Zaludu piskaranje kad ništa mi nećemo znati dok Neo ne kaže gdje će cijena.
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Obzirom da su se nakazno veliki nalozi maknuli sa aska, možemo gore
Nea ćemo dozvati za veću potrebu
Uvijek isto. Prvo smo bacali papire, sada ćemo trčati za papirima...
-
125 kn troška i kristalna kugla
Sve će biti svima dobro.
Sve što ne znam o životu piše u knjigama
-
-
U petak fregao aztn... Ovakvi ste onakvi,tajming objave, mešetarenje informacijama, pogodovanje velikim, zaštita malih dioničara.....
Danas odgovaraju..... Mi smo dužni to to i to ,poslovna tajna bla bla.. I na kraju najjače :za sve informacije oko Optime obratite se Optimi... Genijalno
-
Optima je predmet prodaje
Prodavatelji su Ht i Zaba
Aztn se ponaša diletantski
Dok netko ne poludi i ne pukne tužbu
Ima ovdje ljudi i od mogućnosti, a i razloga
-
Lijepo vam kazem, prica s poslovnom tajnom je totalni bullshit. Ako je drustvo izlistano, a jest, ako je regulatorno uvjetovana prodaja, a jest, i ako je cjenovno osjetljiva informacija, a to prehebeno jest, onda pravo javnosti da zna kljucne detalje postupka mora imati prednost pred poslovnom tajnom. Ako to ne nalaze zakon, ne znam, onda gotovo sigurno niti ne zabranjuje, a dobra kultura bi bila da je tako. Prema tome ovo je cisti idiotizam.
-
Ovo je fakat za tuzbu.
Bitno je da se ispostuje forma, a sadrzaj kojinje stvarni meritum cijelog postupka e to je poslovna tajna.
-
Imam dionica podosta, ali možda je ovdje sve odrađeno vrhunski diametralno suprotno sa psihološkim efektom očekivanja mase... Cijela priča je zakukuljena, ali čemu to... Postupak se odugovlači, priopćenja višesmislena, rokovi iscrpljujući do krajnosti a javnost ništ ne zna (ej, u RH da ne procuri nikakva info. pa mi smo mito i korupciju izmislili)... I koji zaključak izvući...?
Mislim da je ovo zrno graška, ali spreman sam popušiti mnogo... Jbg, sentimentalan i glup
Čak ću i kupiti još 10.000 dionica
-
Upravno-kaznene mjere za teške povrede propisa o tržišnom natjecanju
Članak 61. (NN 80/13)
Upravno-kaznenom mjerom u iznosu do najviše 10% vrijednosti ukupnoga prihoda koji je poduzetnik ostvario u posljednjoj godini za koju postoje zaključena godišnja financijska izvješća, kaznit će se poduzetnik koji:
1. sklopi zabranjeni sporazum ili na koji drugi način sudjeluje u sporazumu kojim je narušeno tržišno natjecanje, na način opisan odredbom članka 8. ovoga Zakona i članka 101. UFEU,
2. zlouporabi vladajući položaj na način opisan odredbom članka 13. ovoga Zakona i članka 102. UFEU,
3. sudjeluje u provedbi zabranjene koncentracije poduzetnika, opisanoj odredbom članka 16. ovoga Zakona,
4. ne postupi po rješenju Agencije kojim se određuju mjere za uspostavu tržišnog natjecanja ili određuju privremene mjere (članak 58. stavak 1. točke 1. do 11.)
Evo što od mjera prema Zakonu o zaštiti tržišnog natjecanja ima AZTN na raspolaganju za poduzetnika koji se ne pridržava odluka i propisanih mjera zbog nedopuštene koncentracije .
Zanimalo me da li nakon gubitka upravljačkih prava postoji još koja sankcija za neposlušne , i da , postoji drakonska kazna u iznosu od 10% vrijednosti godišnjeg prihoda.
Dakle , nema straha da se optima neće prodati , pretpostavljam da je strah od ogromne kazne jači .
Ma ovo što pišete je sve 🖐️! Trebali bi se bojati ali koga? Pa koliko je firmi koje na burzi kotiraju "ukradeno" bez "zrna baruta" nikakva AZTN pa niti
sud nakon tužbi nisu ništa učinili niti su htjeli!😜😅
-
-
Gledam malo tu našu Optimu.
Pa to je klasična fairytale
Od sirotice, do ljepotice bala čija se kočija ponoć pretvorila u bundevu whoops........... do čarapice, cipelice i sretnog završetka
Ajd' čarapicu sam izmislila
Cijenom smo izašli iz padajućeg trokuta, okrenulo je up.... a ja gasim monitor i idem se zabavljati negdje drugdje
Nemam više snage za gledati rollercoaster
-
Puno je osoba s ovog formuma banano. Većina s dobrim razlogom, ali svejedno smatram da nekima treba dati drugu šansu premda sam se i sam osjećao neugodno čitavši količinu uvreda prosipanu na forumu prošli tjedan.
Mene zanima je li trgovina na dionici zamrla jer većina forumskih korisnika nije više aktivna, ili većina korisnik je postala neaktivna nakon što je trgovina zamrla. Nadam se samo da sentiment na ZSE nije toliko pod utjecajem foruma (pogotov kada vidim koliko je korisnika imalo dvostruke profile).
-
Mislim da je postalo malo nezanimljivo svima jer je cijena stala tu gdje je, nema ama baš nikakvih novosti, čeka se neki triger za bilo što
Splasnula je volja za analize i predvidjanja gdje ce sto ce jer se pokazalo da je na ovoj dionici jako tesko pogoditi sentiment i da je previse nejasnih sluzbenih i dvosmislenih informacija koji nitko na ovom svijetu ne moze jednosnacno protumaciti
Previse mogucih kombinacija i nepredvidljivh raspleta je ucinilo svoje za sad...svi za sad manje vise samo citaju ne da im se pisat
-
Slijedece informacije su 3Q FI.
Mislim da do kraja prodaje, osamoj prodaji necemo nista cuti i meni je to OK.
-
Vjerojatno necemo cuti nista ali meni to nije OK
-
Slijedece informacije su 3Q FI.
Mislim da do kraja prodaje, osamoj prodaji necemo nista cuti i meni je to OK.
Imamo i GS 28.08. u 12 h.
Možda se što tamo isčeprka.
-
pa kako više niste dosadili sami sebi!!!??? mlačenje prazne slame i kad bi bilo da bi bilo.
kaj nije jasno? tko je kriv? NITKO, već mi sami svako sebi! samo treba spustiti ponos, pognuti glavi i imati hrabrosti to reči!
-
Jel ti to dijelis pedagoške lekcije? Ako ti se neda čitati mlacenje prazne slame, sto je komentiras onda.
-
kolega
gdje sam napisao da ih i više čitam? čitao sam ih cijeli vikend i meni je sve apsolutno kristalno jasno. sada čim vidim u postu AZTN i HT preskačem ga.
a to što netko nosi ružičaste naočale i ne želi se pogledati u ogledalo.....i reči i priznati... ja sa time nemam problema.
u stvari, da li se to meni čini ili je jako mali korak od entuzijazma i bahatosti do nervoze i očaja!?
-
kolega
gdje sam napisao da ih i više čitam? čitao sam ih cijeli vikend i meni je sve apsolutno kristalno jasno. sada čim vidim u postu AZTN i HT preskačem ga.
a to što netko nosi ružičaste naočale i ne želi se pogledati u ogledalo.....i reči i priznati... ja sa time nemam problema.
u stvari, da li se to meni čini ili je jako mali korak od entuzijazma i bahatosti do nervoze i očaja!?
Kolega, znas dobro sto ovdje komentiramo i koja je tema.
Ako je tebi sve kristalno jasno blago ti se. Mi ostali se bumo gledali u ogledalo i priznavali ne znam što, da smo pogriješili i da smo bahati i očajni.
Ma daj, pa komentiramo aztn, odluke, odnose, ht...stavi ljude koji te živciraju na ignore a ne im pričati da mlaze praznu slamu a tebi sve kristalno jasno.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun