https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno…mil-kn-15081565
Vruće je na tržištu telekomunikacija
Krivi dan, danas je petak, danas je panika. Euforija je srijedom.
Al onda to bude (pre)predvidljivo.... mora biti protivno očekivanjima!
Neće biti protivno očekivanom...
Dakle, prodati (ako se ima kome veća količina) i kupiti opet na 3,00kn oko 10.07. ili ne gledati u ekran i čekati prodaju.
Svatko po svom odabiru.
p. s. ili dodatno upucati slobodnu lovu oko 10.07.
Ma da naravno... sve kako si ti ovdje "zamislio i/ili naredio"!
Neće biti protivno očekivanom...
Dakle, prodati (ako se ima kome veća količina) i kupiti opet na 3,00kn oko 10.07. ili ne gledati u ekran i čekati prodaju.
Svatko po svom odabiru.
p. s. ili dodatno upucati slobodnu lovu oko 10.07.
evo saću istovarit svojih 150 k , nadam se da mi je padobran ispravan
Na žalost kolege, to će biti tako ako ne objave prodaju do 10.07. I nadam se da će stati na tih 3,00kn.
Čista psihologija, nema potrebe za zamišljanjem i naredbama.
Zabilježeno je, pa ćemo vidjeti ubrzo.
stariigrac ja osobno ništa ne isključujem.. ali me zaboravite.. prošle godine u3. Mj kad su mijenjani uvjeti.. bio je pad do 3.8 kn.. e sad.. koliko se zadržao ? Možda će stvarno 3 kn biti donja točka.. ali koliko ? 5 minuta ?
Ja nemam vremena za dat trade jer sam zaposlena osoba..
Onda opet povratak na 5.. ne zaboravite procjenu deloitta.. od koje je prošle i preko 2 godine...
Na žalost kolege, to će biti tako ako ne objave prodaju do 10.07. I nadam se da će stati na tih 3,00kn.
Mene će uhvatit panika tek na 3 tako ako krenem sa iskipavanjem najbolje da me čekaš na 2 kn.
Mene će uhvatit panika tek na 3 tako ako krenem sa iskipavanjem najbolje da me čekaš na 2 kn.
a jel vas ja mogu cekati na 1 kn 😁
naravno da možeš ako ti starigrač šta ostavi
Od svih dogadanja mene samo zanima tko je kupio sve dionice, znamo tko prodaje ali zanima me tko je kupio, protrgovano je 200tk ako se ne varam, ekipa sa foruma max. 50k je kupila tko je kupio ostatak e tu lezi zec sa bombonima ili ipak nisu bomboni 😁
Starigrac je ipak star a ja imam postovanja prema starijima tako da cunsacekat da mi on da mig kad da krenem
Danas na sjednici Vlade, dnevni red točka 5, ima li ovo veze sa UG
5. Nacrt prijedloga zakona o određenim aspektima ugovora o isporuci digitalnog sadržaja i digitalnih usluga (EU)
Od svih dogadanja mene samo zanima tko je kupio sve dionice, znamo tko prodaje ali zanima me tko je kupio, protrgovano je 200tk ako se ne varam, ekipa sa foruma max. 50k je kupila tko je kupio ostatak e tu lezi zec sa bombonima ili ipak nisu bomboni 😁
Starigrac je ipak star a ja imam postovanja prema starijima tako da cunsacekat da mi on da mig kad da krenem
pa imaš jednog skrbnika koji si je u 3 mjeseca namrdo +360k + nekoliko papučara sa + 50-60k
Zanimljivo, ili je hazarder ili skuplja za nekoga
Zanimljivo, ili je hazarder ili skuplja za nekoga
hazarder teški
stariigrac ja osobno ništa ne isključujem.. ali me zaboravite.. prošle godine u3. Mj kad su mijenjani uvjeti.. bio je pad do 3.8 kn.. e sad.. koliko se zadržao ? Možda će stvarno 3 kn biti donja točka.. ali koliko ? 5 minuta ?
Ja nemam vremena za dat trade jer sam zaposlena osoba..
Onda opet povratak na 5.. ne zaboravite procjenu deloitta.. od koje je prošle i preko 2 godine...
Slažem se kolega, zato sam i napisao da postoji druga opcija, ne gledanja u ekran u tom periodu. Da se ne bi uspaničili kao što "predviđa" kolega Laudator, pa da ode na 2,00kn
iskreno.. ja sam zadnju kupnju imao unazad mejsec dana. sto se mene tice.. neka prođe i jos 2 godine do isplate.. da nema poreza ni prireza. ali neka bude i sto veca cijena kao sto je valuirano na simply wall
IMHO
Danas na sjednici Vlade, dnevni red točka 5, ima li ovo veze sa UG
5. Nacrt prijedloga zakona o određenim aspektima ugovora o isporuci digitalnog sadržaja i digitalnih usluga (EU)
Apsolutno nikakve veze nema 5. Točka sjednice vlade sa ZEMom
Zar u RH ne postoji "Knjiga dionicara" da se moze vidjeti tko kupuje dionice?
Zar u RH ne postoji "Knjiga dionicara" da se moze vidjeti tko kupuje dionice?
Naravno da postoji .. naručite ju od SKDDa po cijeni od 125kn sa pdv-om