više ne znam ni sam koliki je od tih svih brojeva, koliki je kad se oduzme dug ?
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
dug je 600 milja djeli s brojem dionica ispada 8 i kusur po dionici pa kad oduzmes od 19 i kusur dobijes...ovo je cista mehanika
-
dug je 600 milja djeli s brojem dionica ispada 8 i kusur po dionici pa kad oduzmes od 19 i kusur dobijes...ovo je cista mehanika
Znaci oko 11 kuna, to mi se cini ok cijena.
-
sve smo to pokazali iz vise smjerova, samo u imovini dugotrajnoj (vecinom optika) imaju oko 800 milja pa je to isto 11 i kusur, i o tome sam pisao, dakle kupac otprilike kaze slijedece, poslovanje ti vrijedi 19 al si duzan pa ti dam manje a zapravo racuna da mu samo imovina nosi upravo onoliko koliko ce kesirati, ovdje je ionako sve bez soft dijela (misleci na premijske bakanalije).
Ponekad se moram ustipnuti da shvatim koliko trziste tromo i slabo reagira na dostupne podatke...
-
100000 na prodaji.!
Svrha naloga nepoznata.'*
-
Svrha je strašilo ili iskazivanje moći, ali vrlo brzo je pobjegao. U strahu su velike oči, da ne bude popapan ...
-
način trgovine i jeste to što daje potporu mome optimizmu. znači nigdje veze sa realnošću. čim malkice krene gore odma se pali nekakav program i suzbija to. što je veća akcija i reakcija će biti žešća.
-
način trgovine i jeste to što daje potporu mome optimizmu. znači nigdje veze sa realnošću. čim malkice krene gore odma se pali nekakav program i suzbija to. što je veća akcija i reakcija će biti žešća.
I taj "program" će jednom doći do svog limita.
Ili će netko upaliti napredniji program.
Ovo je čisto iscrpljivanje papira.
-
Točno, da je OPTE pušiona ovi s velikim nalozima na asku bi je pomogli dići kako bi se iskrcali, a ne bi je štopali da mogu povoljno dokupljivati.
-
Točno, da je OPTE pušiona ovi s velikim nalozima na asku bi je pomogli dići kako bi se iskrcali, a ne bi je štopali da mogu povoljno dokupljivati.
na zse se treba paziti kad nešto bez razloga raste, dok ovako štopaju dobro je. mislim za dugoročnije.
-
-
Evo, Sabor je danas dopunio dnevni red sa ZEM
-
Puno vode krenulo na isti mlin
-
što mislite (teoretski) da li bi se mogao dobiti neki odgovor od AZTN-a kad bi sve male ulagače zastupao neki odvjetnički ured i tražio neko službeno očitovanje.
Ne vjerujem da se baš niti jedan info NE SMIJE objaviti po pitanju Optime...
Naravno da AZTN nas male ulagače koji pojedinačno šaljemo upite vrlo elegantno riješi.
Čisto razmišljam na glas
-
što mislite (teoretski) da li bi se mogao dobiti neki odgovor od AZTN-a kad bi sve male ulagače zastupao neki odvjetnički ured i tražio neko službeno očitovanje.
Ne vjerujem da se baš niti jedan info NE SMIJE objaviti po pitanju Optime...
Naravno da AZTN nas male ulagače koji pojedinačno šaljemo upite vrlo elegantno riješi.
Čisto razmišljam na glas
Čitao sam njihov pravilnik, njima je isto bilo nas 1000 ili 1...
-
Ćitam Dnevni red Sabora, ono što nas zanma je tek točka 33...... sve skupa, jadni mi.
A oni si baš natrpali posla, da su srednjoškolci reklo bi se kampanjci
-
Evo tu će nam šefica 3.12. objasniti kako se rade velika preuzimanja i još druge stvari.
https://lider.media/konferencije/k…-biznisu-134145
"United Group vodeći je pružatelj medijskih i komunikacijskih usluga u Jugoistočnoj Europi, na tržištu od 20 milijuna ljudi. Kompanija je osnovana 2000. godine kao mali kabelski operater u susjednoj državi, a danas ima najveću pay-tv platformu u regiji, objedinjuju usluge televizije, interneta, fiksne i mobilne telefonije na gotovo svim tržištima na kojima posluju. U svom portfoliu Grupa ima više od 30 televizijskih kanala, a kompanija zapošljava preko 1700 ljudi. No, u United Group tu ne misle stati, u pripremi je pokretanje regionalne e-commerce online šoping platforme Shoppster, koju će upotpuniti vlastitim tv prodajnim kanalom, upravo je u tijeku rebrandiranje Tele2 kojeg su preuzeli prošle godine u Hrvatskoj, a ni tu nije kraj. Apetiti su veliki i nadilaze regiju, novca za investicije ne manjka, a jedna od glavnih osoba zaduženih za nadgledanje i provođenje svih tih operacija je Victoriya Boklag, izvršna direktorica u United Groupu i potpredsjednica odjela za marketing i medije." -
Ćitam Dnevni red Sabora, ono što nas zanma je tek točka 33...... sve skupa, jadni mi.
Kolko se sjecam, u slucaju Optime nije Zakon o elektronickim komunikacijama taj koji je sporan, vec Zakon o elektronickim medijima (ZEM)... Dakle, to jos nije niti doslo do Sabora...
-
Kolko se sjecam, u slucaju Optime nije Zakon o elektronickim komunikacijama taj koji je sporan, vec Zakon o elektronickim medijima (ZEM)... Dakle, to jos nije niti doslo do Sabora...
tako je, ZEM je na raspravi tek u vladi, pitanje je kad ce u sabor
-
Nije tako, ovo piše na Sabor.hr
Dana 19. studenoga 2020. dnevni red dopunjen je točkama:
PRIJEDLOG ZAKONA O ELEKTRONIČKIM MEDIJIMA, prvo čitanje, P.Z.E. br. 62 - predlagateljica: Vlada Republike Hrvatske
Znači da je ZEM prošao Vladu i sad je u Saboru
-
giovo:
ja nikako nac kad ide 1 citanje u saboru .. jel ko moze pomoc o kojem datumu se radi?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin