čisto sumnjam. onaj koji takve stvari radi uspješno zna da mu se ne može lako isplatiti minus od 7% na opte u atpl koja je isto u stagnaciji. bila bi to čista kocka. brutalnost iskrcaja ukazuje na to da se je veći igrač otresao po sebi prijateljskoj kupnji u nadi da još neko upadne u mrežu.
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Koji je ovo manevar sa 10 k eura...
-
stigla divka HTeja, sada se treba zatvoriti u razmislionicu i donijeti odluku, pola baci u more, drugu polovicu podijeli između HTeja i Opte i ostavi koju kunu za burek
Koji je ovo manevar sa 10 k eura...
po meni se cilja ulet s milijunima divke HTeja pa da nije baš preskupo, malo da se oruši prije toga, a kako se ovaj nije sjetio povući nalog, hhha, uplašio se Hanke
-
Dobar posao je napravio ovaj istresatović.
-
čisto sumnjam. onaj koji takve stvari radi uspješno zna da mu se ne može lako isplatiti minus od 7% na opte u atpl koja je isto u stagnaciji. bila bi to čista kocka. brutalnost iskrcaja ukazuje na to da se je veći igrač otresao po sebi prijateljskoj kupnji u nadi da još neko upadne u mrežu.
Slijedeća transakcija čišćenje do 6,20
-
Prosli tjedan sam prodala i kupila atpl,planiram se vratiti, planirala sam to mjesecima u cekanju sam dosta propustila.sretno
-
Moj milja je spremna na 4,80. znam...nemam što Agumentirati i potkrijepiti. Mokri snovi. Pa i meni su rekli 91 da cu živjet (ko) u Švicarskoj.
-
Moj milja je spremna na 4,80. znam...nemam što Agumentirati i potkrijepiti. Mokri snovi. Pa i meni su rekli 91 da cu živjet (ko) u Švicarskoj.
drukam na 3-3,5 da se mogu nakupovat..
-
Prosli tjedan sam prodala i kupila atpl,planiram se vratiti, planirala sam to mjesecima u cekanju sam dosta propustila.sretno
NEMA POVRATKA NA STARO!!!
-
Pa možda i dočekaš. Ne bih se kladio da nećeš.
-
-
za švicu ili za 4,80?
-
za švicu ili za 4,80?
Švicu sigurno nećeš dočakati, osim ako se tamo odseliš.
-
a kupim prodam platim...sto evropskih keka ce bit u ghepu. prie lieta🤑
-
Ima kome... HT hoce!
HT ne smije kupiti, to je jedino sigurno, osim ako se i tu nešto ne promijeni.
Znam da sam dosadan i da svima idem na živce, a idem na živce i samom sebi, ali situacija nije blistava i zato sam nervozan.
Optima je sve lošija, to polako liči na ruinu koja bi bez HT-a kihnula u roku odmah.
ZEM su najavili za dva-tri-četiri tjedna prije skoro 3 mjeseca, a nema ga na vidiku, Hanžekovićka je prodala za 6,70 pa sad čovjek ne zna da li je to najniža moguća cijena ili ju je ona dobila sa premijom.
Zajam HT-a 200.000.000,00kn + kamate stoji nad glavom, mora se vratiti do 30.06. i bog zna što se i iz toga može izroditi.
Vijesti o kupcima nikakvih na vidiku, a još je malo manje od dva mjeseca ostalo do prestanka upravljanja od strane HT-a.
HT nema obvezu prodati nego ima obvezu prestati upravljati od 10.07.2021..
A sad i dionica polako tone iz dana u dan, a logika bi bila da sada u stvari pomalo raste ako je netko želi kupiti.
Toliko od mene.
Ajde brate trolaš ovdje zabrinutost svaki dan i recikliraš nam ono što smo doktorirali 100x. Ako cvikaš prodaj i begaj. Ako hoćeš kupit niže, reci pošto, da ti svatko od nas iskrca malo samo da te ne moramo gledat više.
-
HT ne smije kupiti, to je jedino sigurno, osim ako se i tu nešto ne promijeni.
Znam da sam dosadan i da svima idem na živce, a idem na živce i samom sebi, ali situacija nije blistava i zato sam nervozan.
Optima je sve lošija, to polako liči na ruinu koja bi bez HT-a kihnula u roku odmah.
ZEM su najavili za dva-tri-četiri tjedna prije skoro 3 mjeseca, a nema ga na vidiku, Hanžekovićka je prodala za 6,70 pa sad čovjek ne zna da li je to najniža moguća cijena ili ju je ona dobila sa premijom.
Zajam HT-a 200.000.000,00kn + kamate stoji nad glavom, mora se vratiti do 30.06. i bog zna što se i iz toga može izroditi.
Vijesti o kupcima nikakvih na vidiku, a još je malo manje od dva mjeseca ostalo do prestanka upravljanja od strane HT-a.
HT nema obvezu prodati nego ima obvezu prestati upravljati od 10.07.2021..
A sad i dionica polako tone iz dana u dan, a logika bi bila da sada u stvari pomalo raste ako je netko želi kupiti.
Toliko od mene.
Ajde brate trolaš ovdje zabrinutost svaki dan i recikliraš nam ono što smo doktorirali 100x. Ako cvikaš prodaj i begaj. Ako hoćeš kupit niže, reci pošto, da ti svatko od nas iskrca malo samo da te ne moramo gledat više.
Koja je razlika izmedju njegovog zabrinutog "trolanja" i vaseg optimisticnog "trolanja" nema ga svak ima pravo na svoj stav prema svom vidjenju, ako se ne slazete imate onda svoje kontra argumente, a drugi citatelji ce sami zakljucit svoj stav i to je to, na kraju dana svak svoje odluke donosi.
-
Koja je razlika izmedju njegovog zabrinutog "trolanja" i vaseg optimisticnog "trolanja" nema ga svak ima pravo na svoj stav prema svom vidjenju, ako se ne slazete imate onda svoje kontra argumente, a drugi citatelji ce sami zakljucit svoj stav i to je to, na kraju dana svak svoje odluke donosi.
Od mog "optimističnog" trolanja možete samo pronaći tvrdnju da ništa prije početka srpnja ne trebamo očekivat a ova jubituliranja svakodnevna ne mogu nikako nazvati argumentima.
-
da,da.... sad se dijelimo na optimiste i pesimistične optimiste!! a prije dva-tri mj smo se natjecali tko će biti najoptimističniji optimista!! a članstvo nepromijenjeno!
-
Ma ima Jubito puno realnosti u svojim razmišljanjima. Doduše malo nerealnog optimizma ne bi škodilo, čisto da pred kraj ne postanemo totalni defetisti.
Budemo stisnuli zube i izdržali.
-
Zasto nam neki svesrdno zele usaditi strah i zabrinutost za OPTE 5 do 12?
Stvarno mi nije jasno zasto onda cuce u kutu sa tim papirima i placu nad njima, bacajte od sebe sve sto ne valja!
-
REPO kolike su im uobicajene kamate ? 5% 6 % ?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun