Pitam se samo koliko ovo moze jos prema dolje?
Ne može još previše, još negdje 5 kuna i 90 lipa.
Pitam se samo koliko ovo moze jos prema dolje?
Ne može još previše, još negdje 5 kuna i 90 lipa.
jel ovo hvatanje padajućih morževa?
Ne to je vjerojatno skidanje prosjeka.
5-80 -6, 00 dokupio . idem ozbiljnije u igru .
Kakva bitka... Ovih 5,80 mora izdržat...
Poslao na AZTN upit pa da vidimo njihov odgovor.
U sat vremena kupljeno 1 milijun kuna Otpime. Su to mali, nakrcani, kupili? Teško. Isti obrazac, čeka se kraj dana, ruši se cijena i onda se od paničnih malih dioničara veliki nakrcavaju. Isto bilo i u petak.
sad idemo na 8
Ne znam na kojoj će razini cijena danas, sutra ili idući tjedan završiti, ali znam da ne postoji paralelni svemir u kojem Optima neće biti prodana.
Postoji samo jedna mogućnost da se ne proda u prvom krugu, a to je da HT kaže da "nije zadovoljan ponuđenom cijenom" (ili neka slična formulacija) pa da se čeka sredina iduće godine.
Na to bi A1 vjerojatno povukao sve moguće pravne korake da se spriječi, a sumnjam da bi i UG sjedio skrštenih ruku. Kako god, to bi samo značilo veću cijenu na novom natječaju kojeg bi vodio netko drugi. A tu HT onda gubi mogućnost određivanja pravila igre.
Suma summarum, nikome nije u interesu odgađati neodgodivo. Sve je samo pitanje cijene. A vjerujem da će se veliki igrači, a u ovom slučaju to su dva ponajveća svjetska telekoma, najjača medijska kuća u JI europi i jedna od najvećih europskih banaka, ipak na kraju dogovoriti.
A gdje će cijena danas ili sutra, to će biti samo statistički podatak uskoro, ništa više
po nekom mom TA trebala bi pasti do nekih 5.7-5.8 gdje je i cekam da kupim, odnosno podebljam
mislim da smo dotakli sto smo trebali
Svaka čast na procjeni..
Kakva bitka... Ovih 5,80 mora izdržat...
ogroman otpor je na 5,00 .
Mislim i to ujedno činim... trpim i istrpiti ću ova prebacivanja.
Nek sve posalju tamo gdje treba, pa će mir zavladati, a dionica krenuti upravo gdje joj i jeste mjesto. To sigurno nije oko ovih "jadnih" 6kn.
Ovo je moje skromno razmišljanje samo, i ništa više!
Kad bi netko pokupio ovaj sitnis do 6.50...brzo bi se promijenio sentiment
Orange55: ziva istina. ja više para nemam. za mene je pravo bogatstvo u OPTE.
Izbili su od par kolega dionice, kolega jaro je rekao da prodaje ako se nastavi pad. Nije mu zamjeriti, ovo je za najljuće pokerase. Mi smo na ovo imuni, skoro
A vani US plus 1 % a mi u minusu.
Ovo na Optimi je kriminal
Poslije 16:00 sati ide objava službena ili iz anonimnih izvora.
Možda je i dobro da još ne komentiraju !? Da nije došla niti jedna ponuda onda bi mogli reći da nema ništa. Ali ovako to možda znači da je došla barem jedna, pa dok rasprave to sa Zabom, dok odluče koje će dijelove ponude objaviti ... bla, bla, bla, truć truć truć
E ovo me nasmijalo dobro
Izgleda da su zaposlili softweraše s poslovnog...