abc1:
optima je totalni promasaj za onog ko je nema u portfelju..
Abc1 je falši drukerski profil.
meni djeluje da bi on svoje prodao, ne smije ni do Osijeka otići, a da ih drži u portfelju, toliko je sigurna za držati
abc1:
optima je totalni promasaj za onog ko je nema u portfelju..
meni djeluje da bi on svoje prodao, ne smije ni do Osijeka otići, a da ih drži u portfelju, toliko je sigurna za držati
Danas će se znati tko je dobio televizijska prava za prvu HNL, pa ćemo po tome dobiti možda i naznaku kuda plovi ovaj brod....
Izgleda da već svi znaju osim nas
https://hns-cff.hr/news/21411/prv…ra-za-tv-prava/
možda ovo
Najnovije informacije
harpun : prevedeno?
U čemu je Big Deal sa tim pravom na prijenose ?
stvorena je konstrukcija kako se UG natječe i da će dobiti ta prava da bi ih poslije distribuirao preko opte
Hvala. Stvarno nisam pratila.
stvorena je konstrukcija kako se UG natječe i da će dobiti ta prava da bi ih poslije distribuirao preko opte
Nije to konstrukcija. UG se posredstvom SK javio na natječaj i nije prošao. Da li će SK uči u daljnje dogovore oko reotkupa?Čisto sumnjam. Spominje se Arena koja i trenutno ima prava za prijenos HNL-a još ovu i slijedeću sezonu. SK ima u programu dvije najjače lige 5-ice (španjolsku i englesku).
U čemu je Big Deal sa tim pravom na prijenose ?
Big deal je da se "izdila" dionica barem po 6kn, al' vidimo ne ide bas
Nije to konstrukcija. UG se posredstvom SK javio na natječaj i nije prošao. Da li će SK uči u daljnje dogovore oko reotkupa?Čisto sumnjam. Spominje se Arena koja i trenutno ima prava za prijenos HNL-a još ovu i slijedeću sezonu. SK ima u programu dvije najjače lige 5-ice (španjolsku i englesku).
ne kažem ja da to nije istina ali nemamo službenu informaciju o tome tko se javio na natječaj za tv prava kao što nemamo ni za to tko se javio na natječaj za kupnju optime
Meni bi bilo izuzetno drago da UG ne sudjeluje u tom cirkusu. HNL je nebitan za bilo kojeg operatera jer da je bitan i da HT želi zadržati ga, onda bi to i napravili.
ne kažem ja da to nije istina ali nemamo službenu informaciju o tome tko se javio na natječaj za tv prava kao što nemamo ni za to tko se javio na natječaj za kupnju optime
a što da i znamo tko se prijavio, ako ponuda nije obvezujuća i nije osiguran novac, kupac može odustati, već smo i to vidjeli ranije, ipak je nakon roka za predaju ponuda stigao virus, a onda se puno toga promijenilo
Nešto nam je splasnuo entuzijazam zadnjih dana na ovoj podtemi našeg malog foruma...
Što to znači???
Sa optimom se ništa nije dogodilo ni dobro ni loše... A entuzijazam pada.... Istotako nedavno, entuzijazam je bio na vrhuncu a optima je sami lagano pratila crobex i rasla prema targetu koliko se sijećam 6.4....i onda je usljedila rasprava o 20 kn 18 kn itd a opet se ništa nije događalo konkretno.....
Ukratko OPTIMA stoji na mjestu a mi se krećemo..... To je, iz povijesti, galileova doktrina iako mi često očekujemo suprotno...
Što želim reći ovim, na prvi pogled pomalo živopisnim postom, a to je da je i ovo iščekivanje utkano u računicu i u cijeli proces. Čista Psihologija.... Ne računavši ove drukere....
Na početku procesa su gospoda u brioni odijelima predvidjela i dogovorila:..." Proces će ići tako tako i tako, mi ćemo držati ritam, a kako vrijeme bude odmicalo bit će sve više nervoznih, uplašenih i tu ćemo opet nastupiti naravno mi, polako neprimjetno i gospodski..."
Ma jasno. Tko nema zivaca za sacekati rezultat neka se ne petlja s ovim.
Imam pitanje.
Jel se zna kome su ta prava konacno prodana?
Jesu li ti svedjani UG - ako nisu jel to znaci da nista od slavodobitne prodaje?
Ne znam ne pratim puno ovu optimu ali ako moze pojasnjenje.
Ima ih sto jos uvijek misle da korona utjece na proces prodaje i konacnu cijenu.
Puno putujem zbog posla pa rijetko stignem pisati:
- kako prepoznati drukera?
- pise u recenici ili dvije (jer zna da se nedorecene poluistine dubokoo urezuju u pamet nesigurnog spekulanta/ulagaca)
- pise kratko jer nema argumenata (bitno je izmisliti neku konstrukciju jer tema mora biti uvijek na prvom mjestu)
- pise i lazi - npr pojam blue chip se ne odnosi na stecajusu (to i moderator/administrator znaju dobro ali to pustaju a ja cu popiti ban)
- u nedostatku bilo kakvih pozitivnih informacija bitno je podgrijavati pozitivnu atmosferu ( a vrijeme do 31.7. tece neumitno)
- i love this game!
Imam pitanje.
Jel se zna kome su ta prava konacno prodana?Jesu li ti svedjani UG - ako nisu jel to znaci da nista od slavodobitne prodaje?
Eventualna prodaja opte nema veze s ovim
Imam pitanje.
Jel se zna kome su ta prava konacno prodana?Jesu li ti svedjani UG - ako nisu jel to znaci da nista od slavodobitne prodaje?
To ti je brat od vlasnika UGa , dakle nece valjda bratu gledat u milju gore dolje. Sutra udri po kupnji moj giorgio, pometi sve do 6 akobogaznas
ili se drži one da je većina na burzi najčešće u krivu