https://www.vecernji.hr/biznis/svjetsk…e-place-1496642
Nije direktno vezano za optimu ali eto..
Btw. Jeste primjetili na u novom ZG Telemach nudi 300/150 internet za 140 kn / mjesec
Oooooj.b.t. to će v moje selo doć nigdara.
Btw. Jeste primjetili na u novom ZG Telemach nudi 300/150 internet za 140 kn / mjesec
Oooooj.b.t. to će v moje selo doć nigdara.
Btw. Jeste primjetili na u novom ZG Telemach nudi 300/150 internet za 140 kn / mjesec ?
Po Zagrebu mozes dobiti i Btnet optiku za 100kn mjesecno. Kao i 4G sim karticu HT/Iskon do 60GB mjesecnog prometa za 50kn. Varijanta komotno dobra za one koji imaju adblocker i svaki dan ne bulje u Netflix ili YT.
Ima i potpuno besplatnih varijanti ali te zahtijevaju nesto malo uradi sam znanja i pokoji srafciger.
Btw. Jeste primjetili na u novom ZG Telemach nudi 300/150 internet za 140 kn / mjesec ?
Po Zagrebu mozes dobiti i Btnet optiku za 100kn mjesecno. Kao i 4G sim karticu HT/Iskon do 60GB mjesecnog prometa za 50kn. Varijanta komotno dobra za one koji imaju adblocker i svaki dan ne bulje u Netflix ili YT.
Ima i potpuno besplatnih varijanti ali te zahtijevaju nesto malo uradi sam znanja i pokoji srafciger.
ima da.. a sad si pogledajte ocjenu usluge na google review. 2.8.. to ne smatram uslugom....
ne znam kako an mobu radi bon bon i iskon mobile.. ali ovo je stvarno taj BTnet alternativni od alternativnog providera.... što je iskon bio recimo tamo 2005. to je BTnet danas...
ima da.. a sad si pogledajte ocjenu usluge na google review. 2.8.. to ne smatram uslugom....
ne znam kako an mobu radi bon bon i iskon mobile.. ali ovo je stvarno taj BTnet alternativni od alternativnog providera.... što je iskon bio recimo tamo 2005. to je BTnet danas...
Btnet je "fly by night" operater, ali jako dobro dodje zahtijevnijim korisnicima kao sekundarna / bulk veza na Internet. Podesi se usmjerivac za dvije veze, uzme HT ili Optima kao primarna veza i Btnet kao sekundarna. Imas duplu propusnost i sigurnost da ako ti ikada krepa HT dok stavljas naloge na OPTE prije pola deset na burzi - usmjerivac ti to tako odradi da neces ni primjetiti pad HTa.
Na drugu stranu, optika im je osjetno pouzdanija od bakra gdje koriste tudju infrastrukturu.
LodeRunner pricam za podrucje ZGa gdje postoji optika i sam imam optiku od Iskona 100/50.. 150kn+pdv 100/50 MBit/s i flat razgovorima prema HR fix i HR mob kao i flat prema fix EU.
a bas toliki burzocni mešetar nisam (još ) da mi trebaju 2 providera... XD
Jesu se N1 i Nova TV obrušili i posvađali s Plenkovićem prije reda ili možda znaju već nešto što mi dioničari ne znamo?
U svakom slučaju mislim da im je novinar ipak pretjerao i to poprilično!
https://dnevnik.hr/vijesti/lokaln…aign=Naslovnica
On bi Plenkovića primio kao studenta pripravnika, ali se brzo "penje" ak je dobar!
nemojte me plašiti.. heh. Ne da mi se to gledati.
Zaključak. ?
nemojte me plašiti.. heh. Ne da mi se to gledati.
Zaključak. ?
Ne znam bome, to je bio Hrvoje Krešić ne čini mi se on neki "opaki" za napad! Mislim nikakva zaoštravanja nisu dobra, bez obzira što vlada ovdje nema nikakav utjecaj!
Šta to znači da je A1 sretan prosac?
Šta to znači da je A1 sretan prosac?
Škrtci... da su "odriješili kesu" već je sve moglo biti gotovo! Ovako ko "mačak oko vruće kaše" iscrpljuju do samoga kraja valjda?
Ali jel im se to može obiti od glavu, a?
Još im HT bude OPTE u sudačkoj nadoknadi uzeo!
Samo ak´ nam još "DRVO" padne na glavu bome će perje letjeti! "Krešo" na Plenkija, naš Krešo po bidu, znači dobro sam napisao što još fali!
Netko je danas dobro napisao. HT se izvukao od biranja konkurenta i to prepustio Zabi. Odnosno, oni žele da to tako javnost percipira. Treba biti strpljiv, a to nije uvijek lako kad se otvaraju neke nove potrebe i prilike.
Da zamisli bruke. Prodaju A1/UG i onda im oni počnu otimat korisnike.
Ako je, a koliko vidim je konsenzus 3kn molim ne kvariti to! Nema sada ja bi po 2kn jer tako i do 0kn možemo doploviti!
Ako je, a koliko vidim je konsenzus 3kn molim ne kvariti to! Nema sada ja bi po 2kn jer tako i do 0kn možemo doploviti!
Prije oko mjesec dana je konsenzus bio na 15-20.
Pisao sam na krivoj temi... ono što sam naveo je za kladionicu bilo! Znači nismo se odlučili i usaglasili pa ne treba cijene preuranjeno iznositi!
na 3,0 kupujem. puno...🤑🤑🤑
A, samo ti čekaj.... ima ih koji su spremni puno skuplje od tebe plaćati....
Stvarno ga meljete bezveze. Firma je prodana, samo će se još malo trebati pričekati i ispuniti neki uvjeti.
Znači kolega Flight, samo pričekati i samo neki uvjeti ispuniti! A mene samo interesita koliko sam u minusu!
Kraj mene novi pelin se prolijeva!
pa tak su rekli na forumu, a kažu da je ovdje samo krema od ekipe.....12-15 kn za prodaju opte pa onda kupnja atpl po 200 ili sad po najnovijem na 265.........
konačno na stranici 385 zaključak da nitko ništa nije znao o neprodaji Optime, ali simbolika da je ATPL na 385 još uvijek jeftina se također nameće kao moguća bova spasa, izgleda se "petkaš" već danas prihvatio za ovu bližu 375