Skromno . sa 3,5 na 7,5 !
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Ako mi se Krešo danas nije pojačao za barem 444 bit ću jako razočaran
-
Ako mi se Krešo danas nije pojačao za barem 444 bit ću jako razočaran
a kolega @Dioničar će biti još više razočaran ako se Krešica nije opernatio za još 444 dionice.. a nedaj .... većeg zla da je slučajno prodao istih 444 komada
-
Skromno . sa 3,5 na 7,5 !
ni vladajući ni bjegunci ni posrnuli nisu skromni. zasto bi bijo ja.
-
vidim ulazi se u Atlansku, a nema se para.
Kolega prodao u 15:35 Optimu za 47.300,00kn, a u 15:36 kupio Atlansku za 47.900,00kn
Ajde vidjet ćemo je li pametno.
Eto gdje se ide
-
Dali i ovi koji danas prodaju ne vjeruju u opte rasplet ili radi kupnje drugih dionica? Pitam jer vec neko vrijeme i ja razmisljam o tome.
-
Dali i ovi koji danas prodaju ne vjeruju u opte rasplet ili radi kupnje drugih dionica? Pitam jer vec neko vrijeme i ja razmisljam o tome.
To moraš pitati prodavatelje. Neki ulagači su prodavali i Optimu i druge dionice da bi kupili ili zauzeli pozicije u Atlantskoj plovidbi. Neki su se skroz povukli sa ZSE i otišli u Ameriku ili Kripto-svijet. Svatko ima svoje mišljenje i ideje.
-
Vjeruju,vratit će se oni samo kad zarade na Atpl,nisu htjeli propustiti ovaj rast.
-
Znači kada gledamo jel koja dionica dovoljno rasla kod OPTE uzimamo onu najzabijeniju cijenu od cca 1,5 kn neke davne 2018.g. a nisu bitni padovi zbog korona stresa na 3,76 i panike zbog "propasti" prodaje i angažiranja banke na 4,4 kn. Tako da je trenutna cijena već 300% ako ne i 500% prenapuhana.
Kod ATPL stavljamo naočale drugog colora i onda se gleda da je ovaj rast krenuo od "dna" na 195 kn i do sada je dionica odradila od rasta ništa odnosno tričavih 50-tak% iako se ja još sviježe sijećam kao da je bilo jučer kada me je pred cca pola godine lijepo poklopilo i nakrcalo na 136 kn.
Eto toliko od analize jednog burzovnog krkana.
Mene ništa neje jasno!
-
Pa šta je ovo danas, šta nitko ne želi prekvalifikaciju u pomorca?
-
-
Hvali more drz se za kabel.
-
manupulacija.. sad je ATPL na meti i tako u krug... kod nas ne postoji ulagac nego špekulant.
na temelju čeka sada svi izlaze iz OTPE i idu u taj ATPL.. ?!
sda odjednom skoro +10%... pa na svakoj dionici je to moguce pa i na HTu da rkeen kupovina...
-
Hvali more drz se za kabel.
Pa nemojte tako. Evo organiziram školu plivanja i spašavanja na moru samo da se prebacujete što više.
-
Svemu dođe Krajačić
-
manupulacija.. sad je ATPL na meti i tako u krug... kod nas ne postoji ulagac nego špekulant.
sda odjednom skoro +10%... pa na svakoj dionici je to moguce pa i na HTu da rkeen kupovina...
kolega evo ja sam primjerice i u optimu i u atlanskoj.. s obzirom da i jednu i drugu pratim već godinama.. ja se ipak držim one da nikad sve u jedan koš.. ovo su volatilne dionice koje i jedna i druga ako je tajming kupovine pravi nose / ili su nosile odlične prilike za zaradu.. ATPL na razinama 160-190 je bila izvrsna prilika s obzirom na dry bulk market koji se zahuktava.. a vozarine skidaju nivoe koje nisu vidle duže od desetljeća.. isto je i opte bila prilika brutalna kad sam je kupovao ispod 2 kn.. ali ko što kažem sve je stvar tajminga.. neko ko je kupovao opte na iznad 8kn.. pitanje je koliko će zaraditi..
-
kolega evo ja sam primjerice i u optimu i u atlanskoj.. s obzirom da i jednu i drugu pratim već godinama.. ja se ipak držim one da nikad sve u jedan koš.. ovo su volatilne dionice koje i jedna i druga ako je tajming kupovine pravi nose / ili su nosile odlične prilike za zaradu.. ATPL na razinama 160-190 je bila izvrsna prilika s obzirom na dry bulk market koji se zahuktava.. a vozarine skidaju nivoe koje nisu vidle duže od desetljeća.. isto je i opte bila prilika brutalna kad sam je kupovao ispod 2 kn.. ali ko što kažem sve je stvar tajminga.. neko ko je kupovao opte na iznad 8kn.. pitanje je koliko će zaraditi..
Pa nitko ozbiljan nije izvan OPTE i ATPL. Siguran sam da ih je vrlo malo u ATPL koji su se nakrcali u rasponu 150-180 uglavnom se ukrcavalo žešće nakon 220-250. Tako i za OPTE mislim da ih je vrlo malo izvan TOP20 koji imaju više od 100.000 kom a da su ih sve navukli u rasponu do 3. Ovdje po pisanju i hvalisanju izgleda da nitko nije kupovao nakon 3 kn a od tada protrgovano na milijune dionica.
-
Pa nitko ozbiljan nije izvan OPTE i ATPL. Siguran sam da ih je vrlo malo u ATPL koji su se nakrcali u rasponu 150-180 uglavnom se ukrcavalo žešće nakon 220-250. Tako i za OPTE mislim da ih je vrlo malo izvan TOP20 koji imaju više od 100.000 kom a da su ih sve navukli u rasponu do 3. Ovdje po pisanju i hvalisanju izgleda da nitko nije kupovao nakon 3 kn a od tada protrgovano na milijune dionica.
ja sam u ATPL ulazio taman malo prije nego je Evergreen zapeo u Sueskom kanalu.. pa svako ko je ulazio na ATPL na razinama koje spominjete je već u finom plusu.. moje količine na OPTE su znatno skromnije od 100k komada.. ja spadam ipak u male burekđije..
-
Vjeruju,vratit će se oni samo kad zarade na Atpl,nisu htjeli propustiti ovaj rast.
Vjerujem ali i zalim jer nisam i ja a bilo mi je na vrhu pameti prije 2tjedna.kada nisam možda da sada kupim još opte?
-
Eto, upravo se čuo sa Šokre, sve šest, sedam👌
-
Ja ne znam što svi stalno brondaju protiv rušenja cijene?
Ionako svi čekaju/čekamo prodaju putem natječaja gdje će doći Novi Gazda i reći dajem XY kuna po dionici.
Ako u međuvremenu možemo (do)kupiti iste te dionice po nižoj cijeni, pa gdje ćeš veće radosti??
Jedino ako netko ima slabe živce pa mora vidjeti zelenilo svaki dan na gledalici.
Takvim ljudima je preporuka baviti se povrtlarstvom, tamo se sve zeleni ovih dana.
Neka on da poveći X, ne mora XY,00kn!
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k