Ovo je već ozbiljno, samo mi nije jasno ko baca bisere pred svinje?
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
Blokada danas već nakon 6 minuta??
Ne dao bog većeg zla. Izgleda da će se ponoviti scenario od jučer i od prekjučer.
da, sve sliči na jučerašnji dan kaj se tiče trenda cijene. jedino kaj je danas već nakon 15 min protrgovano skoro 1m HRK
-
Sudeći prema trgovanju na Optimi zadnja dva dana... u finalu smo, 90. minuta.
-
Danas u 20 min protrgovano 180.000 komada, a prije par dana na 4,4kn u cijelom danu jedva 7300 komada.
-
u 50 minuta preko 1 000 000 kuna prometa, to ne rade mali
-
Ko misli prodat neka stavi ma 6,10 veći nalog očito da kupca privlače veće količine
-
Vjerojatno je počeo due dilligence,
-
Vjerojatno je počeo due dilligence,
on je odavno završen
-
petak predvecer knjiga dionicara zna sve tajne.
-
sličan pattern trgovanja kao jučer.. unutra je velik broj tradera čije dionice veliki kupac/kupci uzimaju.. čini mi se da se nakrcavaju dionicama po njima dobrom risk/reward ratio-u.. traderima dobro - kupcima dobro.. samo što se ovdje nikad ne zna kad idemo leg higher..
-
-
Kolega Mrcash, hvala vam na vašem nesebičnom djeljenju informacija iz knjige dioničara. Mogli bi recimo poslati neku adresu walleta (Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin) pa da skupljate donacije, tako da vam i mi drugi koji imamo koristi od toga nešto i doniramo.
-
Ovdje ima mjesta za svih.
I kratkoročne, daytradere, swing tradere, dugoročne
Da je barem više ovakvih papira na marketu
-
Kolega Mrcash, hvala vam na vašem nesebičnom djeljenju informacija iz knjige dioničara. Mogli bi recimo poslati neku adresu walleta (Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin) pa da skupljate donacije, tako da vam i mi drugi koji imamo koristi od toga nešto i doniramo.
slazem se...ili dobri stari IBAN
-
U sveopćem beznađu ova dionica pruža malo radosti i optimizma kao podsjetnik na neke stare dobre dane.
Good old days.
-
Podržavam
-
Bravo!!
-
Ovdje ima mjesta za svih.
I kratkoročne, daytradere, swing tradere, dugoročne
Da je barem više ovakvih papira na marketu
Slažem se, ovakve prilike su rijetke..
Žao mi je što su nas neki u međuvremenu napustili, npr. kolega Jubito (barem se ne javlja više), a davao je konstruktivne komentare i prošao svašta od samog dna..
-
Danas mrtva trka Rivp i Optima po likvidnosti a u ponedjeljak je protrgovano s par tisuća kuna.
-
Slažem se, ovakve prilike su rijetke..
Žao mi je što su nas neki u međuvremenu napustili, npr. kolega Jubito (barem se ne javlja više), a davao je konstruktivne komentare i prošao svašta od samog dna..
Tu sam ja, pratim kao kobac, ništa nisam prodao, čak sam i dokupio.
Ali obzirom da sam se onomad na onomen forumu napravio jako pametan pa sam kupio po 8,20, mislim da mi je bolje da ubuduće šutim.
Samoizolacija !
-
sada ce pomalo, mic po mic nadokupljivati. Bit ce tu i padova, ali samo smireno. Kad smo ovo do sad izdrzali steta je ne ostati do kraja
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun