Znači, ovo je u stvari dobra vijest?
Ja se ne kužim u TKC, pa ne znam što točno piše
Vijest nema veze sa prodajom Optime, bar ja ne vidim nikakvu poveznicu.
Nešto pričaju o promjeni regulacije, ali ja to niš ne kužim, a naslov bombastičan
da
ne
da, Zagreb, 31. ožujka 2020. - Vijeće HAKOM-a donijelo je odluku o odgodi primjene dijela mjere Metodologije testa istiskivanja marže do kraja godine zbog epidemije koronavirusa i potresa. Odgoda je bila nužna jer je, u sadašnjim okolnostima, presudno svim krajnjim korisnicima osigurati kontinuirano pružanje usluga pod što povoljnijim uvjetima, a odlukom će se predmetni tarifni paketi i dalje moći pružati po nepromijenjenim uvjetima.
Provjereno sa regulatorom.
uglavnom fake news kako kaže Trump
To sto je odgodeno, to je odlicna vijest za optimu, i sama optima kao i drugi operateri su se pobunili protiv te odluke kao sto pise u obrazlozenju hakoma te zbog toga su i odgodili, smece od novinara i od poslovnog dnevnika
Mislim da je pjesnik jutros popio koju vise. Ovakav clanak je opasan, 200k dionica je promjenilo vlasnika u roku od 20min. Bernarde Bernarde..
malo smo protresli trjdere i eto nas nazad, kakav vrtuljak
hahha tocno to se desilo
Kao da se nista nije desilo...
Zna li tko zašto je cijena otišla ispod 6 kuna, na ovu odličnu vijest?
Provjereno sa regulatorom.
uglavnom fake news kako kaže Trump
Nismo se razumjeli, al nema veze.
Jel ide prodaja ili ne ide, jer tamo piše:
Jel možemo tužiti poslovni jer na odličnu vijest stavlja takve naslove?
Očito je to namjerno napravljeno danas jer je postojala opasnost da cijena ode na 7,00 kn. Za ovu igru možda bi stvarno nekoga trebalo prijaviti?
Styria + A1 u tandemu
Naravno da prodaja ide. Procitaj članak i objavu HAKOMA, tamo nema ni rijeci o tome sto piše u naslovu.
A on nije to potvrdio kategorički već kao čini se, pa ne znam jel utuživo.
Ajmo odvjetnici potvrdite ili opovrgnite
Ma kad ja ne kužim ovu pravnu spiku u članku, pa ne znam što to točno znači...
Stvarno treba neki pravnik objasniti
hahha tocno to se desilo
Kao da se nista nije desilo...
Zna li tko zašto je cijena otišla ispod 6 kuna, na ovu odličnu vijest?
vijest niti je odlicna, niti je losa... stovise po meni nema veze sa prodajom opte. tim testom se regulira ht zbog prevelikog udjela na trzistu, ako on proda opte onda se tj test i potpuno ukida jer on vise nema prevelik udjel...
ovo je panicna prodaja na osnovu naslova. sad se poremetila ravnoteza i bit ce sigurno jos vrtuljaka, nekima nije jasno sta je bilo, kce tek kasnije vidjeti taj naslov, neki ce tek kasnije shvatiti da nema veze sa pameti... uglavnom prilika za dobar trejd i zaradu
Iskorištavaju ovo sveopće ludilo oko korone kako bi plasirali fake news pretpostavljajući da ce proći nekažnjeno.
Strašno.
Znači, prodaja sigurno ide ove godine, bez obzira na članak?
Ovo je samo manipulacija od A1 i Styrie?
Nema tu nikakve pravne spike. Veleprodajne cijene po kojima HT naplaćuje Optimi i regulacija istih nemaju nikakve veze sa obavezom koja je propisana od AZTN.
Jedna od naj osjetivljijih dionica na trzistu, upravo zbog prodaje koja je u tijeku. Sve objave idu na kapaljku, nista od AZTN nista od HT nista na ZSE ali onda se nade PD da malo protrese WEB. Ovo je cisti amaterizam i ne imati sluha u poslovnom svijetu. Veliki minus za Poslovni Dnevnik
Znači, prodaja sigurno ide ove godine, bez obzira na članak?
Ovo je samo manipulacija od A1 i Styrie?
nista nije sigurno, ht moze odbit sve ponude, zaba moze odbiti odabir hta, potres moze srusit sve repetitore, komet moze udarit, amozda se i proda
: D
Iskorištavaju ovo sveopće ludilo oko korone kako bi plasirali fake news pretpostavljajući da ce proći nekažnjeno.
Strašno.
pa jel netko do sada kažnjen sa lažnim vjestima? da HANFA odere ekipu zatvaranjem na 6-12 mjeseci. i pregledom transakcija u tom periodu.. nebi više nikom palo na pamet pisati fake news.. ovako... hba