Izgleda da je ex nadzornica bila u pravu...🤔
Pa u ZG se raznose etaže zbog par tisuća oera a ovdje je netko u minusu milion. Mislim da ipak nije o tome riječ i da svi mirno nanaju.
Izgleda da je ex nadzornica bila u pravu...🤔
Pa u ZG se raznose etaže zbog par tisuća oera a ovdje je netko u minusu milion. Mislim da ipak nije o tome riječ i da svi mirno nanaju.
Još bi netko prodavao iz top 10, da je toliko gadno, prije Krešo zatlači cijenu, da bi netko po malo skupio, što jeftinije..sve je to interni dogovor...
posto je g. Krese u petak prodao ja isto prodajem sutra svojih 1000 komada optime... spasavaj sta se spasit da ...
Ako je to namjerno napravio da sruši cijenu svaka mu čast, ali ne vidim smisao ..komu... čemu...🤔..na ovako plitkom tržištu...
Sutra prodajem i ja. Zna bankster znanje.....a upozoren sam i upozorio sam vas sve.
Sutra prodajem i ja. Zna bankster znanje.....a upozoren sam i upozorio sam vas sve.
El i ti deres 1000 ili manje ??? Oces odma po bidu ili ces njezno... po 200 ??
ma ajmo svi sa foruma sutra zakucati ju u kunu ?!?!!!
a dam se kladit da je Krešo u petak dokupio da bi svi pisali da ćete dokupit sutra
Opustite se, covjek je prodavao i neke druge pozicije, saponiju npr, ocito je odlucio iskotistiti svoje novce za neku drugu priliku.
El i ti deres 1000 ili manje ??? Oces odma po bidu ili ces njezno... po 200 ??
Za par dana mi i zadnja kupnja prestaje biti oporeziva. Kada se to sve prospe odos(mo)te ispod 4 kunice.
Daj nemojte ju sad još zakucat nisam prodao kruzere, pričekajte još koji dan.
Bankster zna poso a HPB, kupac ex nadzornice, Allianz, OTP nemaju veze s vezom. Samo vi prospite svoje papiriće. Bit će lijepo vidjet opet milijunske promete na ovoj dioni.
Niti znamo prije da je KrešO kupovao (sve) svojim novcima, niti to znamo sada.
Niti znamo sada da mu možda treba hitno para za nikome poznat Andrej-Coin.
Ma sve je to mafija. Ko ih jebe.
Bankster zna poso a HPB, kupac ex nadzornice, Allianz, OTP nemaju veze s vezom. Samo vi prospite svoje papiriće. Bit će lijepo vidjet opet milijunske promete na ovoj dioni.
Kolega ...svi sve znaju...niko nista nezna...muz zadnji sazna???
Krešo će sigurno, za koji dan opet kupit i opet zaraditi...zna čovik šta radi...
Izgleda i Saponia ode u stečaj.
Opustite se, covjek je prodavao i neke druge pozicije, saponiju npr, ocito je odlucio iskotistiti svoje novce za neku drugu priliku.
Da i to isti dan.. očito je zatrebalo casha
Ma neće to biti od mene milijunski prometi. Radi se samo o nekoliko stotina tisuća.
Izgleda i Saponia ode u stečaj.
Sto posto u to nema sumnje, čim završi prodaju Maraske ode i ona u stečaj.
posto je g. Krese u petak prodao ja isto prodajem sutra svojih 1000 komada optime... spasavaj sta se spasit da ...
I ja svojih 800 komada isto mislim nekako utrapiti!
ma ajmo svi sa foruma sutra zakucati ju u kunu ?!?!!!
Ne zazivajte vraga jel iovako več možda čeka iza ugla.......čudno je trgovanje u zadnje vrijeme......dosta je cijena i "držala" na sve te "neinformacije" u zadnjih godinu i nešto.......bit će da je "burza" da sada vjerovala jel ipak prodaju zaba i ht a za dalje ćemo vidjet.......nisu bogati bez razloga bogati......sasvim je realno očekivati da ovdje bar ht igra za sebe a ne za konkurenciju........zaba igra za lovu i treba izračunati ako je moguče koliko su oni u ovoj prići do sada love odigrali za sebe pa bi moglo biti jasnije koliko im "treba" u daljnjoj prodaji........