Barikb,jesi kupio rivp ponovno?😉Gap je ostao na 31kn pa zasto ne?
-
-
-
jaki buy signali na ERNT. moguće da će ono što nitko nije ni dugim štapom htio dotaći na 1.100 ili 1.150 ići bolje po višim cijenama. Ne zaboravimo da je cijena 19. veljače 2020. godine bila 1.500 kn. Ipak se ovaj 5G upogonjuje.
-
Barikb,jesi kupio rivp ponovno?😉Gap je ostao na 31kn pa zasto ne?
Ne. Promjenio sam potpuno branšu. Kupovao ERNT od 1.050 do danas. Nadam se da će RIVP biti sjajan. Prodah po 27/28.5. Cash za RIVP mi je na stand buy. Odlična uprava....Trošit ću u Valamaru ovoga ljeta.
-
Ovo Neo kupuje garant, pa će prodati na 210
-
TC rate su cijelo vrijeme bile dobre, pa gubitak možda ne bude 200 milja kako je Neo rekao
-
isto jedna predivna firma......gledam po forumu zadnjih tjedana i sve firme na čijim se temama piše najviše, sve su jedna bolja od druge......u zadnje su desetlječe sve redom dioničarima donjele "nevjerojetne stvari".......
-
svak na ovoj burzi očekuje da če mjere baš najbolje utjecati na njegovu dionicu.....neznam samo da bude dosta za sve jel vidim da je ekipa na ingri sve lovu iz EU več povukla 😂😁😀
več na svim temama to več postaje smiješno i čitati a da ne pričamo o tove da te odluke još nisu no donesene....
-
Ja mislim da je ERNT best buy.
Cim prodje Korona kreće 5G i čipiranje cjepivom
-
ERNT je najbolja firma u Hrvatskoj j cim prodje Korona ide opet dividenda. Tko se hoce osigurati za penziju ERNT je pravi izbor.
-
ja sam mislio da je to Atlantska plovidba vezano uz ernt i najbolji izbor.
Podr malo izvozi, pa ovo je zivi smijeh.
-
-
Prvi znacajniji otpor je na 6.5 kn, tako da raketa samo sto nije krenula
Pa niti raketa od Muska ne poleti odmah brzinom svjetlosti , već krene polako dok ne uhvati brzinu .
Već je i Kostolany rekao da obrat počinje stidljivo , pa kada i drugi vide , onda sve ide svojim tokom do maximuma .
pravi on i neke aute koda
-
Po meni nije u redu da napadate Kurca , ja bi mu se čak i zahvalio i rekao hvala ti Kurče
-
Po meni nije u redu da napadate Kurca , ja bi mu se čak i zahvalio i rekao hvala ti Kurče
Možda ipak Kurće.
-
Dobra vam raketa. Trenutno baca na Challenger.
-
Misliš na ovu . Nije to eksplozija, to je vatromet
-
raketa čeka, nema astronauta
-
Danas je u prostorima Hrvatske gospodarske komore predstavljen projekt Digitalna komora te portal digitalnakomora.hr pokrenut s ciljem unaprjeđenja poslovanja HGK-a i njezinih članica. Digitalna komora je informacijsko-komunikacijska platforma namijenjena poslovnim subjektima, javnoj upravi, znanstvenoj zajednici i građanima, a predstavili su je predsjednik HGK Luka Burilović, potpredsjednik HGK za industriju i energetiku Tomislav Radoš te direktorica Centra za digitalnu transformaciju i strateški razvoj HGK
-
Danas je u prostorima Hrvatske gospodarske komore predstavljen projekt Digitalna komora te portal digitalnakomora.hr pokrenut s ciljem unaprjeđenja poslovanja HGK-a i njezinih članica.
DA li je ovdje OPTIMA uključena ?
-
Danas je u prostorima Hrvatske gospodarske komore predstavljen projekt Digitalna komora te portal digitalnakomora.hr pokrenut s ciljem unaprjeđenja poslovanja HGK-a i njezinih članica.
DA li je ovdje OPTIMA uključena ?
Kog briga, ne vidim kakvog to utjecaja ima na ista...
-
Vidim da bute svi fulali , i oni koji prodaju ispod cijene i i oni kupuju jeftino .
Vaša procjena . Moja mantra JE ART of delay . USKORO, sve se mijenja .
NE PRODAJTE ; ČUVAJTE
be happy
-
-