dnas smo dan bliže prodaji nego jucer..i tako dan po dan i ode OPTE....
Ode tako život, a ne samo OPTE.
Pa sto ne prodaš dionicu i baviš se nečim pametnijim?
dnas smo dan bliže prodaji nego jucer..i tako dan po dan i ode OPTE....
Ode tako život, a ne samo OPTE.
Pa sto ne prodaš dionicu i baviš se nečim pametnijim?
##Justice for jubito##
Zadnjih nekoliko postova čovjek je skroz u pravu
Mislim da je ovo zadnji tjedan za D. D., barem ja kontam tako. Od 1.6 slijedi predavanje ponuda i licitacija po mom do 20.6. Sada bi moglo pocet biti vatreno sa cijenom jel kad znas koliko tebi vrijedi i koliko nudis vec preko satelita mozes prikupljati sve ispod te cijene, jer ako dobijes natjecaj jeftinije si platio dio dionica a ako ne dobijes sigurno ces zaradit jel je netko ponudio vise od tebe.
Mislim da je ovo zadnji tjedan za D. D., barem ja kontam tako. Od 1.6 slijedi predavanje ponuda i licitacija po mom do 20.6. Sada bi moglo pocet biti vatreno sa cijenom jel kad znas koliko tebi vrijedi i koliko nudis vec preko satelita mozes prikupljati sve ispod te cijene, jer ako dobijes natjecaj jeftinije si platio dio dionica a ako ne dobijes sigurno ces zaradit jel je netko ponudio vise od tebe.
upravo se tako nešto vidi i na Badelu, tko ima vremena čekati isplatu ili sam većinski nudi 12,30 a nešto sitno je pokupljeno i jeftinije
Hm, sinoć sam prićao da je sve umtrvljeno ali sad po asku nekom se očito žuri
Koliko vidim, cilj ova četiri veća naloga na kupnji, trebao bi biti da se netko drugi zaleti ispred njih i pokupi prvoga na prodaji, pa opet dižu, slične igre kao i na prodaji kad žele spustiti cijenu, gdje natrpaju puno većih naloga malo iznad pa se ekipa splaši i prodaje, znači trenutni level je up....
Koliko vidim, cilj ova četiri veća naloga na kupnji, trebao bi biti da se netko drugi zaleti ispred njih i pokupi prvoga na prodaji, pa opet dižu, slične igre kao i na prodaji kad žele spustiti cijenu, gdje natrpaju puno većih naloga malo iznad pa se ekipa splaši i prodaje, znači trenutni level je up....
Samo da uskoro ne dobiju poklopac
ovo smo zadnji put viđali kad su ulazili institucionalni investitori.
bilo bi dobro nabaviti knjigu zaključno sa petkom da vidimo je li osvanuo još koji skrbnički ili nešto slično.
al zanimljivo je da se ne brani fibo potpora na 5.84, već psihološka granica oko 6 kn.
zasad nema neke panike i udaranja po potpori (pretpostavljam da su trejderi iskočili ili čekaju napad na iduću razinu).
tehnički je trebalo doći do laganog hlađenja koje bi bilo prilika za dokup (osim ako ne dođe sutra ili idući tjedan), pa napad na iduću razinu, al možda netko ima neke druge planove.
vrijeme će pokazati.
Vodi se borba oko 6kn. Vjerujem da će ubrzo ići ispod 6 i da će se tamo zadržati nekoliko dana, a sredinom lipnja očekujem preko 7kn. To ne kaže TA, već je to moje predviđanje s obzirom na iskustvo trgovanja na OPTE. Bilo kako bilo, jedan malo jači igrač može sve preokrenuti i moje predviđanje tada neće imati nikakvog smisla, logično.
Kakva crna borba s 50 tisuća eura prometa?? To je redovna sitna kupoprodaja, bez ikakvih značajnijih pomaka ili promjena u vlasničkoj strukturi.
Onaj tko je mislio ući s velikim iznosima, taj je to davno napravio. Ovo sada je čisto održavanje likvidnosti da mali dioničari mogu ući ili izaći bez problema.
Prije obznanjivanja ponuda, nema tu nikakvih većih pomaka, pogotovo ne prema gore.
prodat 40k komada po kupnji sigurno nije burekarenje, dakle igra se prava igra opet oko šestice
Jednim okom gledam trgovanje cijeli dan, svaki dan (radim od kuće, pa mogu, jbg...) i mogu sa sigurnošću reći da je par minuta nakon prodaje od 15.000 kom, po 5.98 osvanuo novi nalog od 5000 kom na 5.90. Pokušao je izazvati lavinu i kupiti jeftinije, ali nitko nije nasjeo. Sad će kupovati skuplje ili u najboljem slučaju po istoj cijeni minus naknada brokeru. Burek, burek, burek...
meni se baš čini da su baš dobili ono što su tražili
Kakva crna borba s 50 tisuća eura prometa?? To je redovna sitna kupoprodaja, bez ikakvih značajnijih pomaka ili promjena u vlasničkoj strukturi.
Onaj tko je mislio ući s velikim iznosima, taj je to davno napravio. Ovo sada je čisto održavanje likvidnosti da mali dioničari mogu ući ili izaći bez problema. Prije obznanjivanja ponuda, nema tu nikakvih većih pomaka, pogotovo ne prema gore.
Ma da, a kako objašnjavaš ove silne pomake cijene u zadnjih skoro dvije godine? Pa bilo je preko 20 drastičnih promjena cijene dionice bez ikakvih bitnih informacija koje bi mogle utjecati na pad ili povećanje cijene! Uvijek imaj na umu da ne razmišljaju svi isto kao ti i da je tržište ipak kompleksnije od domaće zadaće u osnovnoj školi. Pozz.
i veći prodaju
OPTE-R-A | 6. | 6. | ADDIKO BANK D.D. | -26.701 | -0,04% | -0,16M | 900.908 |
ovo nije prvi put da oni prodaju.
da je ovdje neki jaci fond na 2 kn iskupio njih, rbicu, ćurki-a i siki-a, (dežurne prodavače) to bi bio posao stoljeća
EBITDA 133 000 000 kn x7 = 931 000 000 kn
931 000 000 / 69 000 000 dionica = 13 kn / dionici.
Racunam li nesto krivo ?
ZABA po 10...
drvo prosjek mislim po 6, 7..
Sto vise nije Jasno ? Ispravite me ako grijesim
Display MoreEBITDA 133 000 000 kn x7 = 931 000 000 kn
931 000 000 / 69 000 000 dionica = 13 kn / dionici.
Racunam li nesto krivo ?
ZABA po 10...
drvo prosjek mislim po 6, 7..
Sto vise nije Jasno ? Ispravite me ako grijesim
Izostavili ste umanjiti za dug.
Ok, kada se dug odbije koliko je onda po dionici ?
1Euro lijepo Vam je jučer koleg Moller rekao.