Uredno je navedeno otpuštanje dionica, a ne prodaja dionica. Otpuštanje može biti i radi pozajmice odnosno privremenog prijenosa vlasništva do povratka zajma.
Kaj, fiducija?
REPO
Uredno je navedeno otpuštanje dionica, a ne prodaja dionica. Otpuštanje može biti i radi pozajmice odnosno privremenog prijenosa vlasništva do povratka zajma.
Kaj, fiducija?
REPO
ovaj addiko je 14.4 ušao u top 10 I ovom kupnjom sada se cini kao da misli ozbiljno. Ovo bi mogla biti prekretnica ukoliko nastave sa ovakvom kupovinom, prica se lijepo slaže sa ovim skrbnickim na kojem su dione od Ane , banke imaju isto državljanstvo, kao i A1
Oho, izgleda da je Mrcash otpustio cash.
Napisao sam još prošli tjedan da sam ušao malo, par tis komada, jer mi je dosadno do bola biti u kešu, ništa se ne događa. Al da očekujem neki spektakl ovdje, ne očekujem. Euro po dioni ako bude meni dosta , zaradit ću za troškove krizme I pričesti, ja sretan žena još sretnija a djeci je svejedno.
Oho, izgleda da je Mrcash otpustio cash.
Napisao sam još prošli tjedan da sam ušao malo, par tis komada, jer mi je dosadno do bola biti u kešu, ništa se ne događa. Al da očekujem neki spektakl ovdje, ne očekujem. Euro po dioni ako bude meni dosta , zaradit ću za troškove krizme I pričesti, ja sretan žena još sretnija a djeci je svejedno.
Pa to si mogao danas zaradit na Atpl i natrag u keš a ne nam doć ovdje prisipat malodušnost.
Molite se Svevišnjem da Stožer ili vaša biskupija zabrani krizme i pričesti, i onda ćete proć bez troška.
Što se Optime tiče, ja sam ovo prestao pratiti do 10.07., u nekom trenutku sam shvatio što HT radi i da će ovo prolongirati do zadnjeg mogućeg roka.
Addiko opet podebljao za 20 000 komada...ovi se ne šale...
evo ih opet
OPTE | ADDIKO BANK D.D. | 20,000 | 0.03% | 600,599 |
Na vrime su počeli.Imaju još vrimena, kad dođe u blizu...pojačat će količinu...
zaista neobično, znaci da je skoro sav promet bio njihov u četvrtak i petak. U ponedjeljak i utorak su utihnuli. Ipak , lijepo je vidjeti da skrbnicki kupuje , za promjenu. Kad se sjetim šarana i krasa , suza krene ....
https://www.ictbusiness.info/telekomunikaci…2-milijuna-eura
Nije ni jeftino. Ali platilo se.
zlocesti e kad bi se tako i za optimu isprsili. a što bi opće značilo to kao kupili spektar?
Addiko nastavlja +8.629 kom
Čini se da ima veliki apetit
Ne znam više da li je Addiko imao pune ruke posla u ovih par godina na Opte
Rajfica je.
Sve su stvari sa svrhom i razlogom. Zašto kupuju, doznati ćemo
Već danima netko iskipava na 6,50.
Tako je bilo i na 4,90...pa smo išli dalje...
Ne znam više da li je Addiko imao pune ruke posla u ovih par godina na Opte
Rajfica je.
Sve su stvari sa svrhom i razlogom. Zašto kupuju, doznati ćemo
pogrešno je misliti da to kupuje banka već skrbni račun koji je otvoren kod te banke. u samom top 10 imaš 2 rajf računa. misliš da je banci toliko dosadno pa da duplira svoje kapacitete.
Ja ga samo tako zovem.
Addiko.
Rajf.
Sabrana djela.
malo ste mi zamrli, pa da vas oživim.
https://www.seebiz.eu/tehnologija/te…na-evra/256337/
ukratko, svi idu prema spajanju fiksne i mobilne, al jedino će UG kod nas graditi svoje od nule i "kopati kanale".
https://en.wikipedia.org/wiki/Telenor_Serbia
"In 2010, Ratel delivered Telenor the second license for fixed telephony, which officially abolished the monopoly of Telekom Serbia in this field. Telenor was obliged to start providing fixed telephony services.
By signing the first commercial contract to provide fixed telephony services on 20 January 2011, Telenor has met the formal requirements of the license for the second fixed telephony operator. However, as of 2019 Telenor Serbia provides fixed telephony services only to businesses and not to home customers."
Telenor-u je inače trebalo 8 godina od dozvole do realizacije fiksne telefonije i opet je nude samo poslovnim korisnicima, a opet, možda je UG izmislio neku novu metodu "ukopavanja", možda će njima to raditi Kinezi u 3 smjene, a možda će jednostavno i akvizirati nešto što se već nudi, a možda ljudi baš vole kopati, tko zna
Najava sjednice Nadzornog odbora https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/36775
7.mj. sve bliži a cijena se ruši, stvarno svašta.
Ili se neko želi nakrcati sad što više rušenjem pa onda čistiti po asku.
pad broja korisnika (5,4%)
pad prihoda od telekomunikacija (6,2%) u rezidencijalnom segm.
pad EBITDA i EBITDA marže za 2 p.p.
gubitak (4,57 mil kn)
mislim da što više HT odugovlači, to bolje za njega
jer ovo teško budete skupo prodali
plus kaj je ovo Hrvatistan
Display Morepad broja korisnika (5,4%)
pad prihoda od telekomunikacija (6,2%) u rezidencijalnom segm.
pad EBITDA i EBITDA marže za 2 p.p.
gubitak (4,57 mil kn)
mislim da što više HT odugovlači, to bolje za njega
jer ovo teško budete skupo prodali
plus kaj je ovo Hrvatistan
Čemu tuga ako ih nemaš. Ja sam krcat pa sam hepi...ma neka si uzmu sve...i svi manageri u uprava ce na kraju gdje i ja.