Posjedujem dionice i nadam se što boljoj konačnoj cijeni. Vjerujem da će cijena biti iznad 10KN.
Međutim HT mora prodati Optimu barem po nekoj fer cijeni. Tu je cijeni procijenio revizor i svi bi je mi na ovom forumu rado znali, ali ne znamo. Procijenjujemo da je veća od zadnjih procjena od prije nekoliko godina koje su bila 7-8 KN. Budući da HT ne mora prodati Optimu ispod te "fer" cijene, vjerujem da će i ponude biti još više, barem 10 KN ako ne i više. Sam se nadam još nekoj dodatnoj premiji.
Kolega, ja se slažem s ovim razmišljanjima i ovom logikom. E sad, da li je na burzi sve logično i predvidivo?
Ipak je natječaj otvoren, sve ide po planu a cijena na tržištu je i dalje 4,XXkn.
Jedino me tješi ipak manji promet, pa se nadam da nije reprezentativan.
Koliko pratim Optimu primjetio sam da je nakon prvih uzleta ušla lagano u overbought. Promet potom više nikada nije bio reprezentativan (ako je ikada i bio).
Dokupio bih ja rado još na ovim razinama, ali zbog velike izloženosti Optimi, ne smijem jednostavno više, bez obzira koliko ja bio uvjeren u pozitivan ishod. Slično razmišlja i u sličnoj je situaciji kao i ja velika većina ulagača Optime. Novih ulagača danas više baš i nema tako da je cijena tu gdje je.