Postoji mogućnost možda da to naši mali forumaši čiste sve po asku, a?
Ako je tako baš volim! Dobro se Optima oporavila danas uslijed svih crnih predviđanja i virusa.
Postoji mogućnost možda da to naši mali forumaši čiste sve po asku, a?
Ako je tako baš volim! Dobro se Optima oporavila danas uslijed svih crnih predviđanja i virusa.
sada tek vidite pravu moć medija i sto moze netko tko raspolaze infrastrukturom i medijima. Corona rulz..zar to ne bi trebao biti vjetar u ledja optimi , ht , ug i ostalima ?
ja kupio dobru količinu.....
U cijelom ovom padu veci mi je problem borba sa samim sobom da se suzdrzim od daljnjeg povecavanja udjela i da se drzim kako sam od pocetka zamislio nego sami pad cijene to me nekako ne dira gledam prilicno ladno iako je poprilicna fluktuacija vrijednosti da bi me zapravo trebalo dirati vise, sad pitam se jel se u redu ponasam hahah
To su i moje dileme. Uvijek je borba u glavi, pitanje procjene.
Za sada sam solidno discipliniran, nije me previše dotaklo rušenje cijene.
Ostajem do kraja, pa ćemo vidjeti da li je to bila ispravna i racionalna odluka.
Izgleda da je to to.
Današnji dan- bullish hammer.
Stigli kupci.
Izgleda da smo dno odradili.
U cijelom ovom padu veci mi je problem borba sa samim sobom da se suzdrzim od daljnjeg povecavanja udjela i da se drzim kako sam od pocetka zamislio nego sami pad cijene to me nekako ne dira gledam prilicno ladno iako je poprilicna fluktuacija vrijednosti da bi me zapravo trebalo dirati vise, sad pitam se jel se u redu ponasam hahah
Ostajem do kraja, pa ćemo vidjeti da li je to bila ispravna i racionalna odluka.
Poprilicno sam do sada uvjeren da ce se to razviti dobro pogotovo nakon ove objave natjecaja, medjutim uvik postoji rizik da nesto podje drugacije i po krivu taj dio moran uzest u obzir i tu moram sebe kontrolirat da ne predjem granice izlozenosti tj povecanog rizika za moju imovinu koju sam u pocetku odredio i sad nije lako gledat da cijena padne na 6 i da sigurno znas da zelis kupit jos jer radi pohlepa za zaradom koju smatram izglednom, a u isto vrijeme znas da ne smis prekoracit i da se moras suzdrzavat. Osjecaj kao i borba s cokoloadom kad kazes sebi da ne smis vise haha
ima i on nekakvog iskustva
ima i on nekakvog iskustva
Ne sumnjivo da ce corona utjecat na ekonomske rezultate nekih kompanija mozda i vecine medjutim ako je to one off efect nesto slicno kao otpis potrazivanja onda je poznato da to ne utjece na valuacije dionica dugorocno osim ako nisu od prevelikog znacaja za kompaniju, dugorcno se uvijek gleda sposobnost generiranja zarade iz redovnih operacija, sad ne vjerujem da ce corona toliko dugo ostat da toliko poremeti biznis !
U 9 mjesecu sam otkazao ugovor s A1 i potpisao s Optimom. Njih
njihov izbornik za tv je bio bolji od Benetovog odnosno A1 za dvije klase. I prosli tjedan apdejt i novi izbornik je katastrofa. Kao prije 15 godina. Ne znam jel neko ima Optima paket i to primjetio. Sad mi i to miriše na HT-ovu opstrukciju Optime i izgleda mi kao neka potvrda da uskoro dolazi novi vlasnik pa zele da korisnici predju njima. Ovo je malo kasno vecernjeg razmisljanja
Ja sam prešao na optimu,svemirski brod za ostale po cjeni i kvaliteti.
Ja sam prešao na optimu,svemirski brod za ostale po cjeni i kvaliteti.
Ljudi imamo šaljivdžiju !
Koja navlakuša na OPTI...
Stoje dva naloga na 7,00 i 6,95 s po 15-tak tisuća dionica i onda neznalice uletavaju ispred njih po 7,05 i 7,10 da kupe, a ovi samo trljaju ruke, jer mali opet kupuju ono što se prije kupilo po 5,80- nadalje...
Veliki će uzeti profit, a mali su još jednom izigrani...
..pa kolega što niste kupili 20 000 komada po 6 i itresli ovim velikima po 7 kn?
Baš me nasmija kolega arkturxx,mislim da kolega nema ništa od optime,kad skupi para i hrabrosti prodat ču mu nešto dionica svemira,,,,,
Koja navlakuša na OPTI...
Stoje dva naloga na 7,00 i 6,95 s po 15-tak tisuća dionica i onda neznalice uletavaju ispred njih po 7,05 i 7,10 da kupe, a ovi samo trljaju ruke, jer mali opet kupuju ono što se prije kupilo po 5,80- nadalje...
Veliki će uzeti profit, a mali su još jednom izigrani...
Malih više nemaju love da kupuju, ovo su sad velike ribe došle. Te velike su počele da kupuju od 7.5 nekidan, I samo oni I kupuju ovih dana, sad koji je plan vidit ce mo uskoro, večeras bi mogli imati novoga u top 10 samo mu je 1500 dionica falilo u petak da IZGURA strarog BR. 10. Šteta što više kesa nemam pa da se i ja plivam sa kitovima još malo...
Danas imamo effort, a nemamo result, cijena nije odmakla
Ha.....
Na grafu squeeze, pa sad, ili će gore, ili će dolje.
Ovaj je papir raj za žmuklere svih vrsta. Velike i male, swing tradere, position tradere, day tradere
Mislim da veliki računi ne bi prodavali za razliku u cijeni od 50 lipa........... jučer i prekjučer se trgovalo po prosječnoj cijeni od 6,30... 6,50
Čekati ću krajnji ishod. Brzo ćemo znati nešto više, mada na žalost ne i cijenu iz ponuda. Tako ja to mislim, jer ponude su samo preliminarne.
Imam pitanje za bolje upućene u situaciju vezano za Optimu.
Zašto je dionica iza 31.siječnja sa 8,95kn tako drastično pala, nisam nikakve
bitne vijesti pročitala što bi to opravdalo.
Imam pitanje za bolje upućene u situaciju vezano za Optimu.
Zašto je dionica iza 31.siječnja sa 8,95kn tako drastično pala, nisam nikakve
bitne vijesti pročitala što bi to opravdalo.
Zato sta su svi ocekivali da ce narast objavom natjecaja drugim rijecima svi su bili unutra pa vise nitko nije bio na drugoj strani da pogura cijenu pa je jedini logicni smijer bio dolje pretpostavljam a korona je samo pomogla brze protrest gace.
Veliki sipaju po prodaji, a mali valjda jos po ladicama traze jel neki novcic ostao.
Svima je pomalo jasnije da je vrlo malo vremena ostalo da se objavi koliko je punuda pristiglo. Cijenu mozemo nagadati samo, ali od nekih forumasa se tipuje cak na 3 ponude.
Ako bi tome bilo tako, moja danasnja kupnja je imala smisla!