e sjetih se još nečeg.. vidiš ko bi rekao da dobar hedge rizika na opte će biti posjedovanje ATPL.. ja sam imao tu sreću da sam i ovu potonju kupio na vrijeme.. pa sad kad Šokre proda malo SAPN i OPTE (i nju pritom i malo zakuca) bu mi digo zaradu na ATPL.. as ti gospe i burze.. i to sa kolko miljun kuna ???? koji show
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Dajte još malo to spustite dolje ovih dana pa da mirno prodam kruzere i sa Optimizmom uđem u završnicu.😂
-
Jedino mi žao što ću ovu pamet posisanu na Opte teško na nekom drugom papiru iskoristit ali barem sam si živce očeličio.
-
bome je super kad za spustit dionicu 10% treba samo 5000 komada al za dizanje treba kupit 80000 pa da se vrati tamo di je bila jutros
-
neki su jutros pisali da će se moći jeftinije ulaziti, đe zapelo ?
Ono što je sigurno je da Ane više ne broji dane, ona je svoje ispustila po znatno višoj cijeni od današnje.
Ispada da tko prije ispusti više se opusti
Gdje je samo našla tog naivnog papka koji joj je iskipo 15 miliona vjeverica
nije prodala.
-
jel mi to lagano na popunjavanje gapa na 3,20
-
Danas školski za čistu peticu odrađena kupnja.
-
Tko je očekivao da će ovo sve glatko proći i na vrijeme se prodati taj nije svjestan što je ZSE, što je korupcija, i što je politika. Ne bi bila ZSE to što je da nema ovakvih scenarija. Moram reći da sam otpočetka očekivao da će HT s ovime zatezati i zato sam se ovome izložio s 5% portfelja i tu granicu nisam nikada prešao. HT-u jednostavno sve vrijeme jedino odgovara da spriječi ulazak trećeg operatera na tržište, što više to odgodi to HT-u bolje.
Politika koja je HT-u dala koncesiju na kabele koji su građani sami plaćali do neke 2030-ete godine ga podržava i u ovome zavlačenju. AZTN dioničarima nije dao nijedan konkretan odgovor, kao da oni također nisu suvlasnici i uopće ne moraju znati što se događa s prodajom. A istina je i da HT nije vlasnik kabela, a ni Hrvatska država, građani su sami plaćali nekoliko tisuća maraka za dovođenje telefonije do svojih kuća, ali to ulaganje im je majčica država konfiscirala i dala Deutsche telekomu, koji u nas nosi naziv Hrvatski, iako je u njemačkom vlasnišvu.Na ZSE se objektivno isplati kupiti samo blue chipove po P/E 7-8 MAX i P/B 0,5 MAX. Sve ostalo je preriskantno, više nego kripto. A onda i takve dionice treba pratiti budnim okom da ne bi većinski vlasnik donio nekakav prijedlog izlistavanja, istiskavanja, a onda procjena od nekog "neovisnog sudskog vještaka" ispod svakog kriterija.
-
nemojte lagati ovdje prisutne napaćene ulagače, ako ste odradili kvalitetnu kupnju, to je mogla biti samo jedva navučena petica(4,5-4,54)
-
nemojte lagati ovdje prisutne napaćene ulagače, ako ste odradili kvalitetnu kupnju, to je mogla biti samo jedva navučena petica(4,5-4,54)
Slažem se kolega. Do 11.7. biti će još nekoliko popravnih ispita da bi se mogla zaokružiti čista petica.
-
-
Slažem se kolega. Do 11.7. biti će još nekoliko popravnih ispita da bi se mogla zaokružiti čista petica.
e da, reklo bi se valja zagrijati stolicu pred kraj godine
-
e da, reklo bi se valja zagrijati stolicu pred kraj godine
daaaa a od nove školske godine ide novi sistem ocjenjivanja. 10-tka će biti najniža ocjena.
-
Djizs prodavat ovo po 4.50 lupat ce se po glavi isto kao oni sto su prodavali dip na btc
-
Krešo prebaci 90000 dionica na skrbnicki svi se uspanice i Kreso si dokupi 🥳
Sjedni 5
-
Krešo prebaci 90000 dionica na skrbnicki svi se uspanice i Kreso si dokupi 🥳
Sjedni 5
Zglobi, oprosti ako smetam, no jel tebe AH placa da pises gluposti po forumu ili ti je samo malo dosadno ovih dana?
I kad smo vec kod AH, kad stignes daj ju samo priupitaj kad joj je dospjece ugovora za one dionice? Hvala.
-
Ljudi moji ostario sam.
Da sam pametan, a očigledno nisam, mogao sam na ovakvim previranjima zadnje dvije godine zaraditi najmanje duplo, bilo u novcu ili u broju dionica. Ali ne, ja tvrdoglavo držim i ne prodajem kad je prilika.
I još je jedno činjenica: iskustvo ne igra nikakvu ulogu na različitim dionicama. Svaka dionica ima svoje egzibicije.
E Krešo, Krešo, crni Krešimire !
-
Prodo kreso 1.6 5k kom.
-
Ljudi moji ostario sam.
Da sam pametan, a očigledno nisam, mogao sam na ovakvim previranjima zadnje dvije godine zaraditi najmanje duplo, bilo u novcu ili u broju dionica. Ali ne, ja tvrdoglavo držim i ne prodajem kad je prilika.
I još je jedno činjenica: iskustvo ne igra nikakvu ulogu na različitim dionicama. Svaka dionica ima svoje egzibicije.
E Krešo, Krešo, crni Krešimire !
Da, da... "srce nam se lomi" kad prodajemo, a mogao sam već milijun dionica zavrtiti ovdje, a ja isto gledam i gledam... i na kraju još "ispušiti" mogu, ne daj bože stečaja!
-
neki i prodaju
OPTE RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. -3,000 0.00% 851,193 KOPSEJAK KREŠIMIR -13,293 -0.02% 537,00 -
a ništa izmaknut se na kupnji, očito neće brzo stat.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner