Ako je za nogomet stiglo 7 ponuda , koliko ih onda ima za OPTE ?
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
JosefBeuys : 0 kn??????
Pa deolite je procjenio na preko 7 da ne ponavljam ko papiga vise a nakon h1 I preko 8.. ZABA po 10.. dosadan Sam Sam sebi vise..
A banke me vole gubiti...
Ako je 0kn onda firma ide u propast I dionicari se zadnji namiruju
-
ovdje je priča kao i s tv pravima za nogomet.
prava ima Planet Sport, firma iz garaže.
nitko nikad nije istraživao je li A1 njima dala pozajmicu ili nešto slično da kupe tv prava, pa da ih A1 prodaju po cijeni pozajmice.
to je sve "poslovna tajna".
netko je već prije objavio da su Slovenci pokušali ući u trag svim mogućim i nemogućim firmama u vlasništvu UG i povezanih osoba, pa su od toga odustali.
isto tako je UG formalno prodao Total TV, što ne znači da ga neće nazad kupiti kad se regulativa promijeni.
može se tako i ovdje javiti kao kupac neka firma koja će dati izjavu da ne djeluje za treću osobu, a kojoj je UG ili neka povezana firma dao kredit da kupi Optimu koji će mu se nazad vratiti kad se zakon promijeni.
ako ćemo povući paralelu, i Uber se dugo borio sa zakonima u raznim zemljama izmišljajući krivine dok se jednom priča nije izregulirala.
s ovim stvarima barataju ljudi koji našu godišnju plaću zarade za jedan dan, vjerojatno zato da bi rekli svojim gazdama da ih u akvizicijama smetaju zakoni neke države koji još nisu ni u potpunosti usklađeni sa europskim pravom, a već je 7 godina prošlo od početka našeg članstva.
Sve je to moguće, ali to su nagađanja koja od svih mogućih ishoda tumačite na način da u potpunosti Vama idu u korist. Biste li to i na takav način objasnili sebi bliskoj osobi i na kraju joj savjetovali - nemam dokaza za to, ali uloži novce.
kolega, s tim ću se zamarati kad i ako ikad budem profesionalni investicijski savjetnik.
inače, bio sam savjetovao nekim bliskim osobama da kupe dok je još bilo ispod 2 kn, kad su većinom kupovali profesionalci koje možete otkriti u knjizi dioničara, pa me nisu htjele slušati nego su ušle na 7 i izašle na 8.
isto tako su profesionalci HPBS-6 (dioničar broj 9) i još neki drugi fondovi kupovali u rasponu od 6 do 8 kn.
i nitko od tih još ništa nije prodao, vjerojatno zato što su svi bedaci i nisu napravili neki svoj due diligence.
-
Pa deolite je procjenio na preko 7 da ne ponavljam ko papiga vise a nakon h1 I preko 8.. ZABA po 10.. dosadan Sam Sam sebi vise..
Da, na žalost firma posluje s gubitkom, gubi korisnike i živi od pozajmica Ht-a. Bez kupca je 0 kn.
-
nitko nikad nije istraživao je li A1 njima dala pozajmicu ili nešto slično da kupe tv prava, pa da ih A1 prodaju po cijeni pozajmice.
netko je već prije objavio da su Slovenci pokušali ući u trag svim mogućim i nemogućim firmama u vlasništvu UG i povezanih osoba, pa su od toga odustali.
isto tako je UG formalno prodao Total TV, što ne znači da ga neće nazad kupiti kad se regulativa promijeni.
može se tako i ovdje javiti kao kupac neka firma koja će dati izjavu da ne djeluje za treću osobu, a kojoj je UG ili neka povezana firma dao kredit da kupi Optimu koji će mu se nazad vratiti kad se zakon promijeni.
ako ćemo povući paralelu, i Uber se dugo borio sa zakonima u raznim zemljama izmišljajući krivine dok se jednom priča nije izregulirala.
s ovim stvarima barataju ljudi koji našu godišnju plaću zarade za jedan dan, vjerojatno zato da bi rekli svojim gazdama da ih u akvizicijama smetaju zakoni neke države koji još nisu ni u potpunosti usklađeni sa europskim pravom, a već je 7 godina prošlo od početka našeg članstva.
Moderatoru, ova matematika ne pije vodu. Znači subjekt A posudi subjektu B 10 kn da kupi prava za prijenos. Onda subjekt B proda subjektu A prava još za 10 kn. Subjekt A je 20 kn u minusu? Mora postojati neki sofisticiraniji model da je i vuk sit i ovce na broju🤔
-
Da, na žalost firma posluje s gubitkom, gubi korisnike i živi od pozajmica Ht-a. Bez kupca je 0 kn.
onda neka o tome brinu neke veće ribe koje imaju puno toga ovdje za izgubiti.
inače, povijest na ovoj dionici je dosad pokazala da kad se jave kolege dušebrižnici, da dionica krene u bull market
Moderatoru, ova matematika ne pije vodu. Znači subjekt A posudi subjektu B 10 kn da kupi prava za prijenos. Onda subjekt B proda subjektu A prava još za 10 kn. Subjekt A je 20 kn u minusu? Mora postojati neki sofisticiraniji model da je i vuk sit i ovce na broju🤔
po onome što je dosad objavljeno, Šojak (UG) je majstor u tome, a nisam virio u aranžmane A1.
poanta je da je napravljeno tako da se izigra zakon.
-
povijest na ovoj dionici je dosad pokazala da kad se jave kolege dušebrižnici, da dionica krene u bull market
Ma to vam je kolega najsigurniji način ulaganja, samo all in
-
Jel to ono kolega - Vjeruj mi stigle su ponude.
Izvor: Majke mi
Ma samo da si probao pitat nekog frenda koji zna frenda.
Al nisi već si došao tu pljucat po forumu..
-
Iskreno, meni se čini da netko nešto zna više od nas na ovom forumu, i da taj kupuje dionice. Tko je vidio zadnji nalog na kupnji zna o čemu pričam.
Koliko sam ja skužio na kupnji je bio nalog od 1000 kom na 5.76, u isto vrijeme na prodaji 5.70 5000 komada u 15.56. Dakle, ovaj na kupnji je bio skriveni od 10.000 komada jer je pokupio još jednog na 5.76 od 1000.
U isto vrijeme na kupnji se u 15.52 pokazao nalog od 29000 komada na 5.66 ili 5.68.
https://www.poslovni.hr/hrvatska/telek…mjeseci-4232113
A1 Hrvatske ne negira ponudu za Optimu"Na izravno pitanje da li su predali ponudu za Optimu član uprave A1 Hrvatska Tomislav Makar kaže: “Ne možemo to konkretno sada komentirati. Evaluiramo sve na tržištu i pokušavamo ocijeniti da li su te prilike za nas dobre ili ne.”"
kolega, imate izvrstan njuh i vid
-
Vaš novac , Vaša odluka i želim Vam sreću s ulaganjem. Samo netko tko još nije uložio mora znati da - na natječaj se nitko nije javio pa su ga produžili; na produženi natječaj niti nakon 3 mjeseca nema ama baš nikakvog dokaza da se itko javio; UG koji se spominje kao logičan kupac po postojećim zakonima ne može biti kupac.
Ni po "novom" zakonu UG ne bi mogao biti kupac.
A hvala dragom Bogu imamo i neke direktive i nešto što se zove pravna stečevina Europske unije.
-
-
Ostavite dosadnog trola na miru. Ne vredi se prepisivati bez veze.
-
Ostavite dosadnog trola na miru. Ne vredi se prepisivati bez veze.
Još sam mlad, naučiti ću.
Jednom.
-
JosefBueys::
05.03 Vecernji list objavljuje nesluzbeno da se na natjecaj javili A1 i UG..zatim dolazi do produljenja natjecaja za 15 dana (do 18.03) u kojem se brise kao uvjet stavka koja kaže da se za kupnju OPTE može javit i onaj ko nije u telekomunikacijskoj bransi:.iz čega se da zakljucit da vjerojatno postoji osim A1 i UG i neko treci ko se želi javit na natječaj...cijeli proces je usao u sami finish..brzo cemo saznati sve..
evo link vecernjeg
-
Da me ne optužite da samo depru bacam kad iznosim činjemice, ali eto naletio na tekst pa da imate za potpalu:
A1 Hrvatske ne negira ponudu za Optimu
"Na izravno pitanje da li su predali ponudu za Optimu član uprave A1 Hrvatska Tomislav Makar kaže: “Ne možemo to konkretno sada komentirati. Evaluiramo sve na tržištu i pokušavamo ocijeniti da li su te prilike za nas dobre ili ne.”"
ovako su svojedobno maestralno odigrali na Iskonu, pa su poslije krenule žalopojke i kupovina svega što se moglo kupiti, al nisu imali pravu konkurenciju, jer su HT-u zbog značajnog tržišnog udjela bile onemogućene daljnje akvizicije.
https://www.poslovni.hr/hrvatska/marie…amjestena-14641
sada ćemo vidjeti jesu li išta naučili
Kakvo kmečanje Vipneta, a ponudili 50% nizu cijenu.
Fino nam je Makar raspravu začinio, očito da prati forum pa ga Joža malo isprovocirao sa dokazima o postojanju ponuda. 😁
-
JosefBueys::
05.03 Vecernji list objavljuje nesluzbeno da se na natjecaj javili A1 i UG..zatim dolazi do produljenja natjecaja za 15 dana (do 18.03) u kojem se brise kao uvjet stavka koja kaže da se za kupnju OPTE može javit i onaj ko nije u telekomunikacijskoj bransi:.iz čega se da zakljucit da vjerojatno postoji osim A1 i UG i neko treci ko se želi javit na natječaj...cijeli proces je usao u sami finish..brzo cemo saznati sve..
evo link vecernjeg
Ništa Večernji nije neslužbeno objavio da su ponude pristigle. Pročitajte ponovno:
Neslužbene informacije kažu da su ponudu vrlo vjerojatno predali telekom-operator A1 (nekoć poznat kao Vipnet) i United Group.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/biznis/za-opti…d-group-1383052 - http://www.vecernji.hr -
-
Vaš novac , Vaša odluka i želim Vam sreću s ulaganjem. Samo netko tko još nije uložio mora znati da - na natječaj se nitko nije javio pa su ga produžili; na produženi natječaj niti nakon 3 mjeseca nema ama baš nikakvog dokaza da se itko javio; UG koji se spominje kao logičan kupac po postojećim zakonima ne može biti kupac.
A hvala dragom Bogu imamo i neke direktive i nešto što se zove pravna stečevina Europske unije.
Novi zakon kolega je direktno implementacija tih direktiva i pravne stečevine. Zato i mijenjamo zakon.
-
Novi zakon kolega je direktno implementacija tih direktiva i pravne stečevine. Zato i mijenjamo zakon.
Eno rekao ti Makar sve. Ako je UG nesposoban da ishoduje dozvolu regulatora Makar i A1 čekaju u niskom startu.
Kupuj dok je ispod 6
-
postoji nešto što se zove i uvjetno dopuštena koncentracija.
to smo gledali i kod kupnje Nove tv.
transakcija je realizirana, pa je tek onda naložena prodaja Total tv-a.
btw., još uvijek ne znamo koji će biti konačan tekst zakona i kakvo će biti rješenje AZTN-a kad se transakcija realizira.
-
Nacrt zakona ne rješava to što Vi mislite da rješava. Sretno.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner