I sada se vidi da ovi veći nalozi stoje visoko na Asku jer su generirani automatizmom, trenutno na 14-15hrk, dakle to nisu prodavači nego popunjavači aska.....
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
I sada se vidi da ovi veći nalozi stoje visoko na Asku jer su generirani automatizmom, trenutno na 14-15hrk, dakle to nisu prodavači nego popunjavači aska.....
ma nemoj :-)))
-
ma nemoj :-)))
pa to su dobre vijesti....
-
Jel to na vidiku "Game over"?!
-
kud ovo žuri?
-
Pa jesmo li jucer rekli da sat otkucava, jesmo, jesmo li rekli da veliki skupljaju, jesmo, jesmo li rekli da ponuda ima, jesmo, jeli i inverter utihnuo, je, prodaja ide sta se cudite.sretno
-
Lijepo sam govorio da nema sanse da ode ispod benchmarka industrijskih preuzimanja u regiji, a to je 12 do 18 kn.
-
U jedanaest sati zse zaustavlja trgovanje sve do tada je "aprilili" trgovanje. Šalim se naravno.
-
do 6,50 vrata širom otvorena
-
za pola sata 100 000 dionica, nije lose
-
-
što je ovo zašto je stalo blokada ili? 5.26 i 5.2 se nije poklopilo! ? moze mi netko objacniti to ?
-
statički limit promjena cijene 10% u danu
-
Na djelu burek trgovina zašto prodati skuplje kad može jeftinije. Jakih mi investitora. Da mi je znati tko je lik koji je prodao neki dan po 3,xx? Firma u telekomunikacijama sa prihodom preko pola milijarde kuna i EBIDTA maržom preko 20%. Pa i da nije preuzimanje u proceduri to se ne radi!
-
sad i oni štopatelji moraju kupovati ponovo ali sad na više i više .tek sam na 60 posto
-
Ovo je sad evidentno da je nešto isplivalo. Uživajte u letu drage kolege
-
Jel moguće da više nema naloga na prodaji, još ovih 16-17 ???
-
jesmo li rekli da je optima trenutno najbolja dionica na burzi jesmo ona +10%, drugi svi u velikom padu. Disi inverter i drugi sta ste nas blatili a dionice nemate, jel ide prodaja
-
Ask samo nestaje
-
Kajnak: prodao je netko kome je mozda hitno trebala lova za nesto, porpavak auta stanarinu... mozda netko kome je plaća smanjena na minimalac a usao je po 1.6.. ili mu je istekla porezna obcveza. kolega morate svatiti da dionicma trguu svakakvi profili ljudi - od investitora, preko trejdera do kockara.
st-brajo: a sto bi to znacilo taj staticka promjena cijene 10% u danu?
-
ovo mali kupuju, izgleda da je usred d.d. procurio podatak o procijeni od deloitte koji je negdje oko 9.xx kn, a s obzirom da vide koliku papirologiju pripremaju za d.d. prema tome znaju min. cijenu i koliko ima kupaca. (blago njima)
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun