tako je kivi, to su sad podaci do proslog petka. I da naznacim knjiga kaze da ukupno 91 poslovni subjekt i fizicke osobe vec posjeduju ukupno nesto vise od 85% optime.
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
mislim da imamo jos oko maksimum 20 dana odnosno do kraja 4 mj. da skupljamo, onda ide objava da je odabran kupac i salje se agenciji na odobrenje ali tu ce vec cijena biti oko 8-9 kn
-
mislim da imamo jos oko maksimum 20 dana odnosno do kraja 4 mj. da skupljamo, onda ide objava da je odabran kupac i salje se agenciji na odobrenje ali tu ce vec cijena biti oko 8-9 kn
a tako misliš na osnovu čega?
-
Ja mislim da će to HT pokusati rijesiti do skupštine. A skupština je zakazana za 29.04. cisto da uprava ne mora odgovarati na škakljiva pitanja dionicara! 😁
Ak ne odgode skupštinu zbog epidemiološke situacije.
Zanimljivo da se skupština HT i Opte ove godine održava na isti dan. -
a tako misliš na osnovu čega?
ako uzmemo da je predaja dokumentacije bila do 18.03, uzeo sam rok do kraja 3 mj. za pregled ponuda i pozivanja za d.d. ( tada su i krenule neke silne kupnje jel to netko tko ima info koga su sve pozvali ili neciji sateliti je trenutno nebitno). Ponudaci su uzeli neki rok od 15-20 za d.d. i eto nas na kraju 4 mj. Mi i dalje necemo znati ponudenu cijenu nego samo da je odabran kupac, ali i to ce cijenu na burci staviti na nekih 8-9kn do konacne potvrde od agencije i konacne cijene koja je ponudena. Neko moje razmisljanje
-
Virio sam i ja malo u knjige (datumi 30.3. i 6.4.) pa evo malo statistike:
57 pozicija sa ~353k dionica je izašlo van
59 novih pozicija sa ~378k dionica, od toga jedan u top 50 sa >150k i 5 sa >10k
top 100 (koji kreće sa ~50k dionica) se podebljao za cca 200k dionica (5 dioničara je podebljalo, jedan ovaj gore novi, 6 kratilo)
top 200 (koji kreće sa ~25k dionica) se podebljao za cca 242k dionica (21 dioničar podebljao, 2 nova, 14 kratilo)
Smije li se ovdje priložiti excel sa usporednim kolonama za te datume ali bez osobnih podataka za dioničare, samo redni broj?
-
Smiješ ako nema osobnih podataka..
-
evo excel ako nekog veseli
-
evo excel ako nekog veseli
Pa onda si mogao postaviti i ne-zipani *.xls
-
Forum ne dozvoljava upload
Allowed extensions: bmp, gif, jpeg, jpg, pdf, png, txt, zip
-
-
Jako dobro ovo izgleda..
Hvala kolega.
-
Jako dobro ovo izgleda..
Hvala kolega.
Sta konkretno dobro izgleda broj ljudi tj dionica koje su prodane jednake su broju dionica koje su kupljene
-
mene samo zaniam ko je ekipa sa do 100 dionica?
-
Da, suma kolone razlika je 0
To mi je ujedno i provjera da sam sve dobro pomatchirao
-
To je izravna konkurencija
-
Jako dobro ovo izgleda..
Hvala kolega.
Sta konkretno dobro izgleda broj ljudi tj dionica koje su prodane jednake su broju dionica koje su kupljene
Pa imamo novog igrača koji je krenuo od 0 i došao do 150 000. Meni to dosta govori o smjeru kretanja vrijednosti ove dionice.
A najveći prodavač koji je prodao ima 50 000 komada, te svi ozbiljniji imatelji većinom prikupljaju.
-
Ima ih punoooo, sa 1 dionicom ih je 54 dioničara.
Sa 100 i manje dionica ima 832 dioničara!
-
Kolega hvala na novoj knjizi. Taj novi u top 50 je zapravo stari. Čudan neki lik moram priznati, ili je mecena ili je pijan. prodao je 190 tis komada u onom padu prema 4 kn, po meni prosječno po 5 kn, prodao je cjelu poziciju do 18.3. Sad je opet kupovao po 6 kn prosječno. Računica mu je odlična nema sta, lijepog vw golfa je izdimio
-
taj lik je bio jos 2014.g dionicar optime u topu 10 , odnosno u vrijeme prije nagodbe, nisam znao ali jutros dobio podatak
-
Ima ih punoooo, sa 1 dionicom ih je 54 dioničara.
Sa 100 i manje dionica ima 832 dioničara!
Ma oni ni ne znaju da ih imaju, to je negdje zaboravljeno..
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner