UG proširuje poslovanje.
Za ovo su potrebni korisnici fiksne telefonije ?
UG proširuje poslovanje.
UG proširuje poslovanje.
Ja bih prije rekao da je ovaj clanak platio netko tko zeli da se cijena malo digne tako da moze pecat u mutnom...
UG proširuje poslovanje.
Ja bih prije rekao da je ovaj clanak platio netko tko zeli da se cijena malo digne tako da moze pecat u mutnom...
Neka peca,moje upecat neće.
UG proširuje poslovanje.
Meni pak je intrigantna ova izdašna donacija nacionalnom Stožeru civilne zaštite , pohvalna je ta humanitarna aktivnost ......
Dal imate problema sa logiranjem na pbz investor...pa sve dionice ce pobrat
No nervi
Iga raste cijenom, ostalo mrtva trka
Dal imate problema sa logiranjem na pbz investor...pa sve dionice ce pobrat
Mozda je to razlog zasto OPTE jos nema nijednu transakciju danas...
Opte ne mrda nikud, dok ne izade bilo kakva vijest samo se mrcvari oko petice. Koliko jos cekati? Ovo Jakov ne bi izdrzao!
Čeka se da prođe današnji dan jer je aztn trebao u petak dobiti dopis od HT-a ako nema ponuda, pa sukladno tome aztn bi se trebao oglasiti danas jer je cjenovno bitna informacija.
Ako do kraja dana bude tišina to znaci da imamo kupca, pa će bit zanimljivo pratiti smjer cijene narednih dana.
Hmmm... vjerujem da ce bit dobro... meni je iskreno prosjek visok... 6... ocekujem da ce bit bar 7,5... ali tko ce ga znat vise... iznimno mi je žao ako ispadne rulet, a mislio sam da ce biti relativno sigurno
Nas ovdje netko žafrkava
Mudrijaši
Wise Guys
I da li opet vidim poznat potpis, 10 tisuća komada, na 6,08
Mislim da će im to izgoriti ko čik... Igraju se s vatrom, mogli bi se opeći. Razmišljam kad cijena poludi kud će otići. A ti štopači cijene da Bog da im investor zaštekao.
jednom prilikom prije par mjeseci mi je čovjek u naselju Klara za jednu zgradu koja se rekonstruira rekao da je investitor te zgrade kupio Optimu.
Nije imao nekog razloga da mi priča bajke....
jednom prilikom prije par mjeseci mi je čovjek u naselju Klara za jednu zgradu koja se rekonstruira rekao da je investitor te zgrade kupio Optimu.
Nije imao nekog razloga da mi priča bajke....
Pa da, kupio je dionice Optime na burzi... Covjek nije nista krivo rekao...
Čeka se da prođe današnji dan jer je aztn trebao u petak dobiti dopis od HT-a ako nema ponuda, pa sukladno tome aztn bi se trebao oglasiti danas jer je cjenovno bitna informacija.
Ako do kraja dana bude tišina to znaci da imamo kupca, pa će bit zanimljivo pratiti smjer cijene narednih dana.
Petak je bio 31.07. kolko je meni poznato... To je bio zadnji dan, tek NAKON zavrsetka tog dana bi trebali javiti AZTNu sto se desava... Dakle, najranije danas bi trebali javiti iako sumnjam, prije bih rekao kroz par dana da ce Povjerenik javiti AZTNu sto se desava, a sad da li ce ovi objaviti ili ne, ne znam... Trebalo bi stisnut AZNT i HANFU i trazit ocitovanje da li ce biti angazirana investicijska banka ili ne... Ja sam im mejl sibnuo danas...
Očigledno je da su se potencijalni kupci javili na natječaj...tu je samo pitanje da li se mogu dogovoriti oko cijene...sve drugo je čista manipulacija i filozofiranje.
Kupca imaju, cijenu znaju kontam da su dogovori oko preuzimanja duga i koristenja mreze. Samo mi ne znamo cijenu ali s obzirom da je sve rijeseno nam je slatka briga, ispod 10kn nije sigurno, a kolika je premija e to bih volio znati
airfire : sto se podrazumijeva pod premijom? mislite li premiju NA tih 10kn ili 10 sa premijom ?
Je, tržište baš dokazuje sa sadašnjom cijenom dionice da ima potencijala za uzeti 40-60% na sadašnju vrijednost.
Je, tržište baš dokazuje sa sadašnjom cijenom dionice da ima potencijala za uzeti 40-60% na sadašnju vrijednost.
Kolega tržište je istu stvar pokazivalo i na 1,7 kn.....
10+ premija, nikad nije masa zaradivala nego mala grupa ljudi 10%, mi trenutno na ovoj dionici smo tih 10%. Ne kazem da se moglo uzeti i na drugim dionicama ali ja ovdje ocekujem na trenutnu cijenu barem duplo, to je moje razmisljanje.