U petak je nitko neće htjet po 6 kao da je šugava
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
mislim da je lijepo da smo napokon srušili otpor na 6,4 onong što je svjetlucao sa onom ogormnom količinom.. trebalo je milja kuna prometa i sada je imamo
Taj je maknuo sa aska nekih cca 60 000. Nije prodao.Nalog je bio 73 ili 74 tisuće u na prošlo je samo 12450kom.
-
mislim da je lijepo da smo napokon srušili otpor na 6,4 onong što je svjetlucao sa onom ogormnom količinom.. trebalo je milja kuna prometa i sada je imamo
Mislim da je sad na 7,0
-
Dok je špekulacija u tijeku, teško je sa sigurnošću reći što se zbiva. To je odlika svake dobre špekulacije.
Ipak, IMHO, mislim da se malene cijedi na razinama do 7 kn
-
Taj je maknuo sa aska nekih cca 60 000. Nije prodao.Nalog je bio 73 ili 74 tisuće u na prošlo je samo 12450kom.
misliš da ga nije pojelo ako ga je malo povlačio.. a u biti ko zna.. sve u svemu da je ostao bio bi pojeden nečeš ti junaka
-
misliš da ga nije pojelo ako ga je malo povlačio.. a u biti ko zna.. sve u svemu da je ostao bio bi pojeden nečeš ti junaka
Na 6,4 ga nije pojelo sigurno jer je na 6,4 je prošlo odjednom 12450 kom. Možda kasnije u dijelovima.
-
Nije ga pojelo, prebacio je cca 50000 kom na 7,0
I onaj plašitelj kormorana se maknuo u 9:29
-
Evo skinuo se sa sastanka napokoni imam sta vidjeti. Samo tako.
Vidim informacija o bar 3 zainteresirana kupca je dosla do većeg broja investitora. Samo nam treba da netko od mainstream portala objavi istu informaciju i idemo na novu stepenicu.
HT, Zaba, CREDIT SUISSE i ostali koji sudjeluju u procesu čuvaju jako bilo kakve informacije, no teško je za očekivati da će moći to raditi vječno....
-
Dobra prognoza , ali nitko je ni ne prodaje !
-
Ja ovo stvarno ne razumijem. ima li čudnije dionice od ove...
-
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/35408
OT-Optima Telekom d.d. objavljuje da će se dana 16.2.2021. godine održati sjednica Nadzornog odbora na kojoj će se raspravljati o privremenim nerevidiranim nekonsolidiranim i konsolidiranim financijskim izvješćima za 2020. godinu i za četvrti kvartal 2020. godine.
-
Zbog čega se onaj kvazi prodavatelj s 50, 60, 80 tisuća komada maknuo s prodaje?
-
Zbog čega se onaj kvazi prodavatelj s 50, 60, 80 tisuća komada maknuo s prodaje?
Nije se maknuo nego je pročitao članak kao i svi ostali.
-
Obveze iz PSN se redovno izvršavaju:
-
Obveze iz PSN se redovno izvršavaju:
Je. Iako mi je fora ovo da je tražbina privremeno odgođena do reguliranja odnosa sa vjerovnikom.
Pesimistima je to stecaj Optime, a optimistima okončanje prodaje 🤣
-
.. sa vjerovnikom koji je ujedno i suvlasnik, a to uskoro nece biti .Radi se vjerojatno HTu ili ZABAi - dakle radi se o prodaji.
Nego.. hocemo liznuti ovih 6.7 prije vikenda?
-
.. sa vjerovnikom koji je ujedno i suvlasnik, a to uskoro nece biti .Radi se vjerojatno HTu ili ZABAi - dakle radi se o prodaji.
Ja bi radije da liznete ove na 6,5.
-
Ha da....ti i ja tako gledamo 😀
-
Ne želim biti naivna crvenkapica koja ima dionice optime ali po meni ova odgoda je pozitivna stvar jer bi se dinamika isplate vjerovnicima, s novim vlasnikom trebala promijeniti ili reprogramirati i to je sigurno važna točka pregovora i sasvim mi je logično da se čeka okončanje ovog procesa.. Ovo je samo dokaz da se okončanje procesa nadzire.
-
Zaključili tjedan sa tri šestice. Vraška dionica!
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner