Kakve su vjesti danas aktualne na Optimachu 😁
nije se još optimalno razmahala
Kakve su vjesti danas aktualne na Optimachu 😁
nije se još optimalno razmahala
neki prodaju
OPTE | RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. | -2,000 | 0.00% | 879,531 |
Prodavali su uvijek oni...
Logotip u istoj boji....
isti datum poštarine? slučajnost ?
danas se i meni na zaslonu mobitela pojavilo Telemach.
Optima provučena u pošti u 17:42 a Telemach u 17:58
To je to....sve su Vam rekli.....sad samo zbrojite iznose oba računa i imate cijenu preuzimanja..... osim ako na oba niste u pretplati.....
Jedva sam našla topic.
U šumi
Nejasna mi je ta linija akumulacije / distribucije.. jer svaki papir kojeg netko kupi netko je i prodao..., al' valjda ima neka formula iz poznatih parametara- cijena otvaranja, zatvaranja, najviša , najniža i volumen kako se to računa. Umni ljudi smislili
Ovaj obrazac trgovanja na Optimi vidjeli smo ne tako davno, samo je onda ta linija išla nizbrdo, a sada ide uzbrdo, pa bi se reklo da netko puni šparkasicu.
A možda sam u krivu, možda su u šumi....
Istina je da pojma nemamo. Il' si believer, ili nisi
A gledala sam to i na 1,80. Tada je trajaloooooo........
aaa, evo se i Ane javlja, baš da vidimo kakve su u nje potrebe, kuća, stan, kuhinja, auto .......
Znači netko kupio i skirva se iza skrbničkog računa, šta se boji da bi teško modao objasniti od kuda $$$$ za kupnju
znaci netko je kupio dva miliona komada po 6.7 i vjerojatno planira nesto zaraditi na njima..
aaa, evo se i Ane javlja, baš da vidimo kakve su u nje potrebe, kuća, stan, kuhinja, auto .......
Transakcija od 26.02.2021., gospođi se očito štucalo kad je Zločka spominjala da je potrebno prijaviti transakciju
Ove obavijesti u pet do dvanaest - niti ujutro niti po kraju trgovanja - me uvijek odusevljavaju.
Galicka zbilja nema uopce koncept u glavi sto je to burza i sto je to trgovanje. Niti red, niti rad pa je ono trece i nebitno.
po 6.7 kn? e sada sam vec opasno zabrinut za cijenu..... osim ako nije UGu ili A1 dala diskont da odmah dobije lovu...
po 6.7 kn? e sada sam vec opasno zabrinut za cijenu..... osim ako nije UGu ili A1 dala diskont da odmah dobije lovu...
Opla, Anica prodala dionice. Još ima obveznice.
OPTE-O-142A (ZSE)
7. | HANŽEKOVIĆ ANA | 13.550.000 | 5,42% |
Transakcija od 26.02.2021., gospođi se očito štucalo kad je Zločka spominjala da je potrebno prijaviti transakciju
ali joj se mora priznati da je dobru cijenu dobila u to vrijeme, kupac je očito imao viška love a ona neće da zaradi više i svi sretni i zadovoljni, samo da još zloćka provuče ovu transakciju kroz grafove i sve će biti jasnije
otpuštanje obično ne znači kupnju. to je prenos na drugu osobu ili pravno lice.
ali joj se mora priznati da je dobru cijenu dobila u to vrijeme, kupac je očito imao viška love a ona neće da zaradi više i svi sretni i zadovoljni, samo da još zloćka provuče ovu transakciju kroz grafove i sve će biti jasnije
Možda je zloćka zagrabila u čarapicu i kupila te dionice od Anice .
Imam neki predosjećaj da će slijedeći graf biti rastući
Možda je zloćka zagrabila u čarapicu i kupila te dionice od Anice
a možda su u Hanzi, pa će biti založene, samo Anica zna
mislim da kolegica u ovo vrijeme malo spava, a i bolje joj je, bar će misliti da je sve samo ružan san, 6,70 je baš mizerija u odnosu na njene crteže, trebala bi se fletno uputiti u Generalićevu školu
ja bi isto rekao da je prodala, jer je na datum transakcije cijena na burzi bila manja.
očito je bila kod nekog javnog bilježnika koji informacije ne dila okolo, jer je i na burzi cijena trenutno manja od ove 🤷
znaci netko je kupio dva miliona komada po 6.7 i vjerojatno planira nesto zaraditi na njima..
nije li i M.H upravo to mislio, pa nešto nije baš zaradio ni on ni nasljednica
ja bi isto rekao da je prodala, jer je na datum transakcije cijena na burzi bila manja.
očito je bila kod nekog javnog bilježnika koji informacije ne dila okolo, jer je i na burzi cijena trenutno manja od ove 🤷
Ocito je bila kod sebe.
Ocito je bila kod sebe.
to je lako provjeriti, mora biti PEČAT
i najbolje će nekome plaćati javnobilježničku nagradu, baš se vole k'o zadružni konji