekog ipak privuče takva količina, tako treba gledati na to postavljanje, što da je sasuo po bidu sve