Cim netko prica da se bavi s TA na trzistu na kojem u jednom danu imas jednog malo manje beznacajnog prodavaca i nekoliko beznacajnih kupaca onda znas da je to cisto laprdanje.
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Svi su znalci i svi su kupili po 1.6, sva sreća pa se možete sakriti iza nicka i pričati bajke. Kupio sam dosta, dio i kad je bilo najskuplje. Vjerujem u prodaju i nadam se da ću zaraditi. Svatko neka vjeruje u što hoće.
Ali ja ih NE PRODAJEM NIKOME DOK NE BUDE PRAVA CIJENA...
-
No, čitam što pišete.... puno je boli ovdje, puno je novaca na stolu
Vrli tehničari su izašli na 8 kn. kada se formirao rounded top
Nekoliko je uobičajenih grijeha u trgovanju- Vanity, Greed, Wishful Thinking...... rašreni ko' dječje bolesti, a i braća tehničari boluju od njih
Ovdje sam ih sve počinila.
Tko je bez grijeha neka se nabaci kamenom.
Ovdje treba samo strpljenja, svi ćemo zaraditi, nekada, ako ne i prije............ samo....... nikada nam dosta . Uvijek smo mogli bolje i više. Takva je ljudska narav
Nikada nam dosta. Na marketu između ostalog treba imati realne ciljeve. Ući na dnu, a izaći na vrhu je urbana legenda, statistička greška
-
Dno je bilo kad je bila najniza cijena, a vrh ce biti kad bude najvisa, i to je na isplati.
Sve izmedju toga je... Vrijeme...
-
Jedan s 85.000 papirića je na ispod 6
Teško će opet gore
-
Jedan s 85.000 papirića je na ispod 6
Teško će opet gore
evo sad više nije, jeli to znak da sad ipak, hoće ići gore??? Postujem razna misljenja ali ipak mi se čini malicioznim ovako rezonirati, da ne kazem neku drugu rijec.
-
Znaci nitko iz top 10 nije prodao niti papirić u ovom padu?
Iako se spekuliralo Raiffeisen ili addiko ništa od toga.
-
Čini se da se netko jučer malo zaletio na kraju trgovanja ili su to bili posljednji ostaci onog većeg prodavatelja zadnjih dana
-
-
Ne.
Čeka se Zakon o elektroničkim medijima.
-
-
Mozda izlazi još jedan, kao što je prije nekoliko tjedna izletio jedan sa 160000 komada. a na to se dodaju trejderi.
Glavno je da top 10 ne prodaje.
-
Evo da se i ja uključim u raspravu, mada je ovdje teško nešto suvislo napisati. Bez pravih info možemo pisati (a to i radimo) samo svoje želje. Ja sam izišao iz svih pozicija osim optime (ponovo ulazim nakon FI Q2....mislim da će to biti pravi tajmìng). Gubitak ove godine mi je cca 18% i sad mi treba cijena od 8,20 kn da pokrijem ukupni minus.
-
Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek u ponedjeljak je ocijenila kako vjeruje da će se kroz javnu raspravu o prijedlogu novog zakona o elektroničkim medijima (ZEM) postići konsenzus kojim će se štititi temeljne slobode i principi novinarstva, ali i osigurati daljni razvoj medija.
-
Da li je izvjesno da će novi zakon olakšati akvizicije , i sve buduće , uzevši u obzir nove elemente
u tcom industriji ?
lebowski , javi se malo
-
IMHO, mislim da se zakon i mijenja radi akvizicije
-
30.4. nitko iz top 10 nije prodavao. Dioničar na poz. br. 10. sitno nadokupio i zaokružio na 582.000.
-
ja cijelo vrijeme govorim da je sve ispod 6 kn Krešina zona.
Drvetova zona je bila oko 6+, al očito su upucali sve što su imali.
čovjek je kupovao u zoni od cca 4 do 6 kn.
sigurno ne zato da bi na kraju izišao s gubitkom.
-
Današnja otimačina za dionicom u 15.59 daje mi nadu da sutra ili ubrzo idemo strelovito gore. Izgledalo je kao ono ujutro prije nego počne, kad se pripetavaju tko će ponuditi više a cijena raste preko početne pozicije.
Vjerujem da nas uskoro čekaju odlične vijesti. 😁
-
ja cijelo vrijeme govorim da je sve ispod 6 kn Krešina zona.
Drvetova zona je bila oko 6+, al očito su upucali sve što su imali.
čovjek je kupovao u zoni od cca 4 do 6 kn.
sigurno ne zato da bi na kraju izišao s gubitkom.
Kresina zona je bila daleko nize. Ispod 2 kn.
Ovo sad su lagani dokupi.
Valjda je dosadno covjeku...
Ali ne sumnjam u procjenu profesionalca. Jer on to jest. Za razliku od svih nas ovdje. Budimo realni, jer bas je tako. Dovoljno je pogledati rezime na Linkedin-u i zakljuciti.
U tome je stvar, bar s moje strane gledano, jer znam tko sam i sto sam, a sto pak nisam, a netko drugi jest. Treba priznati znanje. A ne prodavati hrvatski jal.
-
Nagledali smo se vec takvih gore-dolje situacija, i nekako sam misljenja da ce se to ponovit još koji puta sve dok ne dođe neki konkretan info, idealno za trejdere, da malo pokupe vrhnje
Za sve ostale koji su u opte, samo polako i bez nervoze, popeti se na ceku, uzivati u pogledu, lijepom vremenu i suncu.... i cekati
Mozemo se mi ovdje igrati i spekulirati sve poradi razbibrige, do trenutka kad ne izadje ona prva prava ozbiljna vijest - tko i koliko
Cinjenica koja mene drzi u opte je: nitko iz top 10 a i vise koliko znam nije izasao iz pozicije (ako gledamo sad neki period od kad je u fokusu), mozda jedan ako se ne varam...
Tako da ako su velike ribe spremne izgubiti, e onda nek ide i sve moje u...racku
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner