ha nema veze sa optimom.. ali nas poznati novinar.. a opet na novoj TV.. od UGa..
OPTE prodaja - kladionica
-
airfire -
April 15, 2020 at 2:35 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Nestao nalog od 50k na 7 a nema ni onog od 20k malo iznad. Je li to znak da će sunce zasjat u tunelu?
-
Opaaaaaaaaaaaa krenulo žestoko jutros. Ako objave ne bude do podne.
-
Opaaaaaaaaaaaa krenulo žestoko jutros. Ako objave ne bude do podne.
kakko mislite zestoko ?
-
woooow....ludilooooo....netko kupio 16 dionica, promet 104,96 kn.......opako nema šta
-
Nemo je opet pod ključem ??
Optužuju nas za drukanje
Nadam se da me nitko ne uzima za ozbiljno. Kada crtam i tako to......
Pojma nemam po koliko ćemo van...... sve je moguće, od 7 kn do 12 kn.........
Pa bih pošteno rekla, očekujem 8 kn , nadam se 10 kn
Al' samo neka završi.
Da sam se ranije razvela tri put bih se već udala.
Zekicaa! 😍Ma kupio sam bivšu tvornicu lokota pa...
Baš sam u kolicini i poziciji za drukanje😒. Da je vec druk na rivp i arnt i ht, onda bi drukao. Ovako pisivih niti sto tisuća kom Optm kome može naskoditi. Spaljene milijarde kod mirovinaca u drzavnom krematoriju... ee to je tema, a ne siroti Nemo. Eto: navijam rivp na 20 da mi kolega barikb prestane sa darkness.
-
Ne bi to niti bilo tako loše. Puno je kapitala malih dioničara tu zarobljeno pa bi se i po 7.10 oslobodilo, a barem dio bi se vratio na ZSE.
Možeš misliti kako to nije loše. Ako ode po 7,10 kn oslobodilo bi se kapitala toliko da bi Crobex pao za 10%.
bolje i po 7,10 nego po 6,50 koliko je danas
btw što je s prodajom i kako to da ste opet zaronili ispod 'magične' brojke 7?
-
Prvi april je
Nije ovdje cijena kamen spoticanja
-
kad se proda Optima po recimo 7-20kn povećat će se promet na cryptu.. dogecoin će probiti 0.06 dolara
-
kad se proda Optima po recimo 7-20kn povećat će se promet na cryptu.. dogecoin će probiti 0.06 dolara
Znaci Optima se vec prodala! Eto nam forumski insajderi sve jave unaprijed ako znamo citati izmedju slova.
-
-
Znaci Optima se vec prodala! Eto nam forumski insajderi sve jave unaprijed ako znamo citati izmedju slova.
Kad vec napisu da se nasa Opte "udala" mogli su napisati i za koliko, a ne nas u neizvjesnosti drzati!
-
ujutro je još doge mirovao.. tako da isprike na neažurnosti pa je Elonu bilo malo dosadno.. ispada da čovjek stvarno vjeruje u njih..
-
Kad vec napisu da se nasa Opte "udala" mogli su napisati i za koliko, a ne nas u neizvjesnosti drzati!
meni se čini da ta svadba još traje i da je upravo na 6,52 kurbin pir na djelu
-
auuu... što će biti..
-
auuu... što će biti..
a nista, morat ce dobro zaraditi na prodaji Opte da pokriju dio gubitaka
-
ja se često sjetim LRH ... tu sam finu lovu spusio , preko 30 k kuna jer sam ocekivao veću cijenu od ponudjene , vjerujući naivno o asset playu i cijeni od 5k kuna po komadu . Tako sam kupio po 4k, i na kraju prodao sve po 3.8 k nakon što je cijena postala javna .
Tako sam naučio lekciju koju sam skupo platio , sve se zna unaprijed, a muž zadnji sazna . Cijena LRH je isti dan kad je Ostoja dogovorio prodaju došla na 3.8k, nakon toga malo pala, pa malo narasla, a ostatak priče znate.
Dakle , ovdje Anina prodaja po 6.7 kuna puno toga govori , ako pažljivo pogledate kako se cijena kretala zadnjih godinu dana vidjet će te da je tih 6.7 kn do 7 kn neki sweet spot gdje je cjena skakala i zadržavala se nakon određenih vjesti, tipa kad je UG kupio Tele2 išla je sa 4 kn na skoro 7 kn u danu. Iskreno, sumnjam da će konačna cijena biti veća od 1 eura po dionici, bude li ostavljam se ovog posla .
Sjetim se ja često i Genere...
Žao mi je što ste izgubili novac na LRH, ali niti je sektor isti, niti se dijeli zadnji dio kolača na tržištu, niti je mlada istih godina, niti je u igri tamo neka bezvezna švicarska banka kao aranžer, a i tamo neka EK to sa strane sve gleda...
-
ja se često sjetim LRH ... tu sam finu lovu spusio , preko 30 k kuna jer sam ocekivao veću cijenu od ponudjene , vjerujući naivno o asset playu i cijeni od 5k kuna po komadu . Tako sam kupio po 4k, i na kraju prodao sve po 3.8 k nakon što je cijena postala javna .
Tako sam naučio lekciju koju sam skupo platio , sve se zna unaprijed, a muž zadnji sazna . Cijena LRH je isti dan kad je Ostoja dogovorio prodaju došla na 3.8k, nakon toga malo pala, pa malo narasla, a ostatak priče znate.
Dakle , ovdje Anina prodaja po 6.7 kuna puno toga govori , ako pažljivo pogledate kako se cijena kretala zadnjih godinu dana vidjet će te da je tih 6.7 kn do 7 kn neki sweet spot gdje je cjena skakala i zadržavala se nakon određenih vjesti, tipa kad je UG kupio Tele2 išla je sa 4 kn na skoro 7 kn u danu. Iskreno, sumnjam da će konačna cijena biti veća od 1 eura po dionici, bude li ostavljam se ovog posla .
Sjetim se ja često i Genere...
Žao mi je što ste izgubili novac na LRH, ali niti je sektor isti, niti se dijeli zadnji dio kolača na tržištu, niti je mlada istih godina, niti je u igri tamo neka bezvezna švicarska banka kao aranžer, a i tamo neka EK to sa strane sve gleda...
Ah, Genera, sjećam se cijena se mislim vrtilla između 60 i 80 kn , i dok sam se odlučio na kupnju, ljenost, došla objava i cijena ošla.... znate već Dugo sam se griza zbog toga
-
Ja sam bila sretnica u Generi.
Plus 90 tisuća kuna.
Cijena se duugo vrtila oko 60 kn uz simbolične promete.
Procurilo je, sudeći po prometima i rastu cijene 4 dana prije objave.
I da, bila sam sucker. Odsjedila na papiru godinu- dvije
-
U
auuu... što će biti..
a nista, morat ce dobro zaraditi na prodaji Opte da pokriju dio gubitaka
10 % i svi zadovoljni
-
Biti ću vrlo žalostan ako se Opte udala ispod "euro i pol"!!!
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun