po 5 kn do 5,50 kakvi su savjeti da kupim ili ne 15-ak tisuća komada bi mogao. ne volim ta iscekivanja ali znam da vrijedi i da ne bi fulao vjerojatno.....
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
za vas nikakve.
pročitajte moj post od maloprije pa vam možda koja sinapsa proradi
jasno da covid-19 nema.
pretpostavljam da vi odluke o kupnji/prodaji donosite čitajući postove?
-
to moras sam odluciti
-
Kakve veze ima recesija sa strateškom kupnjom?
Pa vidiš da Telekomi najavljuju nikakav utjecaj od Covida19 na poslovanje?
Mi još ne znamo ni u kojoj ćemo mjeri imati recesiju, al već diskontiramo vrijednosti za taj utjecaj?Dobro pitanje, na samo za ovu temu već opčenito nigdje ne vidim veću zainteresiranost za temu trajanja recesije......sumnjam da nitko nema neke računice ili ne žele ozbiljnije s tim u javnost ako su podaci crni u stilu onih najava da će biti gore nego 2008.....
-
Firma vrijedi i to je to. Prodavači su ozbiljni. Rizik je tu prihvatljiv. Nadam se da će mali zaraditi. Milijun i nešto kn prometa je sitno. Nekakvi smutljivci rade.
Sve će bit ok. Nemam dionice, razmišljam o kupnji.
Bolje bi bilo da si kupio jučer po 4. 5, Al da je znati što će sutra biti e he he bili bi bogati
-
po 5 kn do 5,50 kakvi su savjeti da kupim ili ne 15-ak tisuća komada bi mogao. ne volim ta iscekivanja ali znam da vrijedi i da ne bi fulao vjerojatno.....
Da imam još love, kupio bih.
-
za vas nikakve.
jasno da covid-19 nema.
Ne nego temeljem procjene, al sigurno ne donosim odluke vrtnjom brojeva u dvojbenom modelu koji prilagođavam kako mi pase falsificirajući brojeve. Nismo bas svi pali s kruske. Neki od nas su odavno u tom biznisu... još od vremena dok su se milenijalci igrali u pješčaniku.
-
za vas nikakve.
jasno da covid-19 nema.
Ne nego temeljem procjene, al sigurno ne donosim odluke vrtnjom brojeva u dvojbenom modelu koji prilagođavam kako mi pase falsificirajući brojeve. Nismo bas svi pali s kruske. Neki od nas su odavno u tom biznisu... još od vremena dok su se milenijalci igrali u pješčaniku.
ajde budite molim Vas darežljive ruke pa podijeli tu procjenu sa nama
-
nisam pametan. izgleda mi stvarno odlično, trejderi se tu nešto grebu.
muče me ti ringišpili. ne znam tko tu kolo vodi neda mi psihički opterećivat trenutno, ali vjerujem u dobru zaradu imatelja ovdje.
-
ajde budite molim Vas darežljive ruke pa podijeli tu procjenu sa nama
Nema šanse. Al sigurno necu podešavati model ovisno o tome jesam li ili nisam u poziciji?! A niti pokušavati nešto modelirati s tezom da ukažem na recesiju. Pa nije ulagač u Optimu fond menadžer nego industry insider koji zna procijeniti added value takve firme ili operacije. Ti o tim parametrima, nemaš pojma, nego držiš kažiprst u zraku i “crtaš” šbbkbb varijante. Ili Sto se babi htilo... to joj se i snilo.
-
-
Jedini ispravni model je:
Vivacom
Prihodi: 483,5 mil.€
EBIDTA: 187,68 mil.€
Obveze: 560 mil.€
Prodano za : 1.200 mil.€
Tele2
Prihodi: 107.79 mil.€ (od krajnjih korisnika)
EBIDTA: 40,93 mil.€
Obveze: 141,73 mil.€
Prodano za: 220 mil.€
OPT
Prihodi: 71,21 mil.€
EBIDTA: 22.08 mil.€
Obveze: 91,4 mil.€
Prodano:????? mil.€
-
barikb, kako ne znas tko kolo vodi, pa nece ga voditi ekipa sa 2000 dionica. Danas je protrgovano 3 000 000 kuna, ili 500 000 dionica. Kupili veliki sve do 6,20 pa spustajuci cijenu pokupili i sve dionice od ovih trejdera koji se hvataju za 5 -10 lipa. Tako da su u konacnici veliki danas pokupovali skoro sve. To je to. Samo strpljivo
-
Ringe .. Ringe.. Raja...
Trgovinski dan 2...
Kada se vidi stanje u knjizi nakon današnjeg trgovanja ?
Danas je utorak, u knjizi od četvrtka ili tek petka ? Nikada mi nisu bili jasni ti dani...
Spremam se potrošiti čitavih 125 kn i kupiti knjigu, veliki dioničar
-
Zlocesti, otklon ti je 3 dana, znaci treba je kupiti u utorak, jos bolje u srijedu
-
vama na opte nitko nije rekao koji je danas dan
-
Ringe .. Ringe.. Raja...
Trgovinski dan 2...
Kada se vidi stanje u knjizi nakon današnjeg trgovanja ?
Danas je utorak, u knjizi od četvrtka ili tek petka ? Nikada mi nisu bili jasni ti dani...
Spremam se potrošiti čitavih 125 kn i kupiti knjigu, veliki dioničar
Inače, danas je srijeda, a promjena će se vidjeti na T+2. U petak će pisati u knjizi dioničara.
-
zlocesti danas je srijeda, tri rada dana treba znaci u iduci utorak, jos bolje iduca srijeda
-
Drage kolege kad su knjige u pitanju, pitajte papu kako se misa moli. Elem, u četvrtak kasno navečer možete vidjeti promjene od utorka jer je T+2 na zse odavno. Ja obično kupujem knjigu vikendom (ili u petak kasno navecer) I tu vam bude promjena uključujući srijedu.
-
Barbosa & stana ovo je genijalno.... 😁😎 Aj se usuglasite koji je danas dan
-
barikb, kako ne znas tko kolo vodi, pa nece ga voditi ekipa sa 2000 dionica. Danas je protrgovano 3 000 000 kuna, ili 500 000 dionica. Kupili veliki sve do 6,20 pa spustajuci cijenu pokupili i sve dionice od ovih trejdera koji se hvataju za 5 -10 lipa. Tako da su u konacnici veliki danas pokupovali skoro sve. To je to. Samo strpljivo
ja sam protrgovao 18400kom danas+- , pa sada računaj koliko je njih okrenulo 2-3 puta tu količinu,jer ja nisam ni velik ni pametan, ja samo uzmem pare kad se nude, za frizuru ima vremena, kada se ovo malo smiri
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun