...po kojim god kriterijima gledali ako uzmemo dosadašnje prodaje telekoma 8 kn je minimum...barem ja to tako vidim...e sad hoće li biti ponudau prvom ili drugom krugu to treba vidjeti...pitanje svih pitanja koje mene osobno je da li će UG konkurirati s obzirom na vrijedeći zako u HR....ako UG bude u igri sa A1 onda stvarno bi bilo čudo da ode ispod 10 kn...
Siguran sam da ce do ponedeljka doci barem dvije ponude. No to je samo ulaznica za utrku. Jamcevina za pregled zubi i kopita konju prije utrke.
Problem koji Tin spominje vidim malo drugacije. Postavite si pitanje koliko Optima vrijedi buducem kupcu bez IPTV korisnika i ugovora. Da ne ulazim previse, nije dobro da isti pravni subjekti imaju "common carier" i "content producer" status. Deregulacija nije uvijek rjesenje.
Ukoliko HT prebaci dio, ili sve IPTV korisnike na sebe, kao i sto je konsolidirao dugovanja, mislim da ce biti zadovoljan kod predaje konja buducem konkurentu i za manje od 10kn po papiricu. Aeinz je tu u boljoj poziciji jer njemu optimalan konj vrijedi nesto vise a HT ostaje u boljoj poziciji sa samo jednim prijateljskim konkurentom.
Unatoc tome, nije mi bas jasna ova rasprodaja koja je pocela jos prosli tjedan i prije korone.