Velike šanse su ti da će ti se čekanje isplatiti. 50% nije za baciti, Želim da ponuda bude.
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Informacije nema o ponudama jer možda ima toliko kuverti da će to potrajati.
Dok se sve to otvori, prodiskutira i nakon sjednice zamezi.....traje to.
Ovo sve bude zaustavljeno do daljnjega tj. onaj datum u 2021. ce nam biti smjernica.
Dobra je strana sto oni koji imaju casha budu imali i priliku jos malo kupovati po dobrim cijenama,a oni drugi koji imaju dionice i nemaju za dokup budu morali biti jako izolirani da ih bolest prije ne odnese nego dođu do love.
-
Izgleda da nisu ni trebali blokirati trgovanje. Već više od sat vremena pauza, odmjeravanje snaga.
-
Vi ste meni svi za krepat. Zar stvarno netko misli da to ide tipa otvoaramo kuvertu pa uslijedi iznenađenje?
Sve se to unaprijed dogovara, a samo se finišira u delagaciji ili 4 oka.
Da i nema ponuda, na ovim cijenama treba dodavati dionice zbog povoljne cijene. Bit će ponuda, samo kad se situacija oko svega ovoga sto nam se događa - razbistri. -
Prestali se ovi neki međusobno dodavati sa dionicama.Malo upalo u mrežu pa odustali. Sutra budu bolje sreće.
-
prav za prav, mislim da uzalud čekamo objavu tijekom bilo kojeg dana u toku trgovine......može bit, da sam u krivu ali očekujem da će to biti u vrijeme dok burza ne radi.....jedino neke neslužbene informacije mogle bi doći tijekom trgovinskog dana pa sa ih to natjera na objavu.....
-
-
na 8-9 kn ne kratiti ili ne prodati ako si imao više od 20-30 000 kom je ludost. Meni je na tim razinama i 5000 kom bilo to much držati jer sam znao da ako ne dođu ponude ide se natrag na 2-3 kune... pa to je na 5000 kom 40 000 kn alo!? A koliko je na 30 000 ili ovaj što kaže da ima 129 000 kom.. nevjerojatno. A ja sam kockar. Moš mislit.
To što si ti sitni kokosar neznaci da i drugi moraju biti takvi. Krešimir kopsejak ima 500k komada I nije prodao niti jednu jedinu dionicu od kad je cijena krenula sa 1.6 kn, a on nije bilo tko. Ova korona kriza je sve pogodila, tako i optimu
-
nas zanima ht i zaba oni prodaju udjele
-
@MrOptima
Malo smo nervozni.
-
-
na 8-9 kn ne kratiti ili ne prodati ako si imao više od 20-30 000 kom je ludost. Meni je na tim razinama i 5000 kom bilo to much držati jer sam znao da ako ne dođu ponude ide se natrag na 2-3 kune... pa to je na 5000 kom 40 000 kn alo!? A koliko je na 30 000 ili ovaj što kaže da ima 129 000 kom.. nevjerojatno. A ja sam kockar. Moš mislit.
To što si ti sitni kokosar neznaci da i drugi moraju biti takvi. Krešimir kopsejak ima 500k komada I nije prodao niti jednu jedinu dionicu od kad je cijena krenula sa 1.6 kn, a on nije bilo tko. Ova korona kriza je sve pogodila, tako i optimu
Upravo tako. Da nije bilo ovog cijena bi bila 7-8 kn. Poklopilo se sve... No dobro, sacekajmo...
-
Ovo je službeno
Da, i ovaj dio ovdje:
"62 Je li uprava društva u protekloj godini održala sastanke sa zainteresiranim ulagateljima? NE Nije bio zainteresiranih ulagatelja."
Ali to ništa ne mora značiti....
-
Pa ne moze uprava drustva optime prodavati vlasnostvo ht i zabe
-
13 mil. prihod poslije oporezivanja za 1Q, bolje 50% nego prosle godine
-
Da, FI je zapravo zacudno dobar. Nitko se nije niti osvrtao na to jer su svi u prici oko preuzimanja. I uz vecu amortizaciju dobit je puno veca. I NT dobar isto.
-
Kad vec na ZSE nije dobro polinkano, evo sa HANFE konsolidirano, revidirano za 2019:
-
Ovo sada je točno kupovanje na slijepo. Ništa se ne događa, a cijena kao krenula gore. sutra ćemo tek vidjeti da to nema dno, i da dokle god ne dobijemo provjerene informacije da je bilo ponuda i da se razmatraju, ne znamo ništa.
Nadam se samo da ćemo uskoro dobiti informacije jer ovo čekanje ubija volju, a korona se sve više razvija.
-
Da nije bilo ponuda objavilo bi se vrlo brzo. I preslo na drugi stage prema nalogu AZTN. Tako nekako logika to nalaze.
Kako se to nije desilo (mozda hoce, mada nema smisla) ekipa percipira da ih ima i cijena raste.
Cista spekulacija, i jedno i drugo.
-
Ja to ovako gledam, pošto objave nema, zaci da ponuda ima. Da nema ponuda , valjda bi to objavili dosad jer nemaju šta dalje razmatrati. Al posto ponuda ima, e onda treba te ponude pogledati, i provjeriti odgovara li kriterijima iz natječaja, i tek onda objaviti koliko ih ide u drugi krug. To je jedino logicno, sve ostalo bilo bi neozbiljno jer teoretski mogao sam i ja poslati ponudu na milijardu kuna, i šta sad bi ht treba objaviti javio se jedan zainteresirani? Elem, na dobrom smo putu braco moja mila, rekao bi Izet
-
Ovako ja to tumačim: Ako pada 10% dnevno, onda je to zbog korone, a ne zbog toga što nema ponuda.
Ako pada 50% dnevno, onda nema ponuda.
Dakle, u ovom trenutku ne znamo jel ima ponuda pa ćemo nastaviti padati 10% dnevno.
-
-