Dajte mu se više maknite sa bida. Koji kekex mu se podmećete. Ako hoće izaći ko slon onda neka propadne da mu ni kljove ne vire. Ajmo svi ispd 3.
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Dajte mu se više maknite sa bida. Koji kekex mu se podmećete. Ako hoće izaći ko slon onda neka propadne da mu ni kljove ne vire. Ajmo svi ispd 3.
Na prvo lupanje je to trebalo učiniti, sada je možda kasno a možda i nije.?
-
https://vlada.gov.hr/sjednice/59-sj…ske-32210/32210
točka 4. a) zatvorenog dijela sjednice
Zakon o elektroničkim medijima (II. čitanje) 14.06.2021 -
https://vlada.gov.hr/sjednice/59-sj…ske-32210/32210
točka 4. a) zatvorenog dijela sjednice
Zakon o elektroničkim medijima (II. čitanje) 14.06.2021 Eto sad vidite koliko ovi iz telemach-a imaju malo vremena. Nije čudo što su nekome kočnice "otpustile"!
Nije to što su otpustile, već što je ružno za gledati!
-
14.6. hm mmmm slutim lijep poklon za ročkas
-
eto ga na ipak se krece, a vesela ekipa je popila i prosula svoje prije reda, i definitivno ne temeljem neke info, taman sve po programu, obicno to tako i bude sekudu prije kraja zajeb... jebga nemogu bas rec da mi je zao jazavaca, zadnji pretres na djelu..
-
Ode opte u ponedjeljak😀
-
Kako putuje ?
Avionom ili podmornicom ?
-
drago mi je za sve kojima su danas poklanjanje dionice, ja nažalost već prebukiran i dekintiran na višim katovima
-
Ima li mozda nesto lose za UG u tom zakonu pa da je ovoliki pad danas?
-
-
Ode opte u ponedjeljak😀
Samo kud,uvijek postoje dva smjera.
-
polehko srčeko...čekam 3,5 i ispod. Spreman da dejstvujem teskom artiljerijom
-
Kako putuje ?
Avionom ili podmornicom ?
E zločka, zločka......svaka tebi čast kad si jako u papiru a možeš se tako šaliti u dobru i u zlu.......
meni kao neutralnom promatraću izgleda da je "linija" između zabave, šale i sreče ili trenutka kada "vrag odnosi šalu" sve tanja......
svi se nadamo pozitivnom ishodu ali nemojte onda svu lovu preko "grane" odnest.......
-
Rajfica, koja posjeduje preko 800 tisuća komada papira, prodala je još 800 komada
Mudrijaši.
Wiseguys
Nas netko ovdje za nos vuče
Da sam znala da im treba lova ja bih im poslala, da se ne sramote na burzi
-
Rajfica, koja posjeduje preko 800 tisuća komada papira, prodala je još 800 komada
Mudrijaši.
Wiseguys
Nas netko ovdje za nos vuče
Da sam znala da im treba lova ja bih im poslala, da se ne sramote na burzi
sve to smišljeno radi bagra bankarska...
-
Razgovarah s nekim od ex. bankstera i tip mi rekel kako Optimu nebu preuzel vlasnik Telemacha. Info je za zamisliti se.
Nemrem vam povedati od kuda info, ali je visoko , visoko pozicioniran (bio).
P.S. Imam Opte i pun sam ko brod.
-
Kolega na koji način vaš izvor zna tako nešto ako kako kaže kolegica Ivana to zna samo par ljudi u vrhu ht-a.
Pretpostavljam da vaš izvor ima veliko znanje o telekomima i unutarnjim razmišljanjima UGa. Bez uvrede samo me zanima koliko je gospodin u toku što se događa iza zatvorenih vrata
-
Tu je sigurno puno informacija i dezinformacija.. ovo nije laka borba jer je veliki ulog u igri, a onaj tko ima neki cilj sigurno to neće reći javno, nego će skrivati svoju namjeru do zadnjeg trena kako bi na kraju to ostvario..
Na kraju krajeva, HT u svakom slučaju gubi kontrolu u 7.mj. i mora prenijeti upravljačka prava na Zabu ili treću osobu koja nije povezana s HT-om.. analogno tome više neće odlučivati HT nego Zaba.. a Zaba (koja drži skoro 37% udjela) je banka ko banka, bavi se kreditima i depozitima, a sigurno ne upravljanjem nekim telekomom..
-
Razgovarah s nekim od ex. bankstera i tip mi rekel kako Optimu nebu preuzel vlasnik Telemacha. Info je za zamisliti se.
Uredu, znači li to da je više ponuditelja u igri pa je navedeni vlasnik neće preuzeti, ili ....
-
Da, zato iz UGa zjavljuju da ne žele komentirati proces prodaje jer nisu u njemu i nemaju interesa.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner