26000kn promet danas, bome je to slabo.
Nitko ne zeli uloziti u buduce pozitivno izvjesce?
Što pozitivno očekujete od izvješčća kolega, rast prihoda i dobiti ili ?
čarapice (kako zlocesti ) kaže su prazne...
Nisu prazne nego oprezne.
Što pozitivno očekujete od izvješčća kolega, rast prihoda i dobiti ili ?
čarapice (kako zlocesti ) kaže su prazne...
Nisu prazne nego oprezne.
Vješti trejderi su čekali dobar tajming i opet diverziju napravili iskoristivši ostavke u NO,i to je uglavnom to..zaradili su 20 lipa a netko je to elegantno iskoristio da dokupi solidno bez prvelikog podizanja cijene. I sad opet po starom.... Većinu pozicija su zauzeli dugoročni, drhatvih rućica više nema baš puno. Sve se isprofiliralo i dionica će ubuduće slabo reagirat bez konkretnih info...... Moje mišljenje ako bude dobro izvješće zaustavit će se oko 5 i nešto sitno kn.... Tek povoljnom izmjenom zakona bi se dionica otkočila, a pogotovo kasnije konkretnim službenim infom..
btw., ne znam jeste li primijetili, ali na Optimi više nema spreada.
miriše na uključivanje nekog institucionalca u igru.
da, primjetili smo..i nema više prijašnjeg entuzijazma na ovoj dionici za široke mase, nakon što je dotakla "općenarodno" očekivanu brojku 5.
Čudo je, ili nije, kako vani mogu skoro bez greške " pogoditi" kuda će cijena.
Kratkoročno naravno.
A na Opte ko' guska u magli
Malo je dana kada cijena može odletiti preko 5 kn u roku keks, uz mali utrošak, al' se čini da nitko nema interesa
A uvijek netko ima nekakav interes, ako ne na asku, onda na bidu.
Hm.
btw., ne znam jeste li primijetili, ali na Optimi više nema spreada.
miriše na uključivanje nekog institucionalca u igru.
da, primjetili smo..i nema više prijašnjeg entuzijazma na ovoj dionici za široke mase, nakon što je dotakla "općenarodno" očekivanu brojku 5.
Sjedi, 5!
hvala kolega, ali gdje je.. ajmo rec stranica.. kako da se izrazim.. dali ste link, ali gdje na to na stranici zse.hr ?
Zvi, imate na https://eho.zse.hr sve - i obavijesti i FI i segment promatranja...
Zvi, imate na https://eho.zse.hr sve - i obavijesti i FI i segment promatranja...
E da EHO, to je onaj zvuk koji dobiješ u ušima kada ti netko opali pljesku po licu .
Takva je nekakva i ova nova stranica od ZSE, EHOOOO.
P.S. Nisam uspio pronaći obavijest kada je izvješće od Optime, pa ako netko zna gdje se nalazi bio bih zahvalan
na početnoj str. Zse u pretraživač upisati opte pa na objave
harpun hvala najljepša shvatio sam pojavilo se i pod objave
kolega kad ce izvjestaj? ajde neka tko prvi vidi objavi ovdje i napise ukratko EBITDA i bitne podatke. na poslu sam pa ne mogu previse proucavati.
dok se male brojke slože, pomoz bože, pomoz bože,
sa toliko Opte u portfelju pa još ideš na posao
kolega i nema mja putu.. trenutno moj protflej OPTE ne vrijedi ni 10k EUR:..
kolega i nema mja putu.. trenutno moj protflej OPTE ne vrijedi ni 10k EUR:..
a kužim sada zašto radiš, ja sam s toliko ušao prije 20 dana i izašao prije 5, a kada budeš imao pauzu, malo pogledaj graf u te dane, pa ćeš vidjeti zašto se ne isplati gubiti vrijeme na poslu, ja idem na posao samo kada nemam što pametnije raditi
Moller svaka čast kolega. ali nemojte se rugati meni sirotinji koja nema ni za najjeftiniji BMW 1 sa 3 cilindra od 190 000 KN a kamoli za ovaj mrvicu skuplji...
https://www.bmw.hr/hr/topics/deta…_advantage.html
a ovaj da ni ne pričam....
Moller svaka čast kolega. ali nemojte se rugati meni sirotinji koja nema ni za najjeftiniji BMW 1 sa 3 cilindra od 190 000 KN a kamoli za ovaj mrvicu skuplji...
https://www.bmw.hr/hr/topics/deta…_advantage.html
a ovaj da ni ne pričam....
ništa se ja ne rugam, samo kažem, mani se ćorava posla
p.s. malo sam pogledao linkove i mislim da svaki ulagač ZSE koji imalo drži do sebe treba to s lakoćom financirati, 26€ /dan to samo košta, a moram priznati da ja ovdje na forumu ne znam niti jednog ulagača da toliko dnevno ne zarađuje, jedino mi nije jasno tko onda gubi, valjda još uvijek oni s Poslovnog
hoće li više zvještaj? baš me zanima kako stojimo ?!
hoće li više zvještaj? baš me zanima kako stojimo ?!
evo održana je sjednica nadzornog.. sad će valjda i sljepit izvještaj na mrežu.. još malo strpljenja
Objavljeno je izvješće..
Objavljeno je izvješće..
ufff zebu noge, valjalo bi imati kakve čarapice pri ruci za svaki slučaj