Indikativna je struktura dioničara opte, punoo malih.
Pa kad uzleti vlakić ko na građevinarima opte se krati. Gotovo je inverzno proporcionalna njima.
Indikativna je struktura dioničara opte, punoo malih.
Pa kad uzleti vlakić ko na građevinarima opte se krati. Gotovo je inverzno proporcionalna njima.
Mislim da su razine za skupljanje ispod 5kn presušile. Uskoro ako se želi kupiti treba dići letvica na neke više razine.
Mislim da su razine za skupljanje ispod 5kn presušile. Uskoro ako se želi kupiti treba dići letvica na neke više razine.
pa ajde, ako su u ikoga pare, u tebe su
Ma i ovdje će doći voz... Možda i do 8...samo je pitanje, prodati ili vjerovati u xx
a što, nemaš love
neka ja i dalje cekam ispod 5 i skupljam
Ne mogu vas gledati kako ste se ušutili, moji optimisti
Ko' Tri mušketira, ova naša ZSE...........
Sve što drugi zarade, sliti će se k nama
Sve što zaradimo, i tako će otići u njima druge papire.
Svi za jednog, jedan za sve !
Kasa uzajamne pomoći
Ovdje imamo lijepu curu za udaju, koja sjedi u zapećku.
Tata bi je najradije dao u susjedno selo, makar i uz veći miraz. Jer naše je naše.
Ne znamo što mama misli.
Možda bi je mama radije dala zgodnom visokom strancu.
A?
Oteglo se nekako ovo čekanje, blago smo malodušni, blago predmet podsmjeha....... al' novac se ne broji dok su karte još na stolu
Malo podsjeća na Pepeljugu - Ima maćehu i zlu sestru koje ju žele iskoristiti do zadnje, a jadnu curu nitko ništa ne pita. Prinčevi (UG, A1 i ...) je traže i nosaju cipelice (ponude), ali je zla maćeha za sad skriva i ne da (ispod cijene). Ali kao i u svim dobrim bajkama na kraju će ipak svi sretno živjeti do kraja života.
Na opte je sve jednostavno
Dobra vijest 7 kn
Losa vijest 3.5 kn
😥
A možda je maćeha ipak želi udati, ali prosaca nema!?
Puj,puj..crna mačka 😛
Naravno da ima.
Vip mora kupiti da zapriječi dolazak trećeg. Ako ništa drugo
Malo nam se svi podsmjehuju, sada ćemo još biti i malodušni 🙃
A fakat, cijeli nam se forum smije .
Tko se zadnji smijeeee....🙂
Jel se mlada udaje samo kod matičara (aztn) ili se čeka svećenik sa Markovog trga?
Jel se mlada udaje samo kod matičara (aztn) ili se čeka svećenik sa Markovog trga?
Valjda se čeka svećenik.
Obitelj je tradicionalna i da se mlada ne uda u crkvi pred svećenikom odrekli bi je se 😂
Pitanje od puno kuna.
🙃🙃🙃🙃🤑
Valjda se čeka svećenik.
Obitelj je tradicionalna i da se mlada ne uda u crkvi pred svećenikom odrekli bi je se 😂
koji?
pravoslavni ili katolički?
Miraz!
Miraz!
Kuljike je miraz? 8 kuna? 9 kuna?
Zna li itko?
Miraz!
Miraz!
Zna li itko?
Lijepo zamoli i pitaj uvaženog svata g. Kops.... Ovaj Naima
Miraz!
Miraz!
Zna li itko?
Koliko imam čuti uvaženi kolega sjedi za stolom sa mladencima i najužom rodbinom, tako da nije ta luda 😂
Koliko imam čuti uvaženi kolega sjedi za stolom sa mladencima i najužom rodbinom, tako da nije ta luda 😂
Da, s tim da se ufurao da je consigliere, i naravno da kao takav neće odati familijine tajne stoki sitnog zuba.
Istovremeno ne može se obuzdati da se istoj stoki ne obrati koji put sa balkona..
Moj kut viđenja, bez zle krvi.
Da, s tim da se ufurao da je consigliere, i naravno da kao takav neće odati familijine tajne stoki sitnog zuba.
Istovremeno ne može se obuzdati da se istoj stoki ne obrati koji put sa balkona..
Moj kut viđenja, bez zle krvi.
Rekao je da se ne tresemo, već samo opušteno. Meni dovoljno