Gotovo je bar ja tako mislim, samo cekamo cijenu
Ja pak mislim da se tek sada stvari zahuktavaju.
Gotovo je bar ja tako mislim, samo cekamo cijenu
Ja pak mislim da se tek sada stvari zahuktavaju.
Mozda se zahuktavaju u smislu lobiranja, ali kontam sve firme su do sada predale ponudu HT-u, svicarci preuzeli i do sada sve ispregovarali. Po mom nekom misljenju UG je vjerovatno dao najvecu ponudu direktno ali koja postaje sluzbena poslje zakona, a preko nekog svog satelita manju. I sad ce mo vidit tko je jaci u lobiranju ameri ili njemacka. Ali da je gotovo u to sam 100% siguran
trenutno je samo iskra kao impuls dovoljna da se napravi ogroman skok, svi su vidim ionako spremni za let...
trenutno je samo iskra kao impuls dovoljna da se napravi ogroman skok, svi su vidim ionako spremni za let...
a da probate s pobjedom Dinama, možda bi to upalilo
zanimljivo ali upravo će baš vaš MO služiti kao poluga ranije napisanom, ispratimo trgovanje ovih dana pa se nadjemo opet ovdje...
zanimljivo ali upravo će baš vaš MO služiti kao poluga ranije napisanom, ispratimo trgovanje ovih dana pa se nadjemo opet ovdje...
može oko 6 kod sata
može oko 6 kod sata
humor je važan, slažem se...
Vjerojatno kroz 2 tjedna možemo očekivati izglasan zakon jer je N1 pogurao priču da se zakon prilagodi čim prije.
Rekla je dva-tri-četiri tjedna da dođe na vladu i u drugo čitanje,
dakle sudeći po vjerodostojnosti, najmanje 5-6 tjedana.
Možda čekamo rođendan
No krasno.
Na 165. stranici postigli smo konsenzus o povoljnom ishodu koji samo što nije.
A svi drže fige u džepovima.
Ajmo..... pare na sunce !!
No krasno.
Na 165. stranici postigli smo konsenzus o povoljnom ishodu koji samo što nije.
A svi drže fige u džepovima.
Ajmo..... pare na sunce !!
Ja sam mislio da je taj konsenzus postignut na prvoj stranici
Rekao sam za svadbu se čeka iza Korizme. Još malo i mala se udaje.
ako ovo nije najava.. ne znam šta je.
https://m.facebook.com/story.php?stor…107331939315579
peosuefajre malo po komentarima.. po Facebooku. Ovo je gotovo Al stvarno.
Netko se zali na brzinu interneta, te mu službeni Tele2 profil odgovara da se se nova usluga odnosi na "optičku mrežu". Ne Znam smijem li copy paste zbog gdpra
Da nije Nokia kupila Optimu ? 😁😃🤣
Netko se zali na brzinu interneta, te mu službeni Tele2 profil odgovara da se se nova usluga odnosi na "optičku mrežu". Ne Znam smijem li copy paste zbog gdpra
pročitah komunikaciju....pa ovo skoro da se nisu izlajali da je Optima kupljena
Grade mrežu u Zagrebu: Siget, Trnsko, Zapruđe, Savski Gaj, Lanište, Remetinečki Gaj, Jaruščica
Kakve to veze ima sa Optimom ?
Da, zaposlenici ciji je posao odgovarati na facebook poruke ce imati informacije je li Optima kupljena.
Dobro je biti optimistican, al nekad treba koristit i zdrav razum
Kakve to veze ima sa Optimom ?
............ovo je najave nove usluge...........kada i gdje biti će te bla bla................optička mreža.......blablabla
ni ja bas ne vidim da ta objava ima ikakve veze sa Optimom..
a o rekla kazala nema smisla.. dijelovi slagalice se match iraju i to je najvaznije.. pod zadnje zem.. tako da ja u interes ug a ne sumnjam
ni ja bas ne vidim da ta objava ima ikakve veze sa Optimom..
Ja vidim ali možda griješim. Dakle najavljuju optiku (skoro). E sad ili su kupili Optimu ili se "nova usluga" s ushićenjem najavljuje budućim korisnicima, našim unucima. Kak budu razvlekli kabele budu nas fletno izvjestili do kojeg su kvarta došli.