Po kojoj je logici OPTE od 2 kn otišao do 7 kn ?
po logici preuzimanja. Po logici cijesti da UG kupuje Tele2 te po mogućnosti da je sljedeća Optima...
Možete i postaviti pitaje po kojoj je logici Optima "zakucana" na manje od 2 kn...
Po kojoj je logici OPTE od 2 kn otišao do 7 kn ?
po logici preuzimanja. Po logici cijesti da UG kupuje Tele2 te po mogućnosti da je sljedeća Optima...
Možete i postaviti pitaje po kojoj je logici Optima "zakucana" na manje od 2 kn...
Nekada je na čipu bilo milijon transistora , a danas 100 milijona .
22. na 23. prosinca , g. Krešo dokupio 750 komada. mislim ja da je prodaja puno bliće nego što mi to mislimo...
Krešo agresivno kupuje na ovim cijenama u tišini bez dizanja cijene. mislim da uskoro raketa polijeće.
22. na 23. prosinca , g. Krešo dokupio 750 komada. mislim ja da je prodaja puno bliće nego što mi to mislimo...
Krešo agresivno kupuje na ovim cijenama u tišini bez dizanja cijene. mislim da uskoro raketa polijeće.
Ako je to agersivna kupovina onda sam ja Elon Musk... Mislim lik ima 640t komada ( dokupi svako malo nesto sitno) optime sto cini nesto oko 3.5 milka kuna... Big deal !!!
Nije lijepo komentirati tuđi lik i djelo, iliti gurati nos u tuđa posla.
Al ' kupnja 750 komada nije agresivna kupnja 🤫
Netko je pitao zašto je cijena skočila na 7 kn, ja se pitam zašto nije na 13 kn, mogla je, spekulativno, kao na svim burzama svijeta .
Ali nije.🤔
A mi se ovdje i tako samo zabavljamo do okončanja.
Koliko kokodačemo reklo bi se da smo puni papira, a nismo.
Cca 150 računa će ostvariti značajniju zaradu.
Ostalo simbolika.
A ovo je u dogledno vrijeme posljednje veliko preuzimanje.
Ha 🙃
Preuzimanja su moguća svaki dan, čak je i na hrvatskoj burzi usred korone bilo preuzimanja, ali preuzimanje OPTE je izvjesnije od nekog drugog preuzimanja jer je u tijeku natječaj.
Taj gospodin K.K. vrlo vjerovatno čita ovaj forum, kupi par sto komada pa navrati i guši se od smjeha.
Kupio je nesto manje od 50 000 komada u zadnjih 2 mjeseca.
Ja bi volio iskreno čuti njegovo razmišljanje oko potencijanog kupca i njegovu očekivanu cijenu. Pretpostavljam da kupuje malo po malo od nekog viška novaca. Do sada ima zavidnu količinu dionica.
Kk je u top 10 i u Saponiji, a vjerovatno se još negdje igra i lagano ubacuje dobit u optimu kap po kap... Uglavnom kk je jedini u top 10 koji može kupovati dionice Optime bez da podiže veliku prašinu. Pt drvo se vjerovatno ispuhalo, zaustavilo i čeka.
Prije 5 minuta sam osjetio potres i tu u Rijeci.
U rijeci ? Ja u ZG mislio da će mi se zgrada srušiti.
Aha, to si gledao članak iz 2017. godine, a ja cijene koje UG plaća prilikom preuzimanja. Zbog toga je vjerojatno nesuglasje. Moguće je da članak iz 2017. ima veću vrijednost argumenta od fundamenata po kojima UG plaća kad nešto preuzima. Sve najbolje.
Pa ako će plaćati prema fundamentima, onda za OPTU baš i ne buju voljni istresti nekakvu veseliju lovu. Jedno je bila kupnja firme kao što je Tele2 (Telemach) ili sličnih koje su preuzeli, a nešto sasvim drugo jedne Optime. Meni osobno bi bilo jako drago da za Optu daju 12 ili više kuna jer će se jedan dio te love sigurno vratiti na našu jadnu ZSE, ali teško je vjerovati da će dati i pola od toga. Puno je objektivnih razloga za to.
A ti vjeruj sto god hoćeš. Možeš se i u crkvi pomoliti za to, al je vjerujem da to neće imati nikakve veze sa konačnom cijenom. To tvoje vjerovanje.
Mjesto da trolas ovu temu, jer smo ponovno počeli “otvarati oci” na temi IGH, bolje se potrudi i pronadji neke jače argumente da braniš svoju uzdanicu jer prilično je jasno da vrijeme ide, a problemi se i dalje ne rješavaju.
Tko određuje cijenu ? Vlasnik ili kupac ? Ili dionišari ?
Na ovoj dionici sam izgubio zivaca i zivaca,ulazio izlazio i mislio da se necu vratiti,vratio sam se,nec ovdje pisati zbog cega,ali reci cu samo da se ne brinete nista,svi cemo ovdje zaraditi pa i oni koji su kupovali po 8kn.
Nije nagovor na kupnju
Na ovoj dionici sam izgubio zivaca i zivaca,ulazio izlazio i mislio da se necu vratiti,vratio sam se,nec ovdje pisati zbog cega,ali reci cu samo da se ne brinete nista,svi cemo ovdje zaraditi pa i oni koji su kupovali po 8kn.
Nije nagovor na kupnju
Nije nagovor na kupnju????
Da vi vjerujete u to sta ste napisali , cijena sigurno nebi bila 5. 4kn
Ma ne mores ti to fanovima betona i bandere dokazat. Oni čekaju milione avione na svojim uzdanicama i da Fabris Peruško zavuče ruku u Vujnovcev džep, a Gladeljkin da zovne Pjutina na brzoglas (možda i Optimin). To je dosta realan scenarij. Otprilike kao i da Bruce Lee snimi novi nastavak Zmajevog gnijezda, sto ne “matori”? 😁
Prva i osnovna razlika izmedju bandere i betonirca je sto se ovdje pripetavaju stranci i to oni s ozbiljnom lovom i dugoročnom strategijom da zarade i stvore vrijednost, a ne lokalni jebivjet*i da rade spačke kroz otkup potraživanja i slične gluposti, dok dionicari ozarenih lica čekaju cudo i poklone Deda Mraza. Čim su stranci u igri i čim ih je vise (ako jest) onda su i valuacije pristojne.... a ne Đido Mova, eto ti kuverta ispod stola.
Nije nagovor na kupnju
Nije nagovor na kupnju
jeli ovo kolega druk na 8,88kn?😝
Display MoreMa ne mores ti to fanovima betona i bandere dokazat. Oni čekaju milione avione na svojim uzdanicama i da Fabris Peruško zavuče ruku u Vujnovcev džep, a Gladeljkin da zovne Pjutina na brzoglas (možda i Optimin). To je dosta realan scenarij. Otprilike kao i da Bruce Lee snimi novi nastavak Zmajevog gnijezda, sto ne “matori”? 😁
Prva i osnovna razlika izmedju bandere i betonirca je sto se ovdje pripetavaju stranci i to oni s ozbiljnom lovom i dugoročnom strategijom da zarade i stvore vrijednost, a ne lokalni jebivjet*i da rade spačke kroz otkup potraživanja i slične gluposti, dok dionicari ozarenih lica čekaju cudo i poklone Deda Mraza. Čim su stranci u igri i čim ih je vise (ako jest) onda su i valuacije pristojne.... a ne Đido Mova, eto ti kuverta ispod stola.
Osjećam laganu nervozu kolega naim. Ovdje nije tema bandere i beton, nego Optima
Kažete da netko gleda Optimu kroz prihod minus rashod i stvaranje vrijednosti
Ako je kroz to gleda, neće nikada kupiti Optimu, niti za dvije kune.
Ako je tko zainteresiran za kupnju, kupuje je isključivo zbog utjecaja kroz korisnike (pa i političkog utjecaja). A ovdje su korisnici jako "tanki".
Nema vam kod Optime zarade. Da je ima, ne bi otišla u predstečaj. Ili mislite da su je pokrali pa je otišla u predstečaj?
A "beton i bandere" su dokazale da itekako zarađuju, međutim, u RH je drugi problem, što znate i sami. Ali to sad i ovdje nije tema.
Nervozu?
Još ti trebaš pure izisti da naučiš nešto, a najprije tko ti glavu nosi na ramenima. Jer očito od lakoće i poskakivanja, dosta slabo prijanja uz trup. No offense.
Nego, što kaže Mr. Old Bandera na tvoje razumijevanje materije?
Kolega naim, vidim da se tolika nesigurnost uvukla, da čak i mene "banderaša" pitate za mišljenje!?!
Banderaš je dobar auto zaradio
na Optimi i nije vam kriv što je i vi niste prodali na 8-9kn.
Lijepo ste je mogli, kao i banderaš, opet kupiti na realnoj vrijednosti od 4,5kn i lagano, bez nervoze, čekati eventualni fantastični scenarij.
Ovako...suosjećam u nervozi.
Uvijek vam ostaje, ako ste sigurni u dvoznamenkaste iznose, da poduplate ulog.
Mada ne savjetujem.
Jedni su živci.
I niste mi još objasnili kako je visoko profitabilne Optima otišla u predstečaj???
Ja ću vama objasniti kako su bandere otiške, ali na drugoj temi.